Självklart.

Skrev ett inlägg idag men det fungerade tydligen inte!

Det enda jag vill nu är att fly alla i min omgivning, flytta utomlands där man inte känner någon och bara leva ett eget liv. Där man får börja om och vara sig själv! Självklart vill jag ta med Joey, då har jag iaf någon. Det enda som behövs.
Skönt ska det bli att fara till sthlm ett tag iaf, även fast det kommer bli oerhört jobbigt men för många människor på liten yta. Funderar på att lämna mobilen hemma, vill inte bli nådd. Dock så går nog inte det då den kan behövas men ja, ni förstår. Det här går väl över nån gång.  Tänk om man hade cancer, det hade ju kunnat vara värre!

Om tio min blir det stallet och efter det ska jag bara sova.
Imorgon ska jag ju jobba och då ska jag banne mig vara utvilad och inte tänka på något annat än att sälja månadslotter, Hörs av er till mig om ni vill bli rikare för endast 150 kr i månaden!
Snälla? haha

Vi hörs efter stallet, då blir det dagens såklart!
Nu måste jag ju byta om!

/S

30/6

Sista dagen i månaden idag, imorgon är det juli och tiden går så himla fort så jag blir galen :P
Alla ni studenter 09, kan ni fatta att det redan gått 3 veckor? Helt sjukt!!

Idag är det inte lika fint väder och jag blir lite depp :( Det hade ju varit så skönt att få ligga och sola den dagen jag är ledig :( Aja, har just duschat, ska kolla efter en flytväst på blocket, annars kasnke det blir en tur in till stan och köpa det och avmaskningsmedel!
Ska försöka hitta ork och städa upp rummet lite grann innan jag far också, ta bort onödiga prylar som ligger framme och fixa golvet. Det tråkiga är ju att när man har städat hittar man aldrig sina saker så jag gillar inte att städa haha ;)

Nu ska jag smörja in med lite lotion och hitta på något, ikväll blir det hoppning :)

/S

Dagens...bok

Livstid!


Håller på att läsa den just nu men är hittills glatt överaskad av den lättlästa texten, spänningen i obetydliga händelser och en välskriven historia! Det här blir en bra bok i solen imorgon!

Återkommer med betyg när den är utläst!
/S


Ridtur med hackamoore

Har varit i stallet nu, kom just hem ohc blir lite förvånad hur lång tid det egentligen tar när man ändå bara rider :P Det är väl komiskt ändå :)

Ridningen idag gick okej, Mira var jättetung i handen och skulle bara ner med huvudet, hon orkar inte riktigt hålla upp sig själv i en fin form men det kommer nog! Dock så tror jag att det var lite pga hacket också! Då går hon mycket enklare ner med huvudet på ett dåligt sätt så! Men jag är ändå nöjd, slutade jättebra!

Imorgon har jag inget jobb så det blir att duscha och sen bara njuta av solen som förhoppningsvis är framme även imorgon! Så ska jag busa och verkligen umgås med lilla Joey som tycks bli större för varje sekund!
Han börjar verlkigen bli mer och mer hund istället för valp och han e så oerhört MYSIG!
Imorse så var han extra underbar!
Oftast brukar han komma fram och bitas lite i näsan och dra lite i håret på morgonen när man börjar vakna, Inte imorse!!

Imorse kom han fram och la sig över min hals och börja nosa mig i ansiktet, jag bara låtsades sova vidare, då klättrade han över och la sig intill mitt ansike/hals, slicka lite och nosa för att sedan somna med nosen instoppad under min nacke! Åh inte ens när jag vakna börja han bitas först, utan bara så söt och nosa och vifta som en galning på svansen :P
Nu ligger han här med huvudet på min mage och luktar så gott!
Den bästa! Jag ångrar inte en sekund att jag fick hem Joey! Inte ens tidiga mornar och vid olyckor på golvet!!
Helt underbar hund och jag hoppas på många många år tsm :D
Sen gör han så söta läten när han njuter eller är glad oc¨kså, som små suckar av lycka ;)



Nu tittar jag på beck och ska snart sova!
Tsm med min lilla goding såklart ;)

/S

Home sweet home!

Det blev en konstig dag på jobbet idag, kom dit och då sa chefen att alla skulle fara och jobba kväll istället, varför vet jag itne. Men satan heller, han visste det redan igår att en fönsterruta var sönder och endast 4 pers kunde jobba. Är han inte smartare än att han kan ringa och säga att man inte kan jobba då?

Nä, sen försökte han få mig att jobba någon annan dag, typ imorgon och då kväll. Jag sa nej såklart!
Jag hade ju planerat andra grejer och om han inte kan ta upp en liten telefon får han väl skylla sig själv! Sen hade jag verkligen inte tänkt att bara köra in till stan för att köra hem igen, så rik är jag inte ;)
Blev väldigt arg och besviken på honom men tillslut fick jag ju iaf jobba dag som jag hade tänkt göra från första början.
Bara dumheter det där!

iaf, sålde rätt okej idag så jag tjänar lite pengar och gick inte back! :)
Alltid något ;)
Efter jag kom hem fastnade jag i min bok i solen och har inte gjort annat än att läsa, får bli dagens bok som kommer ut senare ikväll :)
Nu ska jag iaf till stallet till fina Mira! Ska rida lite bomövningar förmodligen och jag hoppas hon är finare än igår, då blir jag nöjd ;) haha

Visst är vädret helt underbart? :D



/S

Videoblogg

Åh, det fungerar inte att lägga ut de filmer jag filmade för er skull, dels en rundtur i min stuga och så en annan som jag inte riktigt kommer ihåg, men jag pratar iaf!
Tills jag löser det får ni nöja er med några fler hundfilmer och jag hoppas ni kollar på alla ;)


Där har ni det!
Imrogon blir det jobb igen alltså dålig uppdatering! Men jag skriver så fort jag kommer hem :)

Puss på er!
/S

Dagens...Ridtur

Ridbanan!!



