heej bloggen!

Det blev inte så mycket skrivet idag heller men nu ska jag snart till stan ett tag!
Så vi får helt enkelt se vad som händer :)
Ingen brasa i år tyvärr!

Hoppas ni har en rolig kväll iaf :)
Kram
/S

Torsdag - sista dagen i skolan!

Ja, äntligen är det helg igen, har bara två lektioner idag och sen blir det ut i solen!
Det ska bli riktigt skönt!

Vaknade själv  vid halv nio och det var skönt att verkligen få sova ut och inte drömma hemsak drömmar som jag gjort några dagar nu. Har nyss ätit mat och nu ska jag just ta en dusch! Snart måste jag köra in till skolan för mina lektioner!
Det är superfint väder ute och jag är glad :D Dock är mitt rum så äckligt så det blir storstädning i helgen, antingen lördag eller söndag, tyvärr är det jättefint väder på lördag och då vill man ju vara ute, och på söndag jobbar jag... men vi får se.. det ska bli gjort iaf!

Innan jag går, hur ändrar man lösenord på msn?
Någon loggar hela tiden in på den och jag vill veta huuur!

/S

Ojoj

hej bloggen!
Hann tyvärr inte blogga något mer efter förra inlägget, jag for nämligen och jobbade, kom nyss hem och vill bara lägga mig under täcket och försvinna.
SÅ kan det ju vara ibland!

Det gick inte så bra att jobba idag, jag sålde ingenting mellan 14 och 18. Efter det fick jag iväg tre stycken iaf och det är ju någonting.
Jag känner mig sjukt sliten också så det får bli ett kort inlägg här och så hörs vi imorgon istället!
Då har jag skola från halv elva till tio över två och sedan blir det stallet på en gång! :)
Fyllechaffis på kvällen och resten är ett oskrivet blad, vi får helt enkelt se vad som händer :)

tills imorgon får ni sova gott!
puss
/S

Uppdatering!

Godmorgon bloggen!
Sitter nu enm datasal i min"'älskade" skola. Imorse tände jag datorn för att skriva ett tidigt inlägg men somnade ifrån det istället... så det kan gå! Idrott med dans i morse och det var svårt. visserligen var jag kille vilket innebar lite enklare steg men lindy hop var den svåraste dansen, jag brukar kunna lära mig rätt fort men noo, inte lindy inte.

Sedan har vi fikat och haft klasstid, nästa onsdag har vi faktiskt projektredovisningar och det ska bli skönt att få allt ur vägen!

och....
Nu fick jag idétorka så vi slutar här så återkommer jag när jag har något annat än ett blankt papper i huvudet.

 
foto: Magdalena Begtsson

/S

Skor och lite hund

Hejhej!
Sitter just nu med nyskorna på fötterna, lika bra att börja använda dom så jag kan töja lite och få dom att passa perfekt. Just nu så är det något som ligger och klämmer lite på vänster sida på vänster fot. Aj!



Jo jag längtar sjukt mycket till sista maj! Kan inte förstå att det är så lite tid kvar! typ ingen tid alls ju!
Om en månad kommer livet förändras för väldigt många år framöver! KUL!

  
 
Alla bilder är fram Magdalena Bengtson, dogbytes.se
förutom skorna då ;)

/S

Tisdag

Hej bloggen!
Har inte kunnat blogga idag så här kommer första inlägget!
Idag har jag haft sovmorgon och jag sov ända tills klockan ringde klockan åtta :)
Första lektionen var engelska och det gick ändå bra! pratade lite jobb, nästa vecka ska vi skriva cv:n och efter det var det idrottsmedicinprov och jag tycker faktiskt att det gick bra, vet inte om jag får jättehöga betyg men helt klart godkäna i alla fall!
 Sista lektionen idag var naturkunskap och det var en ganska önödig lektion om genteknik som vi redan har lämnat bakom oss... aja på måndag startar vår tema på naturen, det ska bli riktigt kul :D
Nu är jag hemma och har druckit smoothie! Ikväll är det vattengympa och dusch, så skönt att få ta det lungt! Det jag ska göra ¨nu är en redovisning!

Fick ett mail från dogbytes magdalena som beskriver lilla Joey så här:

Han är en god kille, alltid först framme och hälsar och den lilla svansen viftar han med hela tiden. En god och glad kille! Han är en mjuk kille som sin mamma och älskar att busa med sina syskon. Valparna utvecklas mer och mer hela tiden och kullen är otroligt jämn och fin i sättet. Både mamma Tummelisa och pappa Diezel är två stabila hundar och valparna är väldigt lugna men samtidigt väldigt framåt. Har vi besök är alla framme och vill gosa och busa.


Foto: Magdalena Bengtson, Dogbytes.se

Låter ändå bra! Vi får se lite senare också, vilken liten vovve han kommer bli! bara en enda månad kvar sen är han häär!
I helgen från och med torsdag skulle vi ha en chiuahua valp på fyra månader här, det ska bli roligt! Dom e ju verkligen så små och söta :)

/S

Gratis sidor

Hej bloggen!

Jag har tidigare inte varit något för gratissidor och sådant men jag bestämde mig för att testa en sida och se vad det var.

Det jag har hittils testat heter gratis5.se och där kan man tjäna ihop till presentkort lite överallt ( ett exepel är nelly.se) Det enda man gör är att klicka in på olika sidor och därför också få poäng. Jag har tjänat massa poäng genom att endast klickan mig in på olika sidor!!

Ett erbjudande tänkte jag ge er, anmäl er på
denna länk och få hela 75 poäng i starten! Då är det inta alls långt till presentkortet. Perfekt tillskott för en fattig studentplånbok som ändå vill få nya grejer!

Jag tycker ni ska pröva, det är så enkelt och ingen reklam! :)

Länk ->
Gratis5.se


Vad gör ni nu då?
Jag tittar på hockey och csi!!

/S


Det klantigaste.

Hej bloggen, jag har just gjort bort mig BIGtime!!!!
Jag har råkat radera all musik på min dator. Inga problem kasnke ni tänker, det är ju bara att gå in i papperskorgen och ångra. jo det är såhär att jag vet inte när jag gjorde det och min papperskorg är tömd.
Det finns inte kvar. Jag har sökt igenom HELA min dator på jakt efter musik men nej, endast itunes och eftersom de andra låtarna är borta kan jag inte spela de låtarna.
PANIK! vad ska jag göra? fildelningen är olaglig, alltså kan jag inte ladda hem, jag vill inte köpa en jävla massa skivor.
Hjälp mig! Ni vet ju, man klarar sig inte utan musik!!!!

Jag är världens klant, sämsta dagen på länge och nu detta, toppen på isberget.
suck.

/S


Sitter i bibblan

heeej bloggen!
hur e läget? Jag sitter i bibblan igen efter lunchen. Alldeles ensam.
egentligen har vi slutat nu men eftersom jag har nationella prov idag så måste jag stanna kvar extra länge. Ända till tjugo i fyra för att vara exakt. Ska försöka hinna hämta ut mina skor innan bussen går också! Dom e ju klara mina älsklingar!

Det var fiskt till lunch och det är alltid lika äckligt! Jag tog en stooor sallad med dressing och tre hårdbrömackor istället. Måste jag säga att fiskpanetter inte är min favvorätt? ;)
Idag blev jag också lämnad helt i sticket vid matan. Ni vet, ibland ser man en person sitta helt själv och se vilsen ut i matan. Dom slänger i sig maten för att slippa sitta där så länge?
Såg ni en sådan blond tjej i matsalen på östra vid halvtolvslaget var det jag. va så säker ;)
Fast jag låtsades som om jag var värsta cool och inte brydde mig. Delen längst in i min hjärna skrek. Inga ord. Bara oljud. Det gick ändå rätt bra, eftersom jag nästan var klar när de andra gick. (det la jag in bara för att bevisa att jag faktisk har vänner för er som såg mig ;)) haha nää, till verkligheten, så glömmer vi fjantstadiet en stund.

