Hel arbetsvecka avklarad!

Sådärja, första veckan på Chef och det var absolut inte så tungt som jag trott det skulle vara!
Glatt överaskad att jag faktistk orkar upp på morgonen men nu har jag ju en anledning, jag kan ju inte svika dom andra! När jag jobbade deltid och valde själv gick det ju bara ut över mig:P

Men idag var en annorlunda dag, jag blev så trött i huvudet efter lunch så jag babblade på, gjorde asdåliga samtal tror jag men på nå kontsigt vis ville dom ha iaf så jag tog rekord i hur många jag sålt per dag! KULKUL!!
Och idag också, var ju inte så många chefer på kontoret heller så min procent var bra och hög :P
Ser fram emot fet lönen nästa fredag! :D

 

Ikväll ska jag först skjutsa kent till jobbet innan jag far till hemberget på nått jippo. Det sak bli riktigt trött men jag e ju lite virrig idag så det bådar inte gott. Tur jag kör!

Dock måste jag fara och hämta kent imorgon halv sju och det e ju verkligen inte kul. Får fara hem och sova på en gång sen! Jag hoppas joey kan komma ikväll också. Jag saknar verkligen min skrutt!



/S


*


/S


.

Jag heter Sandra och jag är frustrerad.

Jag har en vän som gör ett stort misstag och jag kan bara le och stötta.


Jag känner mig ensam fast jag har världens bästa vänner.


Jag vill ha sommar, stuga och lägereld.


Jag vill va ung igen, slippa ta beslut och betala räkningar.


Jag vill göra allt i sommar men vet att det inte kommer bli av.


Jag har ingen aning vad jag ska göra av mitt liv och tiden börjar rinna ut.


Jag heter Sandra och jag är frustrerad.
-
Men jag e fan inte alkolist.


Kras

Ja, tappade ut en tallrik för första gången idag, inte så kul. Men sånt händer i guess. Det var en liten men det var glas över heeela golvet och jag skojar inte! Skulle tagit kort men tänkte väl inte riktigt på det då haha

Annars då? Har varit loj idag, vet inte om det var för jag känner mig seg, och äcklig eller vad det är!?! Duscha ska jag göra och sen ska jag läsa ut min bok ikväll, det börjar bli dax nu!
Iaf, det har aldrig gått så bra att sälja chef som idag, jag klarade målet och ändå så missade jag hela morgonen pga tandläkarn! Som föresten är typ så oseriösa och suck va ja e less på tandläkare. SÅ ni vet iaf.
Men nu har jag en försäkring så bring it on! haha
Och så hoppar jag igen och tillägger att jag verkligen är dålig på att skriva blogg, huvvalige, hur står ni ut?
Jag bara hoppar och hoppar fram och tillbaka, inga bilder och bara massa knasig text. Ne, det är ju inget att ha!

Går och lägger mig istället så ni slipper bli lika virriga som jag.
Imorgon är det storslam då måste man va på g!

/S

Sävar

Imorgon är det tandläkaren för mig kl 08. :( Det känns inte alls kul!
Men jag har käkat jättegood middag, GRILLAT! jag älskar grillat! Det e de goeste!

Nu e jag så trött så det blir nog soffdax nu, allts¨å min provisoriska säng inatt!
Den e mkt skönare än madrassen.

/S

New haircut

Ikväll blev det träning, efter träningen strömpilen och efter strömpilen hem till mig för klippning.
Det var skönt att få bort de tunna topparna och det känns mkt tjockare och fylligare nu, TACK SÅ JÄTTEMKT SOFIE :D Det känns lite tråkigt men kasnke om man slingar det eller färgar så det händer nånting så blir det nog fint, eller om man sku passa på att bli blond på en gång :P

S och A for nyss iaf så nu blir det sängen, upp tidigt imogon igen... :( Det här tar verklige kål på mig :P
Imorgon efter jobbet tar jag bussen till sävar för på torsdag ska jag nämligen till tandläkarn, i dont like. Jag hoppas verkligen jag slipper betala, då blir jag arg!!