Hon var riktigt duktig, hon är väldigt låg i formen och det gillar inte riktigt jag så jag försökte rida upp med huvudet och hög hand för att få igång henne. Hon fick ett mycket bättre steg och hon var ganska trevlig att rida idag, är väldigt nöjd med henne!
Var lite jobbigt då och då men det var bara att rida igenom de problem som kom och vi löste det jättebra! Red inte så länge utan vi var mer effektiva istället :)
Så allt som allt är jag nöjd med det jag sett idag, enorm skillnad från första dagen! Tror att hon kommer vara ännu bättre imorgon! Då ska vi göra lite bomövningar för att hon och elof ska få ta ut steget lite och träna på takt! :)
Jag hoppas den här veckan aldrig ska ta slut! Mira kanske far på fredag, både bra och dåligt men ... Jag får iaf njuta av en vecka av henne!
En sista gång <3


/S


Söndag

Är det idag och jag har varit och jobbat! Sålde bra idag så jag for hem lite tidigare då jag blev så himla trött och slö på slutet, hade nog inte kunnat göra någon nytta iaf! ;) Det är vad som är bra när man går på provision och får bestämma när man ska jobba helt själv! :)

När jag kom hem är alla utomhus och det är 35 grader varmt på vår balkong! Kan det bli mer sommar, nej jag tror icke det! Men det är ju så underbart och vi ska inte ändra på någonting!
Innan jag far till sthlm och pappa måste jag städa mitt rum och räkna matte, men jag har räknat ut att många timmar ensam på tåget får duga som pluggtid istället så då behöver jag bara städa och packa ;)
Vi ska försöka packa så lite som möjligt så allting får plats på båten, typ en klänning, ett par byxor och en tröja eööer vad säger vi?
Haha kasnke inte men nära, jag kommer nog bara ha bikini på mig iaf så!
Nu ska jag lägga mig ner och sova någon timme är jättetrött och brännan måste nog få lite tid på sig att sjunka in för annars bränner jag mig nog. Hade solfrossa igår och det är inte kul!

Vad gör ni på en fin dag som denna?

/S

Dagens (torsdagens)... Tragedi


Michel Jackson är död




Vi har förlorat en av vår tids största. Som det musikgeni han var, räknas han som en av våra stora legender enligt vissa större än Elvis.
Jag måste erkänna att likheten mellan deras liv och död är skrämmande och jag hoppas bara att Michael har ett bättre liv där han är nu då hans liv på jorden inte kan ha varit det allra bästa!
Nu hyllar vi vår historias största.
Kungen av pop.

/S


Bokat tågbiljett

NU är allt klart för att jag ska kunna lägg mig ute i solen några timmar utan att behöva tänka på något, underbart huh?`
Tågbiljetten tog ett tag att boka och det blev lite krångel men nu är allt klart.

Såg just att Joey på något sätt fått tag på min försvarets läppbalsam och den är nu helt upptuggad och slut, bara att köpa en nya alltså :( Buhu!!
Hoppas ni gillade videobloggarna, ska försöka få in några till också ;)
Tills vi hörs igen, så ligger jag och steker påå gräsmattan!



Fina hundar i stugan och i bilen hem!

/S

Videoblogg

De jag ville visa ville inte riktgit bli uppladdade så ni får nöje er med dessa så kanske jag kan fixa det imorgon!
Här kommer några videor med hundarna vid vattnet idag! :) Och jag vet, jag låter som en FJANT! HAhaha men manm får väl bju ;)



Det var allt för idag, men visst ser det härligt ut? :)

NU blir det sängen, är helt slut! :)

/S

Äntligen hemma!

Jag är helt slut, har ont i fötterna och huvudet, men nu ä det stallet som gäller, ska bli intressant och se om hon är lite galen idag ;)

lägger in ett videoblogg från stugan och kan lägga in lite fler klipp ikväll eller imorgon, filmade en del men det tar ju sådan tid att ladda upp ;)
IAf, ni får nöja er med det här för denna gång iaf :)



Det tar för lång tid och jag måste fara nu, så ni får se den sen, när jag kommer hem ist då! LOVAR ;)

Puss på er!
/S

Stuga

Imorse vaknade jag först av en galen hundvalp som skulle bitas, slickas och dra mig i håret, visst är dom underbara? ;)
När jag äntligen fått honom av somna om så börjar det byggas just utanför mitt fönster på alltanen och visst, när jag kliver upp är det en nätdörr där.

Idag är det dax att städa ur stugan och det blir badkläder och solskydd! Just nu är det just under 30 i skuggan och 45 i solen! GAAH jag kommer ju dö haha men vissdt älskar vi den svenska sommaren allihopa?
Stallet blir att fara till ikväll eftersom det är så varmt, Då blir det att skutta lite med mira och se hur hon är, jag ska rida på hacket och hoppas verkligen att hon är bättre idag än igår :)
Det ska bli roligt iaf, Sofie och Elof ska ju också hoppa så jag har någon som kan hjälpa mig om det behövs!

KAmeran följer med!
Vad ska ni göra en sån fin dag som idag?

/S

Dagens...Händelse

Mira är hemma!!



Jag har verkligen saknat Mira och äntligen är hon hemma igen! Har just varit i stallet och ridit henne och det var härligt! Dock så är jag lite besviken då hon var omusklad och kändes oriden.
Det kasnke är för att hon har stått, havren eller något så jag ska inte dömma henne än!
Imorgon blir det lite hoppning med henne för att kolla av hur hon är!
Sen blir det grusgropen någon dag framöver och träna lite muskler! :)
Känns oerhört skönt att ha henne hemma igen och hoppas att hon bara är knäpp tillfälligt :D


/S

Länge sen sist

Jobbat idag och inte haft tillgång till en enda dator på hela dagen!
Det var oerhört varmt på jobbet, 30 grader inne och ingen luftkonditionering. GAAH det var bara plågsamt! Tur att det är över och nu får man njuta av det fina vädret utomhus istället!