Det har kommit nya bilder på Dogbytes.se för er som är intresserade! Jag vet att det kanske blir lite uttjatat, men det kommer nog bara eskalera när han kommer så det är bara att försöka vänja sig. Min plan är nämligen att plåga er till döds med mitt tjat! Mohahaha

 Ondskan själv!

/S

Trött

Vaknade vid sex imorse och kunde på grund av olika orsaker inte somna om så nu är jag DÖD, nästan iaf.
Problemet är att jag tydligen inte hade den första lektionen nu på morgonen så jag åkte in helt i onödan. Det känns verkligen surt. Jag hade kunnat sova ända till åtta och ta niobussen istället :( Men nee, sånt flyt har tydligen inte jag inte.

Sitter just nu i bibblan iaf och har just skrivit ut en del av mitt projektarbete. Själva rapporten. Det andra blir så många sidor.  Ska skriva lite stödord till engelskan och skicka in det och sen gå och lägg mig i soffa och vila ögonen lite grann. Vet inte varför jag vaknar så tidigt hela tiden när min kropp bara skriker att den vill sova. Jag förstår inte, den får ju faktiskt bestämma sig snart!
Ska gå och köpa något att käka också, min mage kurrar så vackert ;)

nationella i engelska idag, ser jag INTE fram emot!

/S

sleepy

Ska sova, Ville bara säga att det var en smart kommentar jag fick :)

Imorn är det en stoor dag, engelska nationella. huh!

Hoppas ni haft en bra dag!



Kram

/S


Söndagkväll

Hemma från stallet nu, jag är svettig och luktar illa så det blir snart en dusch innan jag lägger mig och sover. Vaknar man tidigt utan anledning blir det även en tidig kväll, har ju inget bättre för mig iaf så.

Hästen gick iaf bra, kommer säkert ha träningsvärk imorn, hon blir tyvärr så tung ibland så det blir jobbigt.
Red bara lite vanligt idag, inget speciellt. Bara lät henne gå för att få ut lite energi.

Wipeout nu :D dusch i paus hehe.
jag gillar att stinka ;)

/S(tinky)

2 onda ting.

Jag har ett dilema.

Jag har två olika valmöjligheter men båda resulterar i att jag mår dåligt.
Hur ska jag kunna välja?


/S

Klar!

Äntligen klar, det tog sin lilla tid men tillslut kom jag på hur jag skulle göra... Nu ska jag bara göra en bild som är fin.
Den jag har nu blev väl inte superbra, men vi får se... det kanske är det bästa jag kan göra.

En fråga bara, vad ska jag göra med texten? "sandra dee" Ska jag ta bort, byta eller försöka byta plats?
aja, jag har ycket tid att klura på det. NU blir det skolplugg :(

Kram
/S

fortfarande vaken.

ja, jag somnade tyvärr inte om imorse... istället har jag gjort lite dittan och dattan. Duschat ätit och sökt ett jobb. Just nu sitter jag och försöker fixa min blogg. Helst en ny header! Vet dock inte hur man gör, så jag försöker klura nu :P
Har redigerat lite bilder som jag ska använda iaf :)



Efter det blir det nog plugg, speciellt idrottsvetenskap på verandan. Om det är varmt igen :D
Vi får se om det blir stallet idag, helst inte själv men mamma kanske kan följa!?!

NU ska jag fortsätta att klura på min header! Om någon kan sånt kan ni ju hjälpa mig ;)
PUSS

/S

tidig söndagmorgon!

Godmorgon bloggen!
Jag är uppe med tuppen idag och jag vet inte riktigt varför... vaknade vid 5.30 och var lite hungrig så jag gick upp, drack lite mjölk och  tog en banan. Trodde jag skulle somna om då men tydligen inte :( Istället har jag legat och oroat mig för sommarjobb och andra saker jag måste göra.

Haha jag kom just på mig själv att sitta med halvöppen mun och bara tomt stirra på tv:n. Kanske ska jag testa somna igen ;) Det var inte vackert om jag får säga det själv ;)
Just nu är det iaf något svenskt hundprgram på tv som jag slötittar på, men det är inget vidare... Gillar mannen som talar med hundar bättre!

Idag ska jag ta tag i allt som måste göras, så jag får bort allting!
Vad ska ni göra idag?


/S

lördagkväll

Äntligen hemma ;P

Kom hem för kanske 20 min sen och det känns skönt att ligga i sin säng nu!
Har varit i stallet halva dagen, det har varit roligt! Hoppade först ulla, och red såklart. Hoppade bara två språng, vill ju inte överanstränga henne! Men kul tyckte hon det var, blir mer hoppning för oss från och med nu :)
Sedan blev det pizza med sofie och sedan raka vägen till Elof i täfte, vi red och hoppade lite med han också, hade svårt att komma rätt på hindret men det gick väl ändå okej :)
En bra lördag helt enkelt! Tidigare satt jag ju i solen och stekte också ;)

Mindre bra dag för plugg dock :S Imorgon blir det ne lång pluggdag bara! inte kul men det måste ju också göras.
Nu ska jag kolla runt lite på datorn samtidigt kolla på hokeyn, efter det blir det sooova :D
Så gonatt och sov gott :)

/S

Tjohejsan!

Sitter just nu på vår veranda och solar, termometern står på 20 grader och det är klarblå himel, kan man önska sig något mer?

Jag ska ta vara på solen i ca 20 min till sen blir det stallet för fulla muggar!
Hare gött tils vi hörs igen!
Kram
/S

Löördag

Yes, äntliiigen sovmorgon! Som jag har längtat och det var skönt. Jag sov till halv tio så det var inte överdrivet långt heller, den del jag älskar mest är nog nu, när man får ligga i sängen med pyamasen på och inte ha några som helst måsten! Underbart!

Snart hade jag tänkt gå ut på en prommis med hunden, hoppas att det är fint väder bara! Har ingen lust om det är grådisigt och ska regna som det började göra igårkväll! Sen ska jag gå till simhallen och sola i några minuter!
Det blir nog väldigt skönt!
Idag ska jag till stallet vid halv fyra också, Sofie ska med och vi ska hoppa så det blir nog bara bra :)
En bra lördag helt enkelt, så får vi se om den avslutas med bio men det har jag väldigt svårt att tro faktistk.
Men hoppas kan man ju alltid göra.

Vad ska ni göra idag?

/S

fyllechaffis

Det tog längre tid än jag trodde att hämta mamma men nu är det gjort, kunde inte skicka efter mina skor heller eftersom dom tog slut medans jag satt och väntade att få fara hem. :( jag hoppas verkligen att dom kommer ut i min storlek igen! Jag vill ha sånna ju!
Aja, ska kolla imorn och se om det finns några där ute någonstans!?!?

Har visserligen lagt in alla bilder från pite men vill inte riktgt gå igenom dom nu, så det får jag väl göra imorn istället, jag kan ge er en bild, från pite... enjoy!