Nu måste jag sova, hoppas på en bättre dag imorgon!

/S

Dagens Reklam



/S

Tisdag

Fortsatt dåligt, jag sålde väl helt okej med tanke på att det var min tredje dag men jag hade hoppats på en till för att klara målet!
Jag tror jag har lite för höga mål för mig själv speciellt nu i början. Jag vill ju sälja lika bra och helst bättre än de som jobbat med det projektet 1 år, och det kasnke inte är rimligt nu i början! Men jag tänker banne mig inte nöja mig förrän jag e där!

Mår dock fortfarande illa och då är det verkligen inte kul att sitta på jobbet.
Ikväll ska jag träna iaf så då kasnke jag mår bättre efter det, förhoppningsvis! Har just käkat makkisar och grillkorv som jag blandade ihop med salt, peppar och ett ägg. Det blev gott! Gjorde tillräckligt så jag har lunch till imorgon och kasnek till dagen efter det.

Nu är sofie påväg så jag måste söka efter mina träningskläder! Vi hörs ikväll, då sak sofie klippa mitt hår! :D
Spännande!!

/S

Måndag, ny vecka

HUH vilken dag.
Jag kom knappt upp i morse, jag var dödstrött hela dagen och magen var helt fucked up. Mådde illa.
Riktig mensvärk som inte gick med sig och jag sålde väldigt dåligt.
INte den bästa dagen på länge kanske men nu är den bortgjord så då måste väl resterande bli bra antar jag!

Mår fortfarande pyton och det blir tidig kväll, hade tänkt gå och träna men jag somnade i sängen och vaknade nyss och tog en dusch, det var dumt men jag e inte riktigt med idag :P
Imorgon ska jag ta med träningskläderna till jobbet så kan jag cykla dit direkt!

Jag tittar på top model och väntar på att håret ska torka, sen ska jag lägga mig och läsa och sova, då kanske jag e piggare till imorgon!



/S


Helgen som gått

Sådärja, nu ska jag uppdatera igen!
Det har varit en nice helg utan så mkt dator men massa joey ist!

I fredags gick vi ju ut och det var mysigt.
På lördagen så följde jag med S o A ut till S stuga med hundarna såklart. Vi hoppade på stenar, plumsade i snö och njöt av det sköna vädret! Den bästa "dagen efter"  ever! Eftersom jag var den enda som inte hade en kamera med mig fick jag stå och sola mig när vi kom fram till nån cool bro eller andra möjliga fotoplatser.
Det blev dock väldigt varmt eftersom jag tog på mig mössa eftersom det blåste, tji fick jag! Haha



Kvällen spenderades i sävar med familj och gäster, med gästerna kom en nio veckors dpvalp och ja, vad kan man säga? Både jag och Joe blev ju kära såklart. Det är så svårt att tänka sig hur lilliten joe har varit. När man hela tiden var tvungen att kolla ner i golvet så man inte trampade på honom och han fick plats i handen.
Kan ju tillägga att han är stoor nu! På onsdag tror jag att det blir mätning och vägning för hans del så ska vi se :)




Iaf, på söndag alltså idag så vaknade jag i sävar och fick skjuts hem. Efter ett tag kom dom andra igen och vi har planerat tågluffen hela kvällen! Vägen är nu bestämd, jag har bokat tid för vaccinering och vi har börjat kolla upp olika vandrarhem också! Nu är det inte långt bort inte :D

NU ska jag bara betala en räkning sen gå och lägga mig.

Tidigt upp imorgon för en tung vecka med massa jobb, önska mig lycka till :D
Bilderna är tagna av Sofie

/S


Och än en gång glömmer jag bort bloggen

Gokväll!
Sitter här alldeles död. Jag har varit vaken allt för många timmar i sträck nu tycker jag!
Snart väntar iaf en skön säng och sovmorgo n :D

Ikväll blev det käk på thairesturangen och sen lite förfest innan 1,5 h promenad i minusgrader till origo.
Det var väldigt lite folk men jag är ändå nöjd med kvällen! En mysig utgång med lite mindre dans helt enkelt!
Nu ska jag släcka ner här... alla ligger och sover och jag ska försöka få upp dom i tid imorn!