Stor grej som hänt idag, berättar när jag kommer hem för det ska få bli Dagens händelse!
Jag är verkligen överlycklig!!
JAg kan inte säga mer än att jag har haft fullt upp, måste fara och återkommer med en videoblogg och Dagens när jag kommer hem igen!

Kram
/S


Videoblogg

Det blev inget långt videoinlägg denna gång heller, jag lär mig fortfarande så de får komma senare!
Så här får Joey mat, fast han såg att jag inte riktigt såg honom så han passade på, annars brukar han vara så duktig och ge mig utrymme, sitta och vänta på varsogod. Men det kan väl inte vara perfekt varje gång antar jag!



Får försöka imorgon också! Ska ju jobba imorn så det blir nog gasnka dåligt med inlägg åp dagen!
Nu blir det att somna till tv:n godnatt!

/S

Surprice

På fredag händer det grejer i livet, Äntligen säger jag, kommer få några dagar på mig att verkligen njuta av det!
Det här kommer jag säga på fredag, så kolla in då och se vad jag ser fram emot!! Kommer fler videoinlägg ikväll också, då ska jag visa hur det ser ut i några delar av mitt hus och lite på utsidan :)

Nu blir det en jogginrunda!!

Kram
/S

Design

Måste fixa en  ny design snart, någon som man kan vcara nöjd med!
Måste göra det själv men jag är så dåligt på sånt! TUr att designa din blogg finns så ska jag försöka få lite hjälp från honom iaf ;)
Hoppas ni kollar in mina videobloggar nu också!
Kommer nog en lite längre ikväll :)

Kram
/S

Videoblogg

Här kommer min första videoblogg!



Hoppa den duger, men jag lovar att det blir fler! :)

Kram på er!!
/S

Dagens...Väder

SOLSKEN!



Idag har det ju varit underbart väder och jag har legat ute hela dagen, känns som utomlands men mycket bättre för det är bara tio meter hem!


 av 5

/S


Videobloggar

Hejsan bloggläsare!
Snart så kommer det att komma lite videobloggar istället för bara text, och det är väl lite roligare! :)
Men jag har inte riktigt laddat in mitt första än så det ska jag fixa idag så kanske det första kommer nu ikväll!

Idag har jag tagit filtar och hundar och lite musik till en park och sku sola! Det var så varmt så jag höll på dööö, låg bara och svettades i värmen! Men lite färg har jag nog fått och så var det ju skönt att få göra något!
Efter det bar det av till kiosken och köpa en mjukglass och det var så gott i solen!

Nu liggen jag i skuggan och vilar ett tag innan jag ska ut på gräsmattan och njuta av solen lite till!
Vad ska ni göra idag då?

/S

SUUG

Mitt #Dagens" blev inte som jag trott, eftersom det inte funka att få det som jag ville, men där har ni det iaf, Mitt allrs första dagens som jag kommer använda om det är något speciellt jag har gjort eller om det är något som borde uppmärksammas :)

Nu blir det nog soova, blir en liten sovmorgon ochh sen uit i skogen med Joey!!!

/S

Dagens... Film

Var och såg den ikväll och jag måste ge ett bra och ganska högt betyg, de fanns delar där det var lite små segt och scener jag inte riktigt fattade varför de visades men helheten var både spännande och liknande boken!
Så trots att jag har läst boken blev jag inte besviken vilket innebär att det är en välgjord film


  av 5

 /S


Baka, baka kaka!

Jag och mamma bakar istället, det började ju åska och då känns det inte lika kul att vara ute i skogen då juh!
Så det fick helt enkelt bli bullar istället! Tyvärr kommer jag inte hinna med att äta några innan det blir bussen till staden och bio! Det blir bra det!

NU måste jag diska och sätta på vattnet, till middag blir det spaghetti carbonara :D Typ det goaste, efter nybakta bullar såklart haha ;)



Snart kanske det börjar komma in lite videoinlägg i bloggen också!

/S

Off we go!

Nu bär det av ut i skogen med lille Joey och jag hoppas att värmen består och myggen håller sig borta.
Inatt fick jag ett stort myggbett på skinkan och det kliar så jag blir galen, Nej BU för Myggor!!
Kameran följer med oss ut och jag är så sliten så det blir nog ett bad när jag kommer hem, något att längta till dvs ;)



P.s, måste fixa min design snart, det här håller ju inte! D.s
Kram
/S

morsning korsning

Hejhejhallååå!
Vaknade jättetrött och ledsen efter en dröm, blev biten av Joey tills jag gick upp och ut! Det är varmt men ändå inte soligt - SOMMAR!!
Perfekt väder för att gå och knata i skogen hela dagen! Mamma försökte ta med Joey ut på prommis imorse men hon ringde när hon bara kommit ett kvarter och gav upp, han var tydligen överallt och ingenstans! Så nu blir det till stt busa med han på baksidan ett tag. Ska ju ändå gå ut med han snart!

Gillar min nya klocka btw men den sitter kasnke lite trångt, om det hindrar en i vissa rörelser samt känns, inte jätteont men den känns! Då kanske man kan pröva lägga till en länk tycker jag!

NU kommer busen i full fart, tur att han inte har lärt sig att hoppa upp på saker än!! Smutsig är han också ;)
Vad ska ni göra idag då?

/S

00.32

Idag, eller om man ska säga igår eftersom klockan är över 00.00 så var det full rulle iaf!
Vi var inne i staden heela dagen och köpte bland annat två stycken klockor till mig!
En guld med lite svarta inslag och en svart med guldinslag, coola, ska försöka ta några bilder så ni får se :)
Jag var också inne på arbetsförmedlingen och ordnade allting där, jag hoppas att jag kommer in på umeå universitet så jag slipper gå som arbetslös!