Godnatt

/S

Nelly.se

Hej bloggen!
Sitter och funderar på att handla lite online!! Har hittat ett par skor som är nästan som de jag vill ha! Men dom duger definitivt iaf! Sen har jag fastnat för två par lösögonfransar, det är ett par med glitter och ett vanligt par, endast 65kr/st
värt? Jag vet inte... Det är ju billigare än om jag skulle köpa i affär.. sen hitta jag en söt klänning också.
Vi får se, gör jag det lägger jag in bilder så ni får se :)

Snart, om ca en halvtimme ska jag gå ut med hunden, och klockan 21 ska jag ta bussen in till stan för att hämta mamma och bilen! Har ju inget bättre för mig eftersom planer ställdes in i sista sekund. TRÅK.
Håller iaf på att ladda min ipod så snart har jag tillgång till min musik igen! Love!!
Kommer snart in ett inlägg med bilder från min kamera så håll utkik ;)
Nu ska jag fortsätta kolla kläder på nelly.se ;)

/S


Fridaay

och nu är den efterlängtade helgen hääär!
and i love it, Hade tänkt att gå och sola nu innan kvällen kommer igång och sen blir det filmkväll eller hur det nu blir, det får vi se! Det ser jag fram emot iaf! :)

Först ska jag se till att skriva klart mitt projekt och bli nöjd nån gång... Det är bara att skicka in det alltså!
Imorgon ska jag dra med sofie tills stallet, kasnke sätta upp ett hinder och låta ulla få det lite roligt! Det känns faktiskt jätteroligt så det ser jag fram emot! PÅ söndag har jag inga planer än, Kanske bio på lördagkväll eller söndag, det återstår att se!
Jag skulle iaf vilja se män som hatar kvinnor har hört att den är riktigt bra men ändå hemsk.
Jag har läst boken för ett bra tag sen så jag kommer ihår lite grann men långt ifrån mycket. Så jag ska försöka övertala min biodejt att det är filmen att se ;)
Helgen är alltså väldigt oviss, det enda jag vet är att jag har stallet både lördag och söndag!
Kanske kan jag lura med mig sofie båda dagarna ;)

Superhärligt väder ute också!
Men först måste jag ladda min ipod och lägga in bilderna från kameran till datorn!
Sen blir det ut i solen och sola :D



/S

Fredag

Hejbloggen! Hur står det till?
Hos mig är det ganska bra, jag satt och skrev projekt till sent igår, inte för att jag har så mycket att skriva men jag blir aldrig riktigt nöjd med den!
Idag ska jag sortera och fixa min ordbank och sen får jag helt enkelt vara nöjd, jag måste vara nöjd.
Dock känner jag på mig att jag inte riktigt fått in allt det viktigaste och det kommer resultera i ett sämre betyg än det jag hade hoppats på. Den som lever får se, vi håller väl tummarna för höga betyg ;)

idag, ska jag in till skolan och dansa vals och bugg :P Jag ska vara tjej denna gång så jag lär mig de stegen också ;)
Måste träna inför balen ju! Efter det är det engelska bok redovisning, jag har läst the catscher in the rye. Vet inte riktigt vad jag tycker om den boken. En väldigt speciell bok minsann!
Tillbaka hem och då ska jag såklart skriva på mitt projekt! fixa och trixa, men inte hela kvällen. Det är ju faktiskt fredag idag! vad ska ni göra idag?


Nu ska jag ladda min ipod och gå på en prommis med vovven i det vackra vädret, först äta frukost och torka håret efter duschen :)

Kram på er
/S

Projekt...

tar död på mig, jag sitter och läser, skriver om skriver till och har ångest.
Jag vill att det ska vara så bra som det bara gå men jag har så svårt att få allt att bli som jag vill.
Jag får bara ta att jag inte kommer vara helt nöjd när det är klart. Vet bara inte hur jag ska få ihop allt. Behöver experthjälp ;)

HJÄLP!


Föresten, nya bilder på dogbytes.se igen! :)

Godnatt :)
/S

hopplöst

Hej bloggen! Haft en bra dag idag?
Det har jag iaf, superhärligt väder och vårkänslorna spirar! Tyvärr kom det lite moln som dålde solen ett tag men varmt och skönt var det iaf :)

Annars då? Jo jag har hittat en häst som jag tror skulle passa mig och min mamma bäst, tyvärr köpte vi ulla för fort och nu är det slut på chanser. Rattans! Men gör man ett misstag får man acceptera koncekvenserna. Vi blir nog utan häst snart :( åhh den var ju sååå fin och perfekt!

aja, får  ju snart hem lillen och då kasnek jag kan fokusera på honom istället för att vilja ha häst igen!
Ska snart börja att skriva lite på mitt projektarbete det är ju snart klart :) Och sedan plugga idrottsmedicin, som paus blir det kasnke solning!
I helgen ska mamma bort så jag har stallet hela helgen, på lördag skulle kasnke S komma så jag funderar på att sätta upp ett hinder så hon får göra något roligt :) På söndag blir det nog bara vanlig ridning! Jag hoppas hon inte är lite galen som igår då :)
Vänner på tv och sommar i mina tankar!



/S

Torsdag!

Nu sitter jag i skolan och har just ätit mat, fiskbullar med currysås.

Ikväll ska jag sitta som en galning och skriva på mitt projektarbete och idrottsmedicinen. Pluggdrottningen det är jag det ;) Fast det var jennie som har suttit och gjort grovjobbet och skrivit av alla powerpointen :P
Nu efter vi har använt alla papper som fanns i skrivaren till att skriva ut sammanfattningen som var på 19 sidor skia vi ut i solen och NJUTA. Det är ju faktiskt bara vår en gång per år, snart hemme så då hör jag av mig!

Puss på er!
 sommar <3

/S

Onsdag

Grattis joey, rachel, pheobe och ross på fyra veckor idag!
Nya bilder finns självklart på hemsidan här!

Idag har det varit en lång tråkig och händelselös dag, nästan iaf :)
På idrotten dansade vi, vals och bugg tills balen, jag var kille och det var kul faktiskt :)
På fredag ska jag vara tjej, det känns lite svårare eftersom stegen är lite mer komplicerade då.
Efter idrotten satt vi oss och skrev på projektet fram till lunchen, det var mackisar och korv.
På ledarskapen efter så fick jag leda, det gick väl inte sådär superbra men nu är det gjort iaf :)
Vi lekte sjömän och pirater ;)

På projektlektionen var jag jätteduktig och är väldigt stolt över mig själv :) Jag jobbade ända från kl 13 och ända tills vi slutade vid halv fyra. Mycket hann jag faktiskt göra också :)
Vid halv fyra tog jag en prommis ner till stan och byta mina skor men dom hade inga 38 or :( Istället fick jag lämna mina skor där så dom skulle töja ut vänsterskon lite grann :) så dom blir perfekta!

Annars idag då? Ja, jag har varit i stallet och ridit, det är det jag har gjort. Ulla gick väl lite ojämnt, ibland gick hon bra idag sämre, men allt som allt så är jag väl ändå nöjd :) saknar dock Mira! Ingen kommer någonsin komma vara bättre än henne!
Nyss greys och nu ska jag plugga sista matten och sedan lägga mig och sova!
innan det slänger jag in bilder på joey!


  
Foton: dogbytes.se, Magdalena Bengtson

/S

Tisdag

jajjemensan, andra dagen på veckan, första i skolan och jag är heelt slut. Kan det vara alla små och stora uppgifter som hänger över ens huvud, redo att störta ner på en vilken dag som helst? Kanske.
Ikväll ska jag iaf skriva på mitt projekt och förhoppningsvis blir jag klar imorgon, har ju inte supermycket kvar att göra så det blir nog inga jättebauta stora problem, bara massa stress. Tyvärr får de andra grejerna hamna lite i skymundan pga preojektrapporten, men det är ju så det måste vara ibland.
Fick tillbaka Naturprovet och jag är ändå nöjd, lite arg att jag inte tog mig tid att lära mig att skriva ett dubbeltkorsningschema eller vad man säger, det gjorde att jag inte spikade provet tyvärr :(
Men 3 p från full pott ska jag inte klaga på!

Lektionerna idag har väl inte varit alltför trevliga men uthärdiga...
När jag kom hem var jag nåådigt trött och ville bara sova, men jag har suttit och skrivit på projekt ända tills jag var tvungen att gå och handla mjölk. Det blev lite stressigt då också eftersom jag börjar jobba 19 och jag kom hem tjugo i och hade inte ätit mat. Tur var att maten var klar att äta när jag kom hem, det blev tunnpankis och sedan fick jag ta bilden till jobbet när det var 5 min kvar, Tack mamma!
Snabbt hem kom jag då också!
Nu sitter jag i min säng och ska packa klart alla mina grejer jag behöver till imorgon. Jag har idrott så gympagrejerna ska med. Även datorn. Ojojoj.