Gnatt

/S


Uäk

Jag har just slösat god frukt och mjölk på en äcklig smoothie. Så onödigt!
1 banan
1 (vad det nu heter) en röd/gul frukt med en stor kärna i mitten. Nektarin? ne, clementin? Ne aaah inte plommon heller. Ni vet säkert va jag mena! Skriv vad de e om ni kom påre!
Lite mjölk

 

Det blev inte gott. Jag hade ju inte nå bra att ha i, inge youghurt eller det jag brukar ha i.
Do not try this at home!



/S


Nu blev jag dålig på det här igen...

Det går verkligen i omgångar det här med bloggandet! Dock så är det ju rätt så kul men. jaja.
Ja, vad ska jag skriva, idag var ju första dagen på nytt projekt. Chef. Först fram till lunch gick det ju bra för då behövde jag bara sitta och lyssna och lära mig allting, men sen éfter lunch var jag tvungen att sitta och ringa själv och det kan man beskriva som NERVÖST!
Det kändes lite som det var första dan på jobbet och jag stakade mig mer eller mindre genom eftermiddagen men fick ändå sälja 2 halvårspren. på nå klurit vis! Ibland har man ju bra tur ;P

Måste ju säga att folket jag jobbar med på det här projektet är riktigt härliga! Tror jag verkligen kommer att trivas. Ett härligt gäng helt enkelt!

Måste ju avsluta med ett R.I.P mina naglar. Nu är dom nerbitna som ett bevis. En gång en nagelbitare - attid en nagelbitare. Det sög ju men jag får väl helt enketl spara ut dom igen!

 



/S


Uppdatering

Oj, hade nästan glömt bort bloggen där ett tag!
Idag har det hänt grejer serni! Hade en rätt lugn morgon med mys och en cykeltur till banken. Väl på jobbet så kände jag mig rätt neutral och det fungerade tydligen väldigt bra eftersom jag sålde nio vitaelab idag = catching!!
Innan jag börjat kom dock en av coacherna och ville prata. Han behövde en till säljare till ett projekt som heter Chef. och ville att jag skulle få köra det. Det tackade jag inte nej till eftersom jag hoppas det blir mer pengar och jag får ju lära mig nånting nytt på köpet!
Så från och med imorgon ska jag sitta på Chef. som man säljer då till företag. Det som känns lite jobbigt är väl att jag ska snabbt upp på heltid jobb mellan 08.15-16.45 varje dag. Joey kommer inte kunna bo hos mig lika ofta nu i början och det e ju rätt tungt att sitta i telefon 24-7.

Men jag ser ändå fram emot det! Imorgon är som sagt första dan så då ska jag få lyssna på dom andra och sen få veta lite mer! Blir kul!! :D

Hade tänkt följa med på allstar ikväll men eftersom jag ska vända lite på dygnet nu så ville jag komma isäng i tid och stannade hemma. Såg fram emot greys men det sänds tydligen inte pga hockey. Så jag började städa istället.
Nu sitter jag med räkningar upp till hit (visar med handen) som jag ska sortera in i pärmar. Äntligen får jag full koll på min ekonomi!

Städningen fortsätter imorgon med damsugaren för nu ska jag sova!

Vi hörs imorn efter jobbet!
/S


To bad for you my friend

Jag önskar att jag kunde skriva att jag varit duktig och köpt vindruvor istället, och jag funderade faktiskt på att göra det. Det slutade med två stora mjölkpaket och godis för flera år framåt. Känns det som iaf.

Nu är jag less på godis och har drukit upp 1,5 l mjölk. På en och en halv timme.


NU har jag lite ont i magen och är jättetrött.
Godnatt.

/S


Godissugen!!