Det ska nog lösa sig, det gör det alltid! Är dock så sugen på att flytta hemifrån nu snart så ett jobb med bättre lön vore ju inte helt fel heller!
Har skrivit ihop en lista på lite saker jag behöver och redan har till ett nytt boende och jag har faktiskt det mesta!
Åt på stan idag fö vi väntade på bror min att sluta jobbet och mamma träffade en gamal klasskompis! :)
Det var rätt mysigt faktiskt!
När jag kom hem så tog jag en prommis med hundarna, gick med joey lös hela vägen och han var jätteduktig, dock var det jobbigt att lyssna i slutet så då kallade jag inte in han lika mycket och lät han vara lite mer!
Hellre det än att tjata och gnata och få en hund som bara lyssnar ibland!
Jag hade inte tänkt gå jättelångt för klockan var ändå nio men det blev ändå lite mer än en timmes prommis och jag vet inte vars tiden tog vägen, den bara försvann! Det var så mysigt och trevligt att vara ute i skogen, på grösslätter och småvägar utan bilar och bara gå!

Så därför bestämde jag mig för att göra en liten utflykt imorgon med hundarna, eller bara Joey, vi får se!!
Iaf så ska vi till skogen jag lekte i som dagisbarn och kan utan och innan! Eller dagmamma var det och hela skogen där, det är så underbart! Så det blir en heldag i skogen imorgon! Och kanske i övermorgon också ;)

Nu ska jag stänga ner datorn och titta på tv, det är 2 and a half men! :)


Godnatt sötnosar!!
/S


Godmorgon Sverige

Nyss vaknat av att joey ville ut! Så det är bara att knata sig upp och gå ut med honom, jag var så hungri att det snurrade men det gick över efter två sportbröd, MUMS!
 KOm på när jag satt vid matbordet att jag aldrig kommer få en sovmorgon igen! Gaaah, men sen kom Joey inspringandes och han sover ju oftast till efter nio om jag är ute med han sent på kvällen och då får jag ju lite iaf ;) Då blev det inte lika farligt ;)
Han kasnke också ska få följa med till Sthlm i sommar, bo i skärgården och åka båt! Det tror jag han kommer tycka är cooolt! Men jag måste köpa lite grejer som jag inte har än! Så det blir lite säkrare både för han och för pappa och båten ;)

Idag ska jag som sagt in till stan och fixa lite grejer, väntar bara på mamma som är på nå fotgrejs! Hon borde komma tillbaka inom en halvtimme!! :)
Äntligen får jag min klocka!!!! :D

Finns i helguld, och den e snygg!



Okej, fastnade framför massa klockor och nu 40 min senare kom jag på att jag skrev ett inlägg, klant jag är!!

Mamma är hemma nu iaf så snart far vi!!

/S

Dagen D

Imorgon ska jag och mamma till stan och fixa, jag ska in på arbetsförmedlingen och anmäla mig som arbetssökande och hoppas på att få lite hjälp! Efter det ska jag köpa min klocka, vi får se vad det blir men jag tror det blir med lite guld i, så fint också! Har ju ett presentkort från studenten, TACK MAMMA!!
Mamma skulle också göra något på stan imorn men jag antar att jag kan följa med på det då också ;)

Sen kasnke det blir bio någon gång i veckan, är så sugen på att kolla på natt på museet 2 har hört att den e bra så det vore ju kul att se, har ju biobiljett och rabattkort som måste utnyttjas!
Annars ska jag bara njuta av sommalov som det känns som fortfarande ;) inget annat än det!

NU ska jag försöka hitta något vettigt på tv:n men jag hittar verkligen ingenting! Får väl spela the sims tills jag slocknar eller nått!
Vad ska ni göra imorgon då kära läsare?

/S

Värmen består!

Yes! Värmen stannade och jag är glad, förhoppningsvis har jag fått lite färg!
Försökte läsa en bok men det gick inte så bra, det har varit så ljust!
Nu har vår nya soffa kommit också och den e fin :)
Dom köpte lite grejer så vi ska stänga in vår gräsmatta också, för att föhindra smitande hundar som fick mitt hjärta att hoppa över några slag! Huh Joey följde med Zigge ut och sen var dom vara borta, jag hade tittat bort i två sek! JAg var så rädd för jag hitta dom inte! Som tur var kom joey tillbaka ganska snart! Till och med innan Zigge! Han kanske hörde när jag kalla ¨på han! Det ska inte hända igen! Men en liten grind ska det nog bli så man kan gå ut på stora allmäningen och leka också!

Nu har vi folk här hemma och jag ska ut i värmen igen! Ikväll blir det skogspromenad igen! MYS

/S

Efter regn kommer solsken

Jag jobbade inte så länge idag, jag var helt ensam så jag gav upp efter jag sålt en. Det var ju såååå jobbigt!
Men en fick jag iaf såld så :)

Det har regnat lite av och till men nu är det strålande sol och jag hade tänkt lägga mig på baksidan och sola lite! Det kan ju inte sitta fel med lite mer färg ;)

/S

Max chilliburger

Reklam på tv och jag känner mig lite hungrig, det skulle vara gott med en miniskrov och en chillicheese. Men det funkar inte in i mitt liv nu. Jag har bestämt mig för ett tag sen att gå ner, jag känner mig verkligen inte som jag i det här feta skalet men ner till vikt i 6 an hade jag tänkt komma till :)
Ni får inte veta hur mkt jag väger, har vägt men jag sattsar att ta mig ner till 60-65 kg och det borde inte vara omöjligt om jag bara äter rätt och börjar träna igen!
Har gått ner 2 kg sen jag börja genom att äta på regelbundna tider, var tredje timme men lite mindre för att hålla igång ämnesomsättningen! Det går kalas och minsann så tror jag att jag gått ner lite mer idag ;)
Hoppas!!

Nu ska jag försöka sova, svårt efter alla myggbett jag fick i skogen idag men jag får försöka!
Joey sover vid mina fötter men kommer väl upp till magen så fort jag lägger mig, som vanligt!

Imorgon är det jobb igen och det ser jag inte fram emot, HATA rent utsagt!
Men jag hoppas på det andra jobbet som låter så nice!