Det blir nog lite tv också, dh ikväll juh :D så vi får se om vi hörs, det blir nog itne så eftersom jag kommer somna direkt klockan 22 men man vet ju aldrig ;)

Måste också berätta att det snart är maj, helt sjukt vad tiden rinner iväg.
/S

Måndag

Klev upp tidigt imorse för att köpa balbiljetter, det var det jobbigaste jag gjort på länge. Jag var halvt död när väckarklockan ringde och jag snoozade så länge jag bara kunde ;)
frukost åt jag på subway, det var gott men jag brände min tunga på den varma chokladen. Ajaj, det gör fortfarande ont :(
Efter det gick jag på stan ett tag och är nu  ägare av en ny kjol och ett vitt linne. Ska ta bild och visa här någon gång, när jag orkar och får tid :) Det e fint iaf :]
EFter ett bra tag på stan i det fina vädret gick jag till jobbet och har suttit där från 12 till 20. Usch!!
Jag fick inte ens sälja bra idag, endast fyra stycken och det är verkligen för lite!

Nu måste jag sova, har ju berättat lite om vad som hänt idag iaf :)

Kram
/S


söndagkväll...

Ja, det blir inte mer än så här... jag orkar inte lägg in bilderna, jag orkar ingenting... nästan :)
Istället blir det sängen, imorn ska jag upp tidigt igen, för att köpa balbiljett, efter det blir det att gå på stan antar jag och plågas innan jobbet vid 12, 13 någongång
Blir en sjukt jobbig dag imorgon och det ser jag inte fram emot! Men, resten av veckan blir det bara skola jag måste koncentrera mig på. Två jobbiga veckor framför mig, sen blir det nog lugnt igen :)

Nä, nu sängen, klockan 23 är det fortsättning på hoppningen, undrar om jag orkar se...

/S

Hem, ljuvliga hem!

Äntligen! Nu ska jag ta och sova en liten stund efter middagen och sedan blir det stallet!
jag är så trött att jag ser i kors och det är inte roligt! Det var jobbigt att köra bil hem men det gick ändå fort :)
Låg bakom en racerbuss som jag är helt fascinerad av!

Imorgon ska jag gå upp tidigt igen, för att åka in till stan för att köpa balbiljetter, får jag ingen blir jag purken. Eftersom jag inte fått någon sovmorgon på hela veckan såg jag fram emot den imorgon iaf, men icke,  Dumma, dumma bal. Jag har nästan tappat lusten att gå... "Men vad är väl en bal på slottet? " Jag måste ju gå.

Nya bilder ¨på sötvalpen Joey, bara ca en månad kvar innan han kommer hem! Det ska blir jätteroligt! I cant wait :P
Så ni går väl in på dogbytes.se och kollar in min lilla goding ;)
Nu- sömn, sen får vi se vad som händer. Jag ska INTE missa ridsporten idag som jag gjorde både igår och i förrgår :(

/S

Söndag

Vi har just käkat världens största frukost, kanske inte men big´var den iaf!
Det var götta men nu är jag sjukt mätt och orkar inte röra mig överhuvudtaget! Haha i guess att jag bara har mig själv att skylla...
Om en halvtimme ska vi ner och börja vår kurs, först ska vi ut och lämna sakerna i bilen mm. känns lite jobbigt att sitta och gå en till kurs, men det är snart över och det är ju ändå kul att göra saker så :)
Nya valpbilder på dogbytes.se och dom börjar bli stora nu ;)

vi hörs senare, kursen slutar halv fyra och då är det hem som gäller, lovar att skriva ikväll med bilder och berätta vad vi gjort :)

/S

Pite!

Nu sitter vi på hotellrummet på pite havsbad. Det är ett fiiint rum, ska lägga ut lite bilder senare när jag kommer hem igen :)

Vi kom hit till piteå runt ett och bara chillade på rummet ett tag, det var ju bara jag och So som åkte bil upp, Sa kommer senare med bussen! Vid halv två gick vi ner och badade i havsbadet, tyvärr är jag lite tråkig när det kommer till det! Men jag åkte ju lite karuseller iaf, eller vad det nu heter. ruschkanor med vatten i.
Sen satt vi i bubbelpoolen, bastade och bara tog det lugnt inna vi for och hämta Sa. Efter det blev det mer bastu och bubbelpool, lite solning och söka So som bara försvann! :P

Vi bestämde oss för ätt käka i piteå istället för här på hotellet så vi for till thai garden och käkade taimat :D gott fastän jag skulle viljat ha något annat, min mat var bara massa slisk som knappt gick att äta, dock var det ju rätt gott så mätt blev jag iaf :) Banana split till efterrätt och vi blev så sjukt mätta att det inte skulle fått ner en enda tugga mer!
Och nu sitter vi på rummet, med varsin dator och äter godis! haha det gick tydligen ner lite till ;)
Jag är iaf jättetrött så det blir nog inte allt för sent iaf!
Vill redan hem igen!!

/S

Godmorgon!

Nu e det dax, morgon och 20 min kvar innan vi ska fara.
Det vara rätt jobbigt imorse, vill ju ligga kvar under mitt underbara täcke och bara njuta juh :D
Men nix, nu ska jag först och främst få i mig något att äta, skulle sitta fint med en smoothie, men jag hinner inte göra det idag. Så det får bli lite enkelt!

Och en sak till, Tagga MAJ!!! ;)

Jag tar med datorn så jag ska försöka få iväg några inlägg medans jag är där :)
Kram
/S

Lördag - pitedax

Fast inte ännu, nu ska jag nämligen lägga mig och få lite skönhetssömn innan vi ska fara.
Missade ju såklart ridsporten på tv idag, men jag hade trevligt och satt och pratade hund och annat smått och gott istället! Ska börja kolla upp lite uppgifter, "lekar" och andra saker jag kan träna med valpen när den kommer!
Det kommer bli så roligt och se vad det blir för någon liten sak av honom :P
Det enda jag vet nu är att jag måst bli bättre på att städa undan grejer från golvet när jag får hem honom, annars är dom inte hela och fina lika länge ;) Det lär jag mig nog tillslut, den hårda vägen...

Nä, nu blir det sängen, har ju inte hunnit packa än så det sk ajag ju hinna imorgon också :S Tur att jag inte har en superviktig tid att passa iaf! Badkläderna ska jag inte glömma iaf!

Vad ska ni göra i helgen? :)
/S

Gokväll

kvällen blev inte som tänkt men den dög ändå med massa mat, tårta och götta. Nu kan jag lova att jag är full i magen och sugen på mjölk! Har fått undan alla synsliga saker från mitt rum nu, så ska jag bara damsuga och damtorka, men det orkar jag inte nu, surprice ;)
Jag är sjukt trött så jag ska nog bara gå och lägga mig! Eller ska jag kasnke färga mina ögonbryn innan? 
nja vi får helt enkelt se... vill ju vara vaken och se ridsport ikväll!