Det var länge sen jag var godissugen. Visst kan man tycka att det vore gott men inte mer än så.
Idag är det galet. Jag skyller på att det är den veckan på månaden. MEN jag försöker stå emot och inte cykla ner på coop och köpa nå gott. Det är svårt men hittills har det gått genom att jag har intalat mig att jag måste se dating in the dark på tv:n och jag kasnke inte skulle hinna tillbaka i reklamen! Och innan det var det ju 2½ men.
Men nu börjar det bli jobbigt.
Jag har tagit en ischoklad men det hjälper inte!

Huvva, ska jag eller inte? Det är ju verkligen lockande.



Haha faan å. Bara för att det såg så gott ut på bild så måste jag ha!
Joey får stanna i lägenheten för att han inte ska bli tagen på coop. Det är så många som går där och jag vill ju inte bli av med lillskiten!

vi hörs snart, när jag kommer tillbaka med min feta godispåse.

/S

Den är tillbaka!!

Plånboken har inte riktigt hittat hem men vi vet vars den är och det blev tydligen lite missförstånd bara!
På torsdag kommer den hem igen och det ser jag fram emot kan ja säga!

 

Tog en cykeltur för att träna joey lite grann, inte så långt bara 40 min för sen for vi till en grusplan och skulle träna lite på inkallning. Med skinkan i högsta hund så gick det superbra med kopplet på först. använde det som en långlina. Sen släppte jag loss monstret och han kom ju när jag kallade på honom, oftast. Men han sket fullständigt i skinkan! Tog den i munnen och spottade ut den. Weirdohund!

Han har gjort så förut men bara med levergodisar och torrfoder. Men skinka och korv? Vad är fel på hunden?

Det är ju bara utomhus också så det är lite störande. Dock lyssnar han ju rätt bra men han vill inte ha något gott som belöning. Ska försöka med nån rolig leksak nästa gång, det kasnke går bättre!

Nu ska vi dra oss ut igen efter en liten powernap.

/S


Borttappad plånbok

Den e borta, putsväck. Den bara försvann och jag börjar få lite småpanik. Jag har ju lite pasta och några kycklingbitar i frysen så jag överlever nog ett tag men utöver det har jag inte ens mat hemma heller så det är ganska tacksamt att plånkan hittar tillbaka snart!!!!

Jag brukar ju tappa bort den med jämna mellanrum men det brukar aldrig vara så här länge och den hittar alltid tillbaka. Men nu har jag vänt upponer på hela lägenheten utan resultat. Den e tydligen inte hemma heller!?!
Gaaaah!!

Så om det är någon som tex var hos oss i sävar i helgen som sett den, snälla berätta vars ni såg den!

Nu har iaf Jóey kommit och jag har 200 kr att leva på ett tag.

/S

Slut på jobbet

Hemma hos mig at last! Så skönt att slippa sova på soffan inatt! Visst är det mysigt att bo hemma igen men efter några dar känner man sig lite ivägen och vill sova i sin egen säng ju!
Jobbig, lång dag idag som ändå gått rätt så bra, lite vinglig där i mitten men jag lyckades avsluta starkt iaf!
Tur jag inte jobbar imorn så jag får en lugn början.

Sitter nu i sängen med en cider och tittar på hockey på femman, spännande finalmatch! Heja HV71!
Det blir nog en tidig kväll så jag kommer upp i bra tid imorgon för då kommer joey och vi ska ta en lång cykeltur ner på stan bland annat. Iaf om mamma hittar min plånka som jag glömt i sävar men inte hittat. Då tänkte jag hämta mitt pass och fixa lite på banken! Annars vet jag inte, då blir det väl bara att träna och hitta på något kul med grabben som ska stanna ända tills på torsdag!

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag stänger ner, att det kan va så kul. Helt sjukt!

/S


Lite inlägg idag

Min buss går vid 10.30 och sen kommer jag bara jobba tills kl 21 ikväll! Känns verkligen jobbigt eftersom jag varit ledig en vecka med massa härligheter. ÄR ju ledig imorgon igen så det ska väl inte vara några problem egentligen
Då ska jag fara och träna bland annat!