Puss gonatt på er alla!

/S

www

Sitter vid datorn nu när det är lite kallare igen, det regnar och är strålande sol om vartannat! Skönt med sol och ganska mys med regn faktiskt!
Har väl inget större sug att göra något speciellt men jag funderar på att sätta mig och räkna lite matte! Måste ju vara klar till hösten!
Jag har försökt läsa lite bok men koncentrationsförmågan är inte på topp, det gick lite bättre med sudoku men jag har mest lust att spela the sims!
Ja vi får se helt enkelt!
Nu taggar vi sommardroskan nästa helg? elr? :)



/S


Godmorgon!

Dagen efter midsommar och det regnar!! Tur att det kom idag och inte igår då!
Idag ska jag bara ta det lugnt, känner mig helt slut i kroppen!

Igår var det mysigt, inte så många människor där men det blev mys iaf, jordgubbarna var typ mögliga men god var maten, sällskapet great och een helt klart värd kväll!
Undrar hur det gick i stöcke, hade ju gärna velat vara där också ju!

Vad ska jag göra idag då? Gå ut med hunden och sen då?

Kram och hoppas ni hade en bra midsommar allihop!

/S

Redo för världen

Sådär, nu har jag fixat mig klart! Lätt smink, jeans och ett rött/svart linne och utsläppt hår, bilder kanske kommer ;)
Jag måste säga att det är synd att det inte var planerat utgång för jag känner mig sjukt snygg!
Men vem vet vad som händer ;)

Nu blir det prommis och lämna grejer och sedan en till prommis till andra sidan ån!
Ha en superbra midsommar allihop!
Det ska iaf jag ha!!



KRAM
/S

16.42

Nyduschad för ett tag sen men sitter i morgonrock och handduksturban på huvudet, tittade på top model tills kent ville lyssna på musik istället :(
Så nu ska jag banne mig gå och göra mig iordning för ikväll och sen knalla iväg till återvinningen och dumpa lite grejer där. Borde dumpa lite andra saker jag har på mitt rum där också men så dum är jag faktiskt inte ;) Nä, dom får lämnas på ett lite "bättre" place!

Nu blir det först lite i magen så jag inte svälter!

Puss och kram på er och ha en superbra dag!! :D

/S

Midsommar

Ikväll blir det tyvärr inte att fara och fira med gamla klassen hur gärna jag än skulle vilja göra det! Men jag skulle nog inte komma hem och då blir det svårt, istället blir det midsommar här i sävar och det kommer bli så mysigt tror jag! Precis vad jag behöver!

Idag har jag varit och hjälp mamma att handla och gjort lite sudoku för att hålla hjärnan igång ;)
Klockan 18 blir det att fara till sofie och börja laga maten, haha jag laga mat ;) Det kommer bli kaos men jag måste ju lära mig om jag flyttar hemifrån snart!
Tror jag ska börja kolla lite lägenheter på bostaden ;) yäy
Fast det kan ju vara skönt att bo hemma så länge man inte har ett jobb också!

vad ska ni göra ikväll?
/S

Fredag

Igår var jag så sjukt rastlös att jag tog bilen mot hjoggmark för att va med på det som var kvar där, för att va med folk och mamma. Det var dock så att mamma hade farit hem och vi måste ha kört om varrandra någonstans för när jag kom dit var hon hemma :P Jag stannade och fick lite paj så det var ju helt okej istället ;)

Jag for hem rätt fort och käka rabarberpaj och tittade på tv med mamma, jag lovar att jag slocknade så fort mitt huvud landade på kudden för jag var sååå trött! Joey väckte mig vid halv fem, det är då man verkligen "älskar" sin hund ;)
Så klart kunde jag inte somna om och börja fundera, varför funderar man alltid på natten när man vill sova?
-hur ska det gå när jag tar med han till sthlm? Jag kommer måsta springa 5 våningar ner och upp mitt i natten!
- Jobb! Jag hoppas på både tenton och de som ringde igår!
-Universitet - åh va kul! Det är inter så svårt att tänka på ;)
Men det är väl vanligt!

Känns som om jag är sjuk, har lite feber som jag haft några dagar nu och jag känner mig väldigt matt i kropp och huvud! Jag hoppas det blir bättre till ikväll och till söndag!!

Sist men inte minst: I´m a rockstar!!!



Puss på er
/S

eeeh

Tiden bara segar sig förbi, huvudet gör ont men jag vill inte sova.
Försökte spela lite sims men det blev för tråkigt så, vad ska jag göra nu?
Fara ut och springa kasnke!

/S

Äntligen

Så var det kapitlet avslutat. Jobbigt men så skönt!
JAg hoppas mina älskade vänner står vid min sida för jag gillar inte förändringar, även om det är för det bättre!

Det ringde nyss en om en intervju som jag snart ska på, kanske allting ordnar sig tillslut iaf? Åh jag hoppas det för jag lovade ju mig själv att 09 inte skulle vara lika dåligt som 08!
Nu ser vi fram emot en underbar sommar, pengar, universitetet till hösten och andra bra saker!
Tufft men det bästa som kunde hända!

Imorgon står det midsommar i kalendern och jag tror det blir great!

/S

Torsdag - Sol!

Nu hoppas vi att det här inlägget visas för inga av mina andra har det! Suck.
Idag blir det en lugn dag, njuta av vädret som visar SOL och jag älskar det!!
Joey är ute på balkongen nu och njuter av värmen och jag ska snart göra honom sällskap :)

Igår stog jag och mamma hela eller iaf halva dagen och mocka ur hagarna i stallet, jag blv så less och hungrig och jag har fortfarande ont i knän, fötter och axlar! nio var vi hemma! Sov gott gjorde jag inatt iaf ;)

helt lost är jag så jag får helt enkelt försöka att skriva sen när hjärnan kommit ifatt kroppen!
Håkan är och hämtar mat och jag är hungrig! Det kasnke hjälper!