Jag är sjukt taggad på maj men har lite ångest, det är ju bara en månad kvar, gosch va spännande :D
En annan tanke, om jag nu inte kommer in på mitt förstahandsval på universitetet och flyttar till ske-å, hur ska jag klara av valpen då? Shit, det gäller att växa upp fort som skrutt. Det jag känner är att jag är för ung och barnslig för att ha ansvar över någon annan, jag menar, visst det är bara en valp men jag vill ju vara en bra matte.
Jag tror det, att jag kan växa upp och ta det ansvaret när jag måste. Resultatet får vi se.
Drömde värsta drömmen inatt, att valpen var värsta galna skeletthunden när jag fick hem han.
Benig, smal och med hur mycket bus och hyss för sig hela tiden. Galen rent utav. Aldrig en lugn stund.
Sanndröm eller bara mina värsta tankar? Hoppas på det sistnämnda.
Jag tror, eller vet att allt kommer bli bra. Bara jag inte har alla emot mig.
Jag vet att det inte är det smartaste draget jag gjort i mitt liv, men jag lovar er, jag kommer göra värre beslut som ni kan klaga över ;)

Tror ingen orkar läsa den hoppandes och förvirrande text ovanför, och allra minst förstå något.
så kort och gott: Jag längtar nervöst tills valpis kommer hem!


foto: dogbytes.se, Magdalena Bengtson

Nu ska jag göra mig iordning och lägga mig i sängen och slappa!
Kram på er!
/S


götta

Hej bloggen!
Nu har jag lite tid till the dator igen!
Idag har jag varit i stallet och ridit ulla, hon var lite jobbig och var stel och ostadig. Det måste bli bättre så jag får helt enkelt rida lite oftare! Annars gick det väl okej, fast jag kände mig väldigt dryg i huvudet!
Efter det blev det massa annat, bland annat städat, fikat och sovit.
Sen har jag varit inne på diverse sidor och vill köpa!!
Skor, kläder jag vet inte vad... Blir bara sugen ;) Tur att jag har ett presentkort på hm som jag kan använda! Då får jag iaf ut lite av det här..., och lite nya grejer behövs verkligen i min garderob! Måste rensa ut allt jag inte använder och köpa nya grejer! Det är bara sååå nödvändigt.

Till middag åt vi mat, men inte vilken mat som helst utan tacos! gott var det men jag orkar aldrig mer än bara en! :S
Så har jag nyss fikat tårta och bulle!
Jag har också hunnit med att städa min toa, visst e jag dukti ;)
Rummet ser fortfarande kaosaktigt ut så jag måste fortsätta :(
På fötterna har jag mina assnygga klackar som jag måste gå in = skavsår imorgon! HAha
Nu ska jag fortsätta att städa klart och sedan bara slappa ikväll, klckan 23.40 är det ridsport på tvåan tror jag! Det får jag icke missa ;)

Joey är hela 3 veckor och 2 dagar och han växer så det knakar!
Han har blivit så stor och söt nu!





Bilderna kommer från dogbytes.se, Magdalena Bengtson

visst har han blivit stor? Han e den svarta till er som inte vet ;)
/S

morgonstund

Godmorgon alla glada!
Äntligen har jag fått sova ut tills jag vaknar av mig själv, tyvärr sov jag bara till nio men är man utvilad då så är man :P
Vi firade krille imorse sen åt jag en bulle. Den var från finas bageri och alldeles supergod!
Efter det var det frukost och annat, måste bara berätta att vi har världens sötaste hund som äter både hårdbröd och limpa utan pålägg. Han åt till och med smulorna ;) Gulligare hund får man söka efter! Han försökte till och med tjuva en macka från rumsbordet mitt framför ögonen på oss alla. Det är inte alla hundar som äter limpa!
Sen är han ju så duktig på att se oskyldig också ;)



Nu ligger jag i sängen och har just tittat på days of our lifes. Jag måste passa på de dagar jag har tillgång att få se det! Dock så har jag typ inte missat någonting även fast jag inte sett på flera veckor och kanske månader!
Underlig serie det där ;)
Nu ska jag iaf klä på mig och städa mitt äckliga rum och min toa. så jag slipper ha det hängandes efter mig hela tiden.
jag orkade ju inte göra det igår så...
Men först ska jag tigga lite tårta från bror min!

Det ska jag göra idag, vad ska ni göra? :)

/S

Smoothie!

Jag och mamma har just gjort supergoda smoothies :D
Banan och mango, supergott!

receptet är enkelt:

1 Banan
1 Mango
3 dl vaniljyoughurt
1 tsk färdigpressad citron (lime)



Ska vara med 1dl honung också men vi skippade det och körde på vaniljyoughurt istället!
Toppade gjorde vi med lite hallon!
Detta blir inte sista gången kan jag lova!

Nu sömn!

/S

Hemma!

Hemma efter jobbig dag på jobbet.
Jag är så sjukt trött efter att ha jobbat mellan nio och fem med en tutande i mitt öra och massa hemska människor på telefonen. Visst, alla är ju självklart inte så jobbiga och arga men majoriteten är inte så glad att höra från en iaf...
Idag har jag iaf sålt 7 st lotter så det blir ändå lite pengar jag får nästa månad! Det ser jag verkligen fram emot!
Det kommer nog bli en tidig kväll idag också, jag behöver verkligen få sova ut imorgon så det är skönt att inte jobba iaf!
Sen är det ju också min broders födelsedag så vi får förhoppningsvis gomat och massa fika!
Hoppas på en skön och slapp dag iaf!

Imorn ska jag också till stallet och rida ulla och fixa allt, vi får se hur det går men jag tror nog att det ska gå bra! så svårt är det ju inte  och det kan vara skönt att få komma ut lite i friska luften och rida igen! Det tror jag säkert kommer bli bra!
Helgen kommer ju tillbringas i pite för en kurs. Kursen är ju endast på sööndagen så på lördagen blir det bad och mat på kvällen, kanske något spa eller annat, det får vi helt enkelt se när vi kommer dit! Ska bli kul iaf, jobbig men kul :D

Nu vet jag inte vad jag ska göra, kunde städa rummet eller något annat nyttigt men det känner jag inte riktigt för. Det enda jag har lust med är att inte göra någonting, med en godispåse. Kanske ska gå på kiosken och köpa lite götta? Tyvärr är det ju torsdag så det är ju egentligen fel dag, men jag kasnke kan skylla på sportlovet? och till påsk åt jag ju inte så mycket godis, så jag har lite att kompensera haha ;)

Nä, nu ska jag zappa runt på min tv :P
Vad blir det ikväll för er då?
/S

Jobbdag.

Äntligen hemma igen! Det är så skönt och känns lite overkligt att jag inte har något att göra ikväll. Ska verkligen njuta iaf :)
Idag har jag varit duktig på jobbet och sålde sju stycken, det är helt okej. " av dom var ju dubbellotter så då blir det mer pengar ;)
Ser fram emot att få sälja asmycket imorgon också, då blir det nog en rätt bra lön i maj ändå :)
Ska nog ta och försöka räkna ut hur mycket jag kommer att få :) Kan ju vara intressant att veta!

Nu ska jag duka bordet och äta middag! sen sooova, kasnke ;)
Skriver nog ikväll!!!

/S

Godmorgon!!

Tidig morgon för mig idag och det känns uschigt, jag har ju lov och vill ha sovmorgon!
Men jag får väl tänka på pengarna haha ;)
Idag har jag som mål att sälja en hel lista, det är sju namn tror jag så det ska inte vara en omöjlighet.
Så köp av mig när jag ringer!

Jag jobbar mellan 09 och 19 så det blir en dryg dag, efter det ska jag skriva lite mer på projektet, jag är ju väldigt snart klar! Måste fara, det blev kort men detfår duga
kram på er!

/S

Fel

Ja ni såg säkert att det blev ett litet fel i sista inlägget. Det var nämligen meningen att produceras igår men så blev inte fallet, tror ni kan ta det iaf!
Nyss kommit hem igen efter vattengympan och jag är helt slut i kroppen, synd att jag ska upp tidigt imorgon. Då måste jag gå och lägga mig tidigt ikväll! Inte mig emot!

Sitter på jullovsvägen och tittar på ugly betty nu men det blir nog någon film lite senare och bara slappa!
Imorgon jobbar jag mellan 09 - 19 eller 20 då ska jag banne mig sälja fler än idag! Idag fick jag bara iväg två enkla och en dubbel, på tok för lite!
Minst sju st imorn då? Jajjemensan! moneymoneymoney :D
Nu ska jag ta och titta på film!