Jag har en massa idéer hur jag ska träna med joey nu för att träna bort lite skällande mm!
Det ska blil kul att se om det går bra!

Men innnan bussen måste jag gå ut med hundarna och ta en snabbdusch!
Vi hörs ikväll :)

/S

dooh.

Såklart så ska jag både tappa bort min plånbok och missa bussen när jag äntligen skulle hem så jag blir kvar här i sävar ett tag till tydligen.
Jag får ju vara med joey då så det är ju bra iaf!
Han blev lite ledsen när jag gick och nu ligger han med huvudet i mitt knä så jag inte ska gå igen! Sötvovven!

Jag och mamma var ju på step muskel, det var roligt! Tror jag ska börja gå på lite mer gruppträningar ist för bara gym hela tiden! Mkt roligare och bättre träning :P
Får se om jag får med mig sofie eller inte... Kan ju gymma med henne iaf!
Nu när jag har cykel går det ju superfort att ta sig dit och hem! STORT plus.

Nu ska jag betala lite räkningar och deklarera!

Är det någon som vill prova bo i stan i sommar lånar jag ut min fina lägenhet under tre månader! Går att låna i september också om man vill. Hyran är på 3500 inklusive allt och lägenheten är möblerad!

/S

Träning ikväll

Valpen var jättesöt och jätteliten!
Joey tyckte också det så han fick ju hälsa men det tar nog några veckor till innan dom kan leka.
Joey var lite för på!

Nu ska jag och mamma fara på träning på simhallen, det låter och känns jättejobbigt men det är kul och skönt efteråt :P

VI hörs
/S

Promenad

Har käkat smörgåstårta till frukost och tittat på en riddares historia tills nu.
Heath Ledger är ju snyggast. Så synd att han e död. :( TRAGISKT!




NU ska jag och mamma ta en prommis med hundarna, kasnke till stallet för där finns det nämligen en liten plutti dpvalp som jag gärna vill hälsa på ;) Dom e ju för charmiga!!
Sen ska jag försöka ta mig in till stan på något sätt. Hoppas det går några bussar man kan ta!

/S


sjukt

Jag vet, tjatat om maten hela dagen idag men ni måste hålla med, det här e ju sjukt!

först vid 9.30 käkade jag oboy och bullar
vid 14 käkade vi smörgåstårta
vid 15.30 tårta
vid 18 middag
vid 19 tårta igen

vid 22 smakade smörgåstårta

vid 23 (nu) bullar och oboy.

 

Vi var bara tvugna att verkligen avsluta på samma sätt som vi började!

Det var länge sen jag käka såhär mkt på samma dag, eller på samma helg för den delen...

 

/S


Bättre version av glee dansen!

Efteråt så är det massa annan dans också men det första klippet är glee!!



/S

Proppmätt

Hela dagen har det handlat om matmat och mat. Det började med smörgåstårta, sen tårta, mat, tårta och jag antar att vi måste avsluta med smörgstårta ikväll igen för att cirkeln ska slutas.

Innan det ska jag ta en paus och kanske titta på film!
I love you phillip morris vill jag se, ska kolla om den finns på tv:n :D

/S

Sommarens planer!

Jag har lite smått panik, min sommar innehåller så mkt roligt att jag ska och vill göra. Tyvärr så kan jag inte göra allt vilket är lite tråkigt men man måste ju tjäna pengar också!

Mina planer ser iaf ut såhär hittills:

Tågluff

Först ut nu om 57 dagar är tågluffen! 1 hel månad ute i europa.
Planerna hittills är att vi den 13 juni tar flyget från sthlm till edinburgh, storbrittanien. Sen tåg därifrån efter några dagar ner till london och sen vidare mot paris och övriga europa. Den riktiga resplanen ska vi snart bestämma och då skriver jag in allting här så får ni se och följa i sommar kanske :)


Sthlm

När vi kommer hem från luffen runt den 13 juli så hoppas jag att vi kan lösa det att jag stannar i sthlm och kör båtsemestern då! Det blir ju iaf minst en vecka eller kanske två. Jag hoppas det blir utö med familjen T.