Puss på er
/S

Skit blogg

NU har jag skrivit två långa inlägg och båda har försvunnit!
Nu ger jag upp!!!!!!!!!

Försöker sedan istället!

/S

Tisdag

Ont som tusan i huvudet och i halsen, hoppas det blir bättre till imorgon!
Så idag blir det att ta det lugnt, eftersom jag sov så mycket igår blir det att sova lite till och kasnke spela the sims!
Självklart blir det ut med galningen, tur bara att det inte regnar för då går det knappt att gå ut med han!

Igår spöregnade det här och vi skulle ut, vi hann ett hus tills Joe satte sig ner och börja gnälla!! Suck, vi kom knappt någonstans för han ville verkligen inte gå. Så jag fick jogga lite lätt för att få honom att gå överhuvudtaget, så vi tog en liten kort tur eftersom jag inte vill överbelasta hans små ben och sedan fick jag hålla koll på han så han inte skulle göra något inne!
Efteråt fick han ta en dusch för att få lite värme och bli ren igen ;)
Nu är det full fart i huset för Joe och Zigge leker och röjer! haha
Nu ska jag spela the sims och önska att det var trean och inte bara tvåan ;)

/S


Regn!

Måndag idag och jag for in tidigt med bussen för att jobba! Mitt huvud gjorde ont och gör fortfarande ont, mår illa som tusan och vill bara sova, tyvärr kan man inte göra som man vill när man har en liten valp på bushumör hemma! Så jag får helt enkelt vänta ut honom när han blir trött!!

Så blir det nog lite the sims också! Men ska ta det lugnt så jag blir frisk!

vad gör ni idag?

/S

Nattinatt

Nu blir det sängen för min skull!
Fastnade framför tv och i telefon, hade velat spela sims men jag vet att då kommer jag verkligen inte orka upp imorgon!
Ska ju åka buss imorgon! Åtta bussen in, blir billigt men jobbigt! Jag som e så snål, billigt slår jobbigt, iaf i de flesta fall!!

Suuuugen ;)

/S

Söndag

Vet inte om det är vädret, vattenbrist eller sömnbrist men mitt huvud gör sååå ont!
Jag jobbade inte hela dagen idag men fick iaf iväg två stycken enkellotter! Alltid någonting och jag får nog vara nöjd med det resultatet!

Nu springer Joey runt som en galning och leker, man hinner ju inte med! Kanske är därför mitt huvud är lite tungt också ;)
Inatt fick jag gå och lägga mig vid 4 eftersom jag var fyllechaffis, det var därför jag inte orkade upp vid åtta för att jobba ;)
Ska nog snart sova för imorron är det jobb igen :S

En glad överraskning var att jag får ta med mig hunden till sthlm i sommar, det trodde jag verkligen inte och hade inte tänkt att fråga!! Det var faktistk det sista jag trodde men jag är glad!! Det vore ju roligt!

Nu ska jag äta!

/S

Lördag

Idag har det inte hänt mycket, jag har bara varit, precis samma som igår. Just nu är mitt liv väldigt tråkigt och det resulterar i minskade blogginlägg för erat bästa ;)
Ni orkar väl inte läsa samma sakre om och om igen!

Det jag tycker har varit roligt är att Joey är så oerhört fin idag! ÄR så glad!
Gjorde allting ute imorse på vår prommis och sedan in, leka och sova lite till! Vilket jag var glad för klockan var bara 5 när han vakna första gången!

Vid halv elva vaknade han igen och så gick vi ut, lekte och åt mat! Jag märkte också att han satt ner vilket han inte gjort så mycket hittills, så jag tänkte bara prova om han kunde sätta sig med lite anvisning från mig!
Jag prövade för några dagar sen och då ställde han sig bara på bakbenen och fattade inte alls.
Men idag var han jätteduktig och det tog bara två godisar innan han satte sig ner själv, utan att jag behövde göra så mycket!
Jag har tränat det tre gånger idag, inte så länge varje gång. MEn han e sååå duktig och jag behöver inte göra så mycket, nu sätter han sig nästan ner varje gång jag ropar på honom också! haha!!
Kul att få börja göra något utan att han blir helt hyper lillkillen!

Försökte också ställa han för några dagar sedan, här är resultatet:
Han ville inte riktigt stå still och att vara så högt upp var nästan mer spännande än själva godisen, tillslut stod han still tillräckligt länge så vi kunde ta en bild!


Nu kommer det snart folk hit som ska "fira" min student!

Gomat och socialträning alltså ;)


/S


Torsdag känns som fredag!

Det är tydligen torsdag idag, det känns inte som det och jag har varit tvungen att titta på mobilen ett antal gånger för att vara helt säker.

Idag var det bara en sak som stod på schemat, städa studentvagnen. Men den var tydligen redan klar vid 16.30 så hade jag itne så mycket mer att få ur världen!
Imorgon ska jag upp halv nio och ringa vet!
Ska även in till stan och köpa lite hundmat och kolla på klocka, men det skrev jag väl i förra inlägget... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva då blir det så.

Föresten, jag är lite sugen på att köpa the sims 3, är det någon som vet eller har spelat det?
Är det värt pengarna?
Om jag köper det ska jag nog ta och rensa min dator på typ allt så det får plats och inte blir segt!!

Nu ska jag leka med Joey!!

/S

Dagen efter studenten!

Det var en kul dag igår, inte så mycket tårar och det är bra!
För det här var ju inte sista gången, det var första!
Jag glömde kameran som vanligt men jag har fått lite bilder från pappa så de kan ni få kolla in istället!

Imorgon blir det att åka in till stan och köpa hundmat, kolla på klockor och ja, antar att det var allt ;)
Har sökt en del jobb idag, håller tummarna att man får svar iaf!
Idag regnar det ute och jag är lite sliten från igår så min dag har och kommer bestå av lugnet här hemma med undantag för hundprommisar!







/S


vägen till studenten 09

Jag hann inte skriva, klar nu -  MOT STAN!!!