/S

Tjoho

Sista kvällen i huvudstaden och jag längtar, inte efter att måsta sitta på bussen men att få komma hem iaf!
Det ska bli underbart.

Idag har vi rott en stor tung båt och fixat det sista, jag har fått färg så jag är nöjd.
Som jag redan har skrivit for vi ut och åt, det var god mat och skönt att komma ut!
Klockan ett går bussen imorgon!

Annars har jag inte så mycket att säga, vi har sett twilight ikväll!
Hur många gånger har jag nu sett den filmen vet jag inte! Men det var trevligt iaf :)

Nu ska jag sova... jag är sjukt trött, men vi hörs nog imorn, om det finns internet på bussen såklart :)
Föresten, nya bilder på dogbytes.se

Puss
/S

jag är en dålig bloggare!

Men nu är jag här och skriver ett inlägg igen!
Har suttit och jobbat ända sen klockan halv tolv idag och snart ska jag och leda vattengympa igen, jag får helt enkelt stå ut och tänka på pengarna.
Så nu sa jag och tjäna en hunka till :D jag kommer vara riiik till sommaren!

ska försöka skriva och berätta lit mer när jag kommer hem :)
Hoppas ni haft det bra iaf!

/S

Båtfixarn

Nu är allt klart, och jag är redo att åka hem lite rikare och brunare!
Det har varit lika soligt idag, men det blåste lite mer.
Lite kallt var det emellanåt men ändå tillräckligt varmt för att gå i linne :D
Underbart med vårväder, jag ska försöka ta med mig det upp igen haha!!

Nu gör vi oss iordning för att gå ut och äta på koh pang gang och äta gomat!
Så vi hörs mer ikväll,
Kram
/S


Tjenixen!

Vaknade för en timme eller två sedan och gick upp för frukost, snart ska vi ner till båten igen för sista dagen. Det är inte så mycket kvar att göra, bara att hämta upp en stor sten från botten och ro den bort till en helt annan plats på andra sidan bryggan längst bort och släppa ner den på botten igen, superkul eller hur?
Haha använda musklerna gör man ju iaf! Lite träningsvärk har jag sedan igår då vi tog upp den första stenen. Jag snurrade kugghjulet ;) Ni som tror att det bara är små stenar har sjukt fel, herregud va stora :P
Det ser ut som att det ska bli fint väder idag också, kasnke blåsa lite mer men det är bara bra! Blir inte lika kvavt då ju :)
Jag har faktiskt fått färg sen igår, inte är det mycket men lite definitivt :) Det betyder mycket för mig haha!

Pappa är och köper något så vi far direkt när han kommer tillbaka, ska försöka att skriva lite ikväll också, så ni får kolla in då också. Det kan ju faktistk hända mycket vid vattnet ;)

vad ska ni göra idag då?

/S


Hej alla tappra!!

Jo jag har ju nu kommit till sthlm men har inte haft tid att blogga.
Bussen gick väl ändå okej att åka. var jättetrött och det fanns inget internet på bussen :( det var fan inte kul alls :(
Jag kom fram iaf, till synes oskadd och fick direkt komma hem och sova. Det var så sjukt skönt och jag vaknade inte förrns vid elva ochklev upp och åt frukost :D
Efter det for vi direkt till båten och sen dess varit där ute. Dock sol och typ 20 grader varmt så jag ska inte klaga! Har kanske fått lite färg ändå :) gick i linne och uppdragna mjukisar och svettades för det var så varmt.
Tänk när värmen äntligen kommer till ume också :P
Hem vid 17 för att käka mat.
Sen robinson, film och slöa tills nu.
Hoppas ni förstår min bloggtorka. har helt enkelt inte haft tid till sånt!

Imorgon blir det samma sak, båt hela dagen och sen ut på resturang på kvällen. Tyvärr inte så bra för bloggen men jag ska försöka skriva på kvällen iaf :)
Nu ska jag snart sova, jag är trött efter att ha städat hela dagen måste jag säga. Huvudet bultar lite grann också, den försvinner nog till imorn.

Så hörs vi imorgon också, tills dess, vad har ni gjort idag? :)

 sommar 08 i båten

/S

Stress.

Ja, som jag sa... nu är det cirkus en halvtimme kvar och jag har inte ens tänkt tanken att börja packa... eller jo, tänkt men inte gjort någonting av det. tyvärr!!
Men mina naglar är fina iaf :P det är alltid något ;) How i met your mother nu på tv.

Jag ska börja packa, jag lovar er! Snart iaf, eller faktistk så ska jag börja redan nu och skriva en lista på allt jag ska ta med mig så blir det enklare att packa :)

så vi hörs på bussen allihopa!

/S

Påskägg

Inatt när jag kom hem fick jag mitt efterlängtade påskägg! mums med godis :D
Fast jag åt det inte förrän imorse iaf ;)

Jag vaknade imorse av att min mobil ringde vid halv åtta. Hata larm!!
Iaf så kunde jag inte riktigt somna om så jag tände tv:n och gissa vad som var på?
Jo Saltkråkan!! Det var inte alls länge sedan jag sagt att jag ville se det igen och nu kändes det bara konstigt haha! Man är ju van vid mer moderna filmer och var dom verkligen så där dåligt gjorda?
Haha jag älskar dom ändå och jag ska se alla andra avsnitt eller filmer också!
jippi!!

Nu håller jag iaf på att betala lite räkningar så det är gjort innan sthlm. Sen ska jag bara städa och packa... Men det blir nog i sista minuten som vanligt :)

Idag har jag varit ute och gått en tur i slasken, hälsat på hos jullovsv. och sovit en stund. Det har varit en bra dag. Dock är jag hungrig. Har ätit pasta och köttbullar som var himmelsk gott men nu är jjag sjukt sugen på mannagrynsgröt.
Det hade varit supergott! Men man får inte alltid vad man vill ha så det blir hemmagjorda hamburgare ist :) Gott det med!

Bussen till sthlm går ikväll klockan 20.20 så det blir nog rätt slappt. Ska sitta och skriva på mitt projekt hela kvällen känns det som. Förmodligen blir det inte så men då har jag med mig, the sims också ;) Haha lovely!
Det blir skönt att komma ner till värmen och 15 grader istället för snöslask och plus minus noll!!
Sen kommer jag ju vara ute typ hela dagen också, så jag hoppas på lite färg iaf! Hoppas kan man ju alltid göra ;)




Nu ska jag betala klart alla räkningar! :)
sen äta mat!
Vad ska ni göra idag? :)


/S


Nattblogg

Hehej bloggen!
Äntligen hemma och min säng känns riktigt skön!
kvällen har erbjudit mycket och jag vet iaf vad jag tycker och känner.

Jag är helt enkelt ingen krogenperson!
så enkelt är det!

Imorgon åker jag till sthlm, men innan det ska jag fixa med särk lite grann!
och packa. Sen bär det iväg.
Ni alla får sova så gott och jag hoppas ni haft en bättre kväll!
så hörs vi imorgon!

Jo just det... det har ju kommit ut nya bilder på dogbytes.se också! Kolla in de små sötingarna :)

/S

Dåliga uppdateringar!

JO, jag vet.. förlåt! Men jag har faktiskt en riktigt bra anledning, om ni bara vill lyssna....;)
Se vad jag har gjort idag:

Skola: 08.20 - 12.40
Jobb 13.00 - 21.00

Är jag ursäktad? Hoppas det! Men nu är jag äntligen i tryggt förvar och jag längtar till sängen som jag aldrig gjort förr!
Imorgon blir det funfun och på fredag buss mot sthlm.
Funderar om det är värt för bara 500 kr. men jag antar att det ändå kan vara värt det ;)
Tyvärr blir det inte så mycket mer än såhär heller, för jag har faktiskt inte ätit mycket till middag idag och hungern tar över!
Men vi hörs imorgon istället, så får vi hoppas att ni haft en bra dag idag :D

Kram
/S

Dancing all night long

jajjemensan. jag sitter här på okänd adress i skogen och lär pojke dansa foxtrot.
Måste säga att det är väldigt trevligt och underhållande :P
Att dans kan vara så kul alltså :P Hahah det trodde jag aldrig!!