Umeå

Jobbjobbjobb och om det går i lås så är min lägenhet uthyrd och jag bor i sävar. Blir det så är jag sugen på att ha en sommarhäst under de 4 veckor jag e hemma! Det hade varit riktigt mysigt för jag saknar det livet lite grann!

Spanien
Runt den 20 augusti drar familjen till quesada i södra spanien där vi har hyrt ett hus i tre veckor! Det ska bli riktigt skönt.

 

Efter det är det kennelträff i växsjö i oktober och matteplugg till hösten.

/S


Cykeltur

For ut och cyklade med Joe idag igen, han tycker det är såå kul att få springa så fort han vill haha!
Det blev inte så långt dock, det blåste och jag glömde mina handskar hemma. Dumt men han var rätt nöjd att få springa iaf, nu ligger han breve mig och sover!

Snart kommer det folk hit och vi ska käka smörgåstårta (MUMS), vanlig tårta och massa annat gott. Födelsedagar is the shit! Undertiden så läser jag om jävla island och olika destinationer i europa som man kan besöka!
Har kollat in nya zeeland också, där hade det varit ascoolt att bo! Superfina utsikter och inga giftiga djur.
Tänk att há häst där? Vilket paradis!



/S


Grattis Kristoffer 18 år!


/S


Ut med vovvar




/S

I sävar

Kom hem till sävar ikväll redan, ska hjälpa mamma att fixa fikat till imorgon som är bror kristoffers stora dag.
Gott med fika!

Satt och tittade på en massa bilder tidigare idag och jag saknar mitt långa, tjocka, blonda hår.
Jag funderar skarpt på att färga tillbaka till blont igen, eller iaf avfärga så jag får min naturliga hårfärg!
Vad tycker ni?
Finast i brunt eller blont?




vs




Fula bilder men titta på håret!

/S

Bildbomb sälen 2010 Del 1

  



Ska visa alla bilder men inte på en gång, vi börjar med dom här!


/S

Sol i umeå

Nu ska jag och tjorven ut till ett par bänkar i närheten och ha en liten piknick i solen! Mysigt!!
Hoppas bara solen ligger på där annars blir det väl en prommis nån annan stans!
När jag kommer in igen blir det bildbomb del 1 från sälen :D

/S

16/4

Dagen före brors födelsedag. Jag ska nog ta tag i presenten och fixa den också.
Jag sov väldigt oroligt inatt, vet inte varför men jag fick ingen riktigt ro. Vaknade hela tiden och trodde klockan var mitt i dan. Fick lite ångest att jag låg och sov så länge men när jag vaknade till åp riktigt visade det sig att klockan bara var nio. Tji fick jag!
Skönt att inte sova bort hela dan iaf!

Tog en kort prommis med poe imorse innan frukosten sen for vi ut på en cykeltur nu vid halv tolv. Kom just hem så det blev en lång tur!
Jag gick ju först och hämtade min cykel som äntligen har tinat fram och sen for vi runt skogen, alltså genom mariedahl, förbi mariehem och berghem. Sen rothovsvägen förbi min gamla skola, haga och sandbacka.
Solen var gudomlig första timmen sen gick den i moln och sista biten blev uppför och motvind. Jobbigt.