/S

Vägen till student 09

Åh, varför går tiden så fort?
Hur kan den redan vara kvart över 6????

/S

Vägen till studen 09

gegga, lotion och smet är klar, Vad nu?

Jo, nylonstrumpor och föna håret.

btw, det är en halvtimme kvar. Joey tycker jag är jättekonstig. Det är ju så tidigt och han vill sova! ;)

/S

Tänkte ni kunde få följa mina förberedelser också!

Ny rakad och duschad, vad nu?

jo, kroppslotion, bensmörj och ansiktsgegga.
På med solskyddsfaktorn!

/S


05.00

Det borde vara olagligt att gå upp så här tidigt!

Nu väntar duschen!

/S

Studenten

Ja, imorgon är jag student, en av alla som kommer gråta av lycka, skrika tills vi är hesa och stå och hoppa på ett flak till hög musik. Det är jag imorgon. Då är det meningen att jag ska vara lycklig! Det kommer jag vara också, men inte utan en liten ångest!! Men det här väl till!!

Jag vill inte sova. jag ligger ner men vill inte blunda. Då blir det imorgon mycket snabbare och jag vill inte att den sista dagen som skolelev ska ta slut. Det är hemskt, jag är väl ändå inte vuxen än`?
Dock så ska jag typ upp 5 imorn och det betyder att jag MÅSTE sova nu för att inte missa hela alltet, och det vill jag ju inte!

Så imorgon mina vänner, kommer det vara en av mina lyckligaste och sorgligaste dagarna i hela mitt liv.
och jag har bara en fråga i huvudet, varför måste man bli vuxen?

/S

BIO

Ikväll blir det kanske änglar och demoner vid nio. Den går sent men jag ska nog orka, eller så somnar jag bara där.
Kanske e lika bra. Ska jag verkligen förlänga denna värdelösa dag?

/S

Skogen

Jag tog Joey och zigge och begav mig ut på upptäcksfärd i skogen!
Vi var ute i typ två timmar och dom sprang runt och bet på allt dom kuinde hitta, eller iaf Joe.
En död fågel, ett antal kottar men också stenar, barr och gräs. Joey jagade flugor, fjärilar och ett försök på en fågel. Jag behöver väl inte skriva om han ´lyckades där?

De tyckte det var roligt iaf och nu är de så trötta och ligger och sover i solen båda två.
Tog inte med mig kameran heller, är inte så duktig på det så ni får helt enkelt använda er fantasi. Det är ju bra att träna hjärnan ibland! ;)

Jag är hungrig, deppig och har en godispåse på mitt rum, ingen bra kombination då jag kör på påsar till studenten och jag är hungrig och sugen på allting hela tiden. Bara för att få tugga på någonting iaf!

Jag har min mobil här breve men inte plingar den heller, jag får helt enkelt bara gå vidare och hitta på något nytt.
Gossip girl på femman nu och det är ett avsnitt jag inte har sett. Perfekt att fördriva denna värdelösa dag på.
Nu är hunden här igen och jag ska ta och krama om honom och få tröst. Tur jag har Joey :)

/S 

Dålig start

Jag kan erkänna att denna morgon har varit åt det sämre hållet, försov mig, zigge (stora hunden) rymde och Håkan vaknade inte när jag ringde.
Idag var det brännbollsdag med skolan och det har jag verkligen sett fram emot, det e ju så sjukt kul!
Men ne, det var nog inte meningen. Jag stressade runt och fixade mat, sökte gympakläder och packade hunden i bilen. Ingen av de i mitt lilla skolgäng hade tänkt att komma och det blev ju inte direkt taggande att fara då.
Men vafan, är man med i laget så måste man ju stötta klassen! Annars e det ju taskigt.
Tror ni inte bilj*veln har slut på batteri. SUCK!
Så nu är jag allts¨å hemma, tänkte ta cykeln där ett tag men det e ju nästan 2 mil enkelväg och jag har fortfarande hemska minnen sen cykelhajken ;)

Aja, jag hoppas verkligen de som är där har en supertrevlig dag iaf, och att inte regnet kommer!
Min dag blev iaf mycket bättre när zigge och Joey började leka på baksidan, Joey jagade Zigge och när han hoppade över vr lilla damm såg inte Joey det och han ramla pladaskt ner och blev dyngsur.
Han tog sig lätt upp eftersom den inte är djup alls och så satt jag där men snacka om att han blev förvånad!
Och blöt. Och kall.
Så nu har jag duschat av honom åvattnet, torkat av honom och lindat in honom i ett duntäcke där han ligger och snarkar breve mig just nu!
Det blåste så mycket ute så han frös! Jag ville inte ha en blöt hund under min tröja dit han var på väg så!

Idag ska jag verkligen ladda kameran så jag kan ta några bilder på sötungen! Dock är det så svårt att få bra bilder då han aldrig kan vara stilla mer än en mikrosekund ;)
Resten av dagen blir en överraskning! Jag har ju ingen speciellt planerat iaf!
Vad gör ni idag?


Joey

Zigge

/S

Särkmästerskapet!!!

Alla särkare kolla hit!!
LÄNK!!


/S

Sömntuta

Just nu:

Joey ligger och sover innanför min tröja och småsnarkar och gör andra söta ljud.
Han e ju för underbar! Synd att jag inte har fått igång min kamera!!

/S


Söndag

Heej bloggen!
Jobbig dag idag, började med jobb och jag sålde 4 stycken enkla lotter, synd att det inte kommer med på denna månads lön. För den kommer bli sååå dålig!