Snart blir det och gå till jobbet för att hoppa ch studsa lite där.
Annars är jag bara less på skolan nu och vill ha LOV!!!


/S

Engelska

Vill inte, vill inte, vill inte!!!

Sitter och skriver engelska film recenssion och jag fattar nada... completly nada och jag vill bara bli klar.
jag såg filmen ja. Men jag har jättesvårt att skriva ner något vettigt. alla andra verkar ha asmycket att skriva och har typ redan skrivit en a4a. inte jag. Själv har jag skrivit typ 5 meningar och vet inte hur jag ska fortsätta. hur dålig är inte jag på en skala? ÅÅÅÅH det är ju verkligen så frustrerande. Vi har bara den här lektionen på oss och det hade ju varit roligt att få till ett bra arbete någon gång. jag får bara erkänna G i engelska C!

Måste också skriva att jag börjar få riktigt fina naglar (för att vara jag iaf)
Inte dåligt! jag har målat dom varja dag för att det inte ska fransas upp och jag ska börja bita på dom igen!
Hoppas verkligen att jag kan hålla detta ända till balen och studenten. Då kasnke jag har ännu lite längra och finare naglar ;) om jag känner mig själv kommer jag så snart jag glömmer måla på naglarna att bita upp dom igen. tror jag ska gå och köpa ett eget nagellack som torkar fort. som itne är så segt.... Så får mamma ha sitt nagellack ifred :P Då ska jag bära med mig det hela dagarna och så fort det börjar fransa sig ska jag måla. tillslut kanske jag lär mig att inte bita längre och om jag vänjer mig vid att ha långa naglar blir det nog också enklare att hålla sig från att bita!!
Gaah jag hoppas verkligen det!

Idag är det tisdag som sagt. Vi har prov som känns ändå helt okej!
Ikväll är det vattengympa och Pengar ;)
Onsdag ska jag jobba hela dagen, från klockan 13 (om jag får låna bilen) till klockan 21, om jag inte går tidigare!
hoppas det går lika bra som förra gången bara! Vill ju att det ska vara värt det :)

Nu har iaf engelskan slutat och jag har idrottsmedicin nu!
Sen lunch, prov och matte!

Hoppas ni får en bra dag
/S

morgonstund har guld i mun

Godmorgon bloggen!
Har sovit superdåligt inatt. Ljust och jävligt har det varit i rummet och jag har ont i ryggen för att jag har legat och spänt mig hela natten :(
Strax, alldeles strax går min buss så ja måste skynda mig nu! Får INTE missa bussen idag!
Ser faktiskt fram emot att fara till skolan, ska blir rätt skönt även fast det är tisda och drygdag! Undra vad som hänt ;)

Iaf, vi ses nr jag komer till skolan. Då är det engelska och vi ska sitta i datasal :)
jajjebus :)

Tills dess - Hare gött :P

/S

Väntan

Sitter och väntar på att klockan ska bli 18 någon gång. Försöker att få undan lite skolarbete undertiden. Har skickat in min anmälan till universitetet också! :)
Har prov imorgon men jag är inte särskillt orolig. Tror nog det ska gå bra, Naturkunskap är bara så enkelt :)
Ska läsa två sidor till, de är några sidor jag inte riktig fattat allt om! :)

Håller på att skriva idrottsutvärderingen nu och sedan blir det ledarskap! Ska förhoppningsvis hinna med det innan klockan hinner bli sex iaf.
Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kasnke gå på en promenix och lämna mitt cv runt om hela sävar haha ;P
Jag har ju faktiskt 3 stycken jag måste få iväg :)
Vill ha jobb i sommar :D

Vad mer? Jo jag har tråkigt och jag vill verkligen ha maj!! Valpis :] sommar och värme. Ja, jag måste ju säga att jag längtar som tusan!

Nu måste jag fortsätta med skolarbetet! ojojoj :P
vad ska ni göra ikväll?

/S

Universitet.

Yes, nu sitter jag här och ska söka till universitetet. Lite pirrigt är det allt :P iiih!!

/S

I´m back

Hej bloggen, äntligen tillbaka från helgen. Som ni kasnke märker blir jag dålig att blogga på helgerna, det är för att jag gör så mycket annat och har helt enkelt tid. Så ni får nöja er med uppdatering under veckorna ist :P

I helgen var min Papi här från sthlm och vi har bland annat firat min bror som fyller år om ca 2 veckor. Tårta och hela köret, det var mums. Under lördagen var vi hela dagen i bygdsiljum och åkte slalom tills vi alla var helt slut och inte orkade mer. Jag måste erkänna att det är sjukt roligt att åka slalom. Dock hade jag, dum som jag är, tagit på mig massor med kläder som inte var nödvändigt.
jag hade långkallingar, mjukisar, underställ och hela köret, till och med fleece över. Måste jag säga att svetten rann redan innan jag hade fått på mig skidorna?
Redan efter första åket fick jag gå in för att ta av mig nästan alla mina kläder. Luftig, blöt och med just och pass kläder på mig under mina tjockisbrallor for jag sedan ut och gjorde backarna farliga.
Jag stod iaf på benen hela dagen och därför är jag nöjd. hehe. Fötterna gjorde inte lika ont längre efter jag tog av mig mjukisarna och bara hade långkallingarna på mig! Wonderful.

På lördagkväll var vi alla rätt knäckta, så vi såg på robinson, käkade tårta och gick och la oss. Så enkelt var det. jag, som skulle upp och jobba dagen efter var inte så nöjd. Hade helst av allt velat ligga kvar och sova under söndagmoronen med alla de andra iställetför att masa mig upp, och fara till jobbet :(
Man kan inte få allt här i världen, och fast det var drygt måste jag erkänna en sak för er, jag ångrar mig inte ;)
Igår var nämligen en bra dag för mig och jag sålde inte mindre än 11 stycken lotter och är faktiskt supernöjd! moneymoneymoney! Åh vad jag längtar till maj och lön :D
Ska jobba nu till onsdag igen, då mellan 16 och 21. Känns lite jobbigt men jag hoppas att det går lika bra!
Går det såhär bra kan jag väl tänka mig vara kvar ett tag och dra in pengarna ;)
Så, köp en lott av mig :)

Idag är det måndag och det har faktiskt varit rätt många som ringt på cykeln! Så förhoppningsvis får jag den såld idag och kan få in ytterligare lite pengar till månadens utgifter.
känns faktiskt bra att ha fått igång det här med jobb och pengar. Annars hade jag måstat tacka ja till ett av alla jobberbjudanden pappa har åt mig. Problemet är ju att alla jobb är i sthlm och jag känner verkligen inte taggen att fara dit över en hel sommar.... Men man vet ju inte hur det blir. men jag hoppas på få ett jobb här i sävar. Typ ica, kyrkan mm. Hade verkligen inte varit fel :D

Nä, nu sitterjag just på engelskan och ska försöka skriva lite om slumdog millionair som jag såg förra måndagen, Jag har väldigt svårt att skriva ner mina tankar och funderingar för jag hade inte så många. Jag bryr mig egentligen ite så märkesvärt och tyckte den var lite långdragen.  Självklart var det väl en ganska stark film på vissa sätt men hur ska jag kunna få ner det i ord. Frågan är ju! Några ideér?
ska försöka hinna bli klar med den nu idag, då kaske man slipper komma imorgon ;) Ännu längre sovmorgon ;)
Yääää haha

Ha en superbra dag!
Kram på er
/S

Helgen...