Nu ska jag ladda upp alla bilder från sälen :D

/S

dagens visdomsord

"jävla island" - Sandra Davidsson

på väg hem från paradiset

ås var det över för denna gång och det är med mixade känslor vi är påväg till umeå igen. tråkigt att lämna härliga fam. T o J och det underbara vädret och skidåkningen! Men ganska skönt att få komma hem till joey och den egna sängen igen! Jag har iaf bränt mig rejält, fick köra sunblock 20 för att slippa bränna mig så mkt mer, solen har lyst och det har varit varmt. en perfekt resa helt enkelt. visar bilder sen när jag får tillgång till internet på datan igen! nu sitter vi i gävlebro och ska käka i väntan på bussen. Vi skulle ju egentligen få flyga men pga islands utbrott så är ju flygeninställda och vi får nöja oss med bussen iaf. vi hörs förhoppningsvis på bussen /S

På hotellet

Äntligen i sälen och jag trivs som fisken i vattnet, det är så fint! vi börjar att sova en natt på högfjällshotellet och sen blir det stugan imorgon med familjen T. Ser fram emot att inviga backarna imorgon, men nu ska jag spela the sims! /S

dagens visdomsord

"Där det finns väg kan man köra" - Kristoffer Davidsson

back to bed

NU blir det snart sängen igen. Imorgon ska vi upp kl nio för vid elva är det avfärd mot sälen! Det ska bli skönt.
Jag gillar att åka bil också, man får så mkt tid att tänka och bara ta det lugnt, ont i rumpan får man inte heller av bilen, inte på samma sätt som på bussen iaf!

Resan till sälen ska ta runt 5 h så vi hinner lagom till högfjällshotellet för att hinna med aftercar (eller afterskii för dom som redan befinner sig där) och sen blir det en natt där innan vi får stugan på söndagen vid fyra.
Såg på vädret nu nyligen också och det ska bli 10 grader lö/sön och strålande sol. Hoppas verkligen att dom har rätt! Då kanske man kommer tillbaka till jobbet med lite färg.

Däremot så kasnke det här blir det sista inlägget den här veckan för jag vet inte om det finns trådlöst internet där borta, hoppas kan vi göra men jag tvivlar. annars så hörs vi på torsdag och jag kan ju lova att jag kommer vara lycklig.



/S

Vi kom fram tilslut

Yes nu sitter vi i lägenheten på söder och väntar på att det ska bli lördag nån gång.
Vi kom hit vid klockan 06 imorse och gick till sängs direkt. Även fast jag var någorlunda pigg så somnade jag sött och vaknade inte till liv förrän sju timmar senare.

Bussresan hit har aldrig varit så skön och bra, dels behövde jag inte sitta vid nått fett äckel som är otrevlig, tar för mkt plats, stinker och luktar på sin egna fotsvett som tidigare resor utan nu var det bara jonte! Vi kolla runt på internet innan det försvann då såg vi This is it och Twilight tills vi var så trötta att man somnar varsomhelt.
Så jag fick iaf ca tre timmars sömn och trodde jag var pigg när vi bytte från buss till bil. Så var ju inte fallet av uppenbara skäl. Idag har jag inte ens ont i kroppen och kan till och med säga att det är helt okej att åka nattbuss under dom förutsättningarna, ett stort genombrott för mig som varit enormt missnöjd men nattbuss och bussar i största allmänhet.



Och en bild på mina fina naglar som jag är stolt över. Jag har sparat och sparat och sen klippt ner och filat för att få de perfekta naglarna (enligt mig)

Det syns inte jättebra men jag kan säga, dom e fina ;)

/S

Buss update

nu sitter vi på bussen och jag måste bara säga att den är wonderfull! Sätena är lägre än vanligt och man har mer plats. Kan det bli bättre?
Ja, vi hade ju kunnat åka flyg men det är en annan sak...

Jag har iaf laddat med en vattenflaska, spotify och the sims.
Jag tror jag överlever det här.
Men håll tummarna just in case.

/S

00.53

Nu ska jag sova, det blev lite senare än jag tänkt inatt igen.
Inge bra att vända på dygnet så här!



Godnatt

/S


Tupac - I wrote this song in '94 [by Dave Chappelle]



/S

black bush



/S

Huh

onsdag idag och imorgon far vi till STHLM!!!! :D På lördag bär det av till Sälen!
Åh så underbart det ska bli!