Idag har också  Joey varit i stallet för första gången, vi for dit och mockade skit ur hagen och städade ur stallet lite! Det gick bra och Joe tyckte det var riktigt spännande att springa runt och upptäcka så mycket, äta bajs och försvinna i det höga gräset. Tyvärr tog jag inte med kameran men vi ska nog dit fler gånger och då får det bli bilder då istället ;)

Efter stallet fick Joey duscha av sig lite snabbt. Visst, jag gillar hästar men bajs i sängen kändes inte kul ;)
Nu ligger han lite småfuktig i mitt knä och torkar. Han ger ifrån sig små söta läten och luktar apa (blöt hund) haha allt som det ska vara alltså ;)
Tyvärr glömde jag att rösta idag, var ju påväg fleera gånger men det kom alltid något ivägen! GAAH. Kan man rösta i efterhand? ;P
Synd, det ska jag verkligen ta igen nästa gång!!

Imorgon har vi brännbollsturnering och jag ska dit. regnet skulle kanske dyka upp och dagen kommer bli superkul som alltid! Det är ungefär vad jag gjort idag, Snart blir det kvällsprommis med Joey och sen sängen!

Vad har ni gjort idag?

/S

Skogen

Idag blev det prommis ut i skogen med Joey. Det tyckte han var väldigt spännande med alla träd, kottar, stenar och blåbärsris. Lite konstigt tyckte han det var och hölls sig gärna inom synhåll och det är ju jättebra! Att han har koll på mig alltså! ;)
Tyvärr så dog min kamera när jag skulle ta lite ståbilder så jag får ladda idag och ta nya tag imorgon!
Vad jag inte gjort idag är att fixa mina ögonbryn men det kan jag nog göra ikväll eller imorgon också! Det tar ju så snabbt att göra.

Nu ska Sofie komma hit och vi ska planera Särk Mästerskapen! ´haha det ska bli sååå roligt!!
Vi får se hur det blir men våra förväntningar är höga och det brukar resultera i ett bra resultat!
Nu ska jag skriva lite och förbereda, efter vi gjort det klart ska jag ta en tur med cykeln, funderar på täfteböle och tillbaka men vi får se hur sent det blir! :)

Vad gör ni ikväll? Tittar på vm-kval kasnke?
HEJA SVERIGE!!

/S

Regn

Det började regna, vi börjar nog med ståbilder och kloklipp istället ;)


Gaaalen vovve ;)

/S

Lördag

Idag är det massa ytligheter som står på dagens to do list.
Blandat med hundsaker som kloklipp, kolla tänder och kasnke köpa en barntandborste. Prommis i skogen med lite kurragömma så han har koll vars jag är.  Sen ska jag försöka ta lite ståbilder på honom, om han kan stå still någon gång.

För mig blir det kasnke solning, förmodligen inte då jag måste ta ut pengar för att göra det.
Det blir definitvt att färga och plocka ögonbrynen, måla naglarna och kasnke något annat som jag får för mig!
Det blir en skön dag tror jag.
Först ut ska jag låta Joey sova klart sen blir det skogspromenad!
Jag ska ta med mig kameran såklart!

/S

Hallåå igen!

Bloggen fick ligga på is då jag hade en mysik kväll på "slottet" aka folkets hus!
Balen var seg till en början men blev kanon lite senare på kvällen/natten!
Jag stod ut i hela 12 timmar med mina klackar men fötterna tog definitivt stryk och nu har jag blåmärken! haha
ingen kamera så jag planerar sno bilder från alla andra som hade kamera ;)

Idag gick jag upp och gick med Joey, käka pizza till lunch sen slocknade i soffan. Det var skönt, min telefon var avstängd och jag fick sova ända tills middagen var klar att ätas. Nu ligger jag och tittade på csi som slutar NU och snart ska jag käka lite glass, om jag orkar.

Det blir inte så mycket mer än så här. Imorgon ska jag färga mina ögonbryn och sola.
Snart är det studentens som hägrar!!!

/S

Inget bloggande

Hejsan!
Jag har inte så mycket tid till bloggen nu, speciellt inte med en liten valp som springer runt och ska bita, busa, klänga och sova på en. Jag skojar inte, kan inte vara mer än 2 meter mellan oss enligt honom.  Så är det väl att vara valpmatte!
Just nu ligger han utslagen  intill min högra sida, halvt upp på magen och under armen, bara för att få vara så nära som möjligt ;)
Han e ju som underbarast när han sover ;)

Imorgon är det balen och det känns ju både kul och jobbigt! Ska ha mina höga klackar och kommer inte kunna gå särskillt länge i dem! + att jag har ett skavsår jag fick från ett par andra skor :S
Än känns det overkligt och spännande!

MAmma kommer också hem alldeles strax, hennes plan blev försenat och landar om ca 5 min. Ska bli kul att se hennes min när hon får se Joe ör första gången! ;)

Jag avslutar med en bild på Joepoe!



/S

Klipptid

Nu har jag varit och lämnat Joe hos håkan under nå timmar eftersom jag ska klippa och färga håret!
Gudomligt eftersom mitt hår är så slitet det bara kan vara!

Hårtopparna är kluvna och mitt hår bryts av på mitten för att det inte mår bra, nej en klippning passar perfa just nu!
Lite blondare med slingor kommmer det också bli så jag är fräsch till bal, student och sommaren!

Bild kommer nog senare!
/S

Days of our lifes

Godmorgon bloggen!
Imorse vaknade jag av att telefonen ringde, ville inte svara men eftersom man var ensam hemma och det slutade aldrig ringa så är man ju tvungen!
Telefonen väckte valpen som efter det varit ett yrväder och har lekt, spillt ut min frukost och tagit en sovstund i mitt knä. Just nu håller han på att gå på datorn och tugga i sig diverse tuggben! Det medans jag försöker skriva blogg och titta på days of our lifes. Det är ju inget man hinner se varje dag ;)



Så blev det lite bus ute.
Dagen schema innehåller en dusch och lite plugg sen vet jag inte mer, jo en promenad. Mitt sällskap baila som vanligt och jag får helt enkelt vara ensam idag så. Funderar på att ta en resa till stan och miljöträna lite grann. Vi får se! Annars blir det väl hundar hela dagen igen.
ÅH, imorgon blir det skola och snart är det alldeles klart med allt! Såå skönt.

Avslutar med en bild från igår:


/S

RSS 2.0