Kommer vara fri från bloggen eftersom jag är hos papi.
Idag har vi iaf varit i slalombacken hela långa dagen, och nu är jag bara hemma en snabbis för att duscha!

Men berättar mer när jag kommer hem på söndag.

Ha en bra helg
Kram

/S

Hej alla glada som läser min blogg!

Sitter på skolan och bara gör ingenting, låter väl ändå rätt okej, eller hur? ;)
Det är ju så att jag, mot alla ods tvingade mig upp ur den varma sängen imorse och tog rätt buss!
En fredag utan sovmorgon, stolt och oerhört trött!
Snart är det iaf lunch som kasnke ger mig lite extra energi! man kan ju alltid hoppas iaf!

Annar då? Jo, jag får typ ångest varje kväll om olika saker, hit och dit. Vill redan byta jobb och har knappt ens börjat :S Va fan har jag gett mig in på? Det är inte rätt väg för mig!
Så om ni har ett jobb till mig så hör av er, annars får jag helt enkelt hoppas att jag står ut... Till sommaren iaf!
Ska söka till preem och ica igen, och hoppas att allt ska fungera!
Det ser annars ganska mörkt ut, tycker jag iaf!

Som sagt så satte jag ju ut min cykel på annons igår och yes jag har fått napp, så på måndag kväll vid 18 kommer det en och ska titta, hon var tydligen väldigt intresserad av den. Det skulle innebära extra pengar i kassan vilket man verkligen inte säger nej till!
För jag måste ju säga, jag har aldrig varit så rik som jag är nu, men på samma gång aldrig kännt mig så fattig och som pengarna inte räcker till! Stor utgift väntar och det kan jag inte bara bortske från.
Men, jag tycker fortfarande att det är värt det ;)
Min måndag kommer alltså att bestå av tvätt och fix med cykeln. Bromsen måste bättras och jag har ingen aning om hur, hoppas k kan hjälpa mig med det.

Ikväll kommer pappa, eller idag. Det ska bli  nice, vi ska även fira lillebror ikväll med tårta och gott! Åh vad jag längtar! Det var så länge sedan jag åt tårta ;) hehe. det kommer nog bli en väldigt tidig kväll också, eftersom jag gick upp tidigt imorse så är jag mer trött än vanligt, tråk att jag inte får sova i min egen säng inatt :(

Hela dagarna, varje minut går jag runt och mår illa, det känns inte kul. Speciellt när man sitter på bussen, då blir illamåendet dubbelt så stort och verkligen påtagligt! Hoppas att det bara är hunger för då går det över om typ en kvart, då vi har lunch. jag längtar, men det fattar ni nog ;)

 Är sugen på en till tatuering, men vad?





Mat!!

Exklusivt! har ätit middag innan klockan fyra på eftermiddagen! helt otroLigt eftersom jag i vanliga fall aldrig äter middag före klockan sju. <men idag, var jag så hungrig att jag inte kunde hålla mig! Lasagne är ju så sjukt gOd!!!

Idag hade jag som sagt bara en enda lektion så det känns som om det enda jag gjort idag är tt åka buss!
Hela dagen lång!
Det har gett mig en massa tid att tänka på Valpen och det är ju alltid roligt att drömma om!
Sommaren är snart här oc jag kan nästan inte önska mEr att den skulle komma redan nu! NUNUNU!

Nu sitter jag iaf och tittar på gillmore girls, men det är inte så jättbra, ganska tråkigt faktiskt... Nyss var det vänner och det är desto bättre!
Iaf, imorgon är det fredag och det gillar vi eller hur?
Ja det gör jag iaf!
idrott ska också blir orligt, få röra på fläsket lite ;)
Sen är det snart lov igen oc¨kså!
bara en skolvecka kvar, det är underbart!


Nu, ska jag nog ta och sova lite!
Puss på dig <3 :]
/S


Cykel till salu!

Gå in och så vill ni ju jättegärna köpa min cykel, eller hur? Ja, jag visste väl det! först till kvarn!




/S

Lalala

Gröt till frukost och det var supergott!
Idag har jag på mig svarta strumpbyxor, svart tröja med trekvartsärmar och en knallgul midjekjol! Vackert va ;) Hehe Det är iaf sommrigt! Jag ska iaf bara till skolan för en lektion, det är helt lagom tycker jag! :) Så ska jag också skriva lite på projektet kasnke, om jag bara tar tag i det så kan jag ju bli klar snart, varför gör jag inte det är en bra fråga....

Jo, och så har det ju kommit ut nya bilder på dogbytes.se för er som är lite intresserade ;)
Såäre, visst e han söt :]

Det första jag ska göra är att jag ska sätta ut min cykel till försäljning, få in lite cash där e ju inte fel :P
det ska jag göra nu, bussen går ju inte förrän om hela 40 minuter!



/S

Godmorgon bloggen!!

Idag känns det som en jättebra dag! Jag vaknade vid halv åtta och fick ångest över ledaskapsuppgiften men som tur är låter det som om det är nästa vecka den ska in och det är ju great! Det är ju också så att jag har den lektionen nu på morgonen och eftersom vi får jobba hemma så har jag sovmorgon till 13!! Får ta 12 bussen och det kommer vara helt underbart! Vad ska jag göra nu? Skriva lite skola? träna?
Jag vet inte, jag ska iaf börja med att äta frukost, magen kurrar!

Vi hörs!
/S

Jobbdag

Hej bloggen, tyvärr har jag inte kunnat blogga särskillt mycket men jag ska berätta lite.
Idag under första delen av jobbet har vi mest skrivit manus till säljsamtalen. Vekligen tråkigt och jättesvårt!
Mitt manus funkade inte så bra så jag bytte.
Efter klockan 13 fick vi sälja och jag måste ha fått någon väldigt dålig lista, jag ringde nästan 150 samtal och endast 30 svarade. Det var väldigt drygt! Alla andra pratade på och sålde någon hit och dit. Inte jag. Men 5 minuter innan vi slutar, jag börjar på en damlista och vips så säljer jag!
Nu har jag alltså fått denna uppenbarelse efter min första dag. Jag igllar inte män, jag älskar kvinnor! Det är de jag ska sälja till i fortsättningen! sådeså!

Efter jobbet for vi iaf till teg igen och skulle kolla på en soffa men icke sa nicke. Det var någon där redan och dom köpte den, Efter det var det iaf stallet. Min middag blev idag en macka och youghurt! Mums ;)
Stallet gick bra och vi for hemmåt vid halv sju! Jag hoppades att jag skulle få ta det lugnt då men neeej då, då blir jag medbjuden till stan igen. Jorå! Kom nyligen hem! Har tittat på greys! det är verkligen helt superbra :P visst är det de ;)

Blir väldigt hoppigt märker jag men det är för att jag inte har en aning om hur jag ska skriva allt jag ville sagt och då får det bli så. Det kan också vara så att jag vill lägga mig och sova nu så jag skyndar mig lite därför ;)
Imorgon har jag iaf skola igen, då börjar jag 10.35 och har två lektioner!  Så imorgon kommer jag iaf ha en massa tid över för att ta det lugnt! Det ska verkligen bli sjukt skönt!
så vi får helt enkelt försöka höras lite mer imorgon, alltså blir det nog en del inlägg dårå ;)

Ni får sova så gott inatt!
Det ska iaf jag göra!

 Sommar!

/S

1 april

Det här går inte längre. Jag måste verkligen göra något åt mig själv nu! Herregud.
Komma igång med träningen åtminstånne!

Snart ska vi köra in till stan och utbildning. iuck.
Tur att jag iaf fick klart ett manus iaf, inte så bra men det får vara tillräckligt för den tid jag fick ändå!

Nu ska jag ta lite frukost! seee you later alligator! ;)

/S

RSS 2.0