Kan ju berätta att jobbet har gått sådär igår och idag så jag hoppas att det blir bättre till imorgon!
Imorse for jag till stan och träffade upp boobie och sandra för frukost på café station. Tiden gick fort och vips så sitter jag här mätt i magen och jättetrött! Nu ska jag bara packa sen krypa ner i sängen och läsa min bok! :)


PÅ jobbet, inte idag.

/S

Frulle

Dagens frukost blev ett glas smoothie och havrepuffar. Gött.

Nu ska jag skynda till jobbet, lång dag idag och det ser jag inte fram emot, dock har jag inget val!
Måste ju verkligen jobba så jag får ihop lite lön för nu på torsdag far vi till sthlm!!! och Sälen sen! Guu va jag längtar!


/S

Hitta Joey

Jag såg det här och var bara tvungen att ta kort, satt och skratta åt det ett bra tag!







Hahaha visst var det för gulligt!! :D
/S

Jo, jag färgade ju håret mörkare också!

 /S


Måndag

Haft en bra dag, härlig prommis imorse (som skrivet redan) en bra dag på jobbet och en tyst och lugn vovve när jag kom hem! Underbart! Det här betyder att jag kommer att ha joey oftare :D
Jag städade lite sen for jag till sävar när jag höll på svälta ihjäl!
Maten var så gott, synd att det inte blev nått kvar, då hade jag snott med mig lite! Det blev inte så länge i sävar utan jag fick skjuts tillbaka sen. Tyvärr fick Joe stanna kvar för jag vill inte lämna honom för länge själv!
Nu har jag just städat klart det sista, tagit lite bilder och gjort kvällsmat!
Melon och banan-jordgubbssmoothie :D

Nu blir det att kika på legally blonde och bara ta det lugnt! LÅng dag på jobbet imorn!





/S

Hemma at last

Det blev en låång helg i sävar och det var så skönt!
Slippa laga mat, slippa diska och slippa ta tag i kaoset som väntade här hemma. Idag blir det till att städa och ta en massa bilder på lägenheten. Jag ska ju hyra ut den över sommaren har jag bestämt och det är några intressanter! Då kan den ju inte se ut såhär. Då är det kört! haha
Idag ska jag till sävar och käka igen! (haha) och jag far väl efter jobbet. Så antingen ska jag städa allt nu (hinner inte) ikväll (kommer inte idas)  Så därför måste jag väl börja nu och sen städa det sista mella jobb och sävar helt enkelt! Jag har ju ett tag på mig ;)
Hoppas att dom hyr nu i sommar, då kommer det bli mkt billigare. Jag har en till idé också, men den ska jag vänta med tills jag vet om jag får ut lägenheten eller inte! MEn håll tummarna för mig!!

Kan ju säga att det var en jobbig natt för joey ville inte sova när jag villle  det!
Han sov från vi kom hit tills kvällsprommisen och sen ville han vakta och nosa runt. JObbigt. Jag kan inte riktigt sova när han far runt så!
Så en timme innan väckarklockan ringde, DÅ kom han och la sig. Det var lite motigt att gå upp imorse kan jag säga. Det kändes extra jobbigt att måsta gå ut på en långprommis men det gick ju bra när jag väl kommit ut! Det var faktiskt skönt och jag hade ju inte tagit mig ut om inte joey varit här!

IDag ska vi ju testa joey också, om det går bra för honom att vara hemma så kan jag ha honom hos mig oftare!!!
Och på torsdag drar vi till sthlm, sen sälen!
Det var väl allt, lite uppdatering!
Nu måste jag plocka kläder!

/S

Today i´m tired

as usual...

NÄ, kunde verkligen inte somna igår låg vaken til tre och tjoade.
Det var supertråkigt men jag var så pigg ju! När det här hände det vet jag inte men jag gillar verkligen inte det.

Har inget att skriva så jag får helt enkelt ge er lite bilder innan jag drar!


Hej.

Så här ser jag alltid ut på jobbet.

Igårkväll

JOey!!!



/S


RSS 2.0