Bara tva veckor kvar...

Sen är jag tillbaka i sverige igen, tiden gar sa längsamt!
Saknar min pupp sa grymt!

/S

Stockholm

Spännande dag idag, jag har varit ute och åkt tunnelbana, strosat runt och gick inte vilse! Kung va?
Sitter nu och läser alla papper jag fick med mig medans jag väntar på maten.
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, kasnke titta på mtv movie awards vid åtta och bara vänta på att dagarna ska gå!

Imorgon ska jag och farmor gå till gamla stan och kika, kanske ta en fika, varm choklad på chokladkoppen och bara ta det lugnt, fint väder får det gärna bli, lite färg kan man ju få samla på sig tills vi far!

På torsdag tar mickan studenten så självklart ska vi dit och heja på henne! Det blir kul :)
Fredag vet jag inte riktigt vad som händer, jag har för mig att nånting är planerat men jag vet inte riktigt vad... Blir det bra väder får jag väl gå till nån park i närheten och sola, eller bara gå runt och strosa?!
Lördag samma sak, vet inte om något e planerat eller inte men då e det ju helg så umgås med pappa kasnke, sen har ju de andra kommit fram så man kasnke träffar upp dom, eller kanske kusin vitamin är i närheten! <js, vi får se helt enkelt. Blir iaf en riktigt tidig morgon eftersom flyget går tjugo i sju på söndag morgon och vi måste ju vara där i god tid innan det. Tack pappa som skjutsar, då kasnke vi slipper gå upp innan vi gått och lagt oss.

Söndag kommer spenderas i Edinburgh, gå på en marknad och bara känna av pulsen, förhoppningsvis träffa några trevliga människor ¨på vandrarhemmet och försöka förstå att allt e igång, äntligen!!

Efter det kommer jag nog inte skriva så ofta i bloggen, om det blir något alls. Ska försöka skrva lite när vi ändå ska ladda över bilder och kolla vandrarhem och sånt! Kasnke ni får helt enkelt kolla in ibland och hålla tummarna för lite bilduppdateringar helt enkelt.

Nu ska jag käka iaf.
/S

Fredag

Jag är död - skönt med helg!!
Sista helgen i umeå. SPÄNNANDE!!!

I helgen är pappa här så det blir nog inte så mkt mer uppdateringar, ses om typ 2 månader!
Ha det super tills dess, det ska jag ha iaf :D


Kommer sakna mitt fina hem, tur det väntar på mig när jag kommer hem!

/S

Onsdag

Jag har så ont i mitt huvud, och mina ögon mår inte bra!!
Köpte ögonsköljning igår så det har blivit lite bättre, men dom e fortfarande röda och irriterade.
Ah, det är ju bara fyra dagar kvar framför datorn så det ska nog gå bra :P

Sv till mamma: Jo, jag har tagit fram det mesta och packat ner det, var ju tvungen att riva upp allt igen för att jag använder vissa grejer men jag har kollat så det ska rymmas. Däremot så har jag inga shorts som jag måste köpa.
Det e så svårt att veta vad jag ska ha med! :S Det blev den blåa! Jag har köpt en dragsele till joey igår också! :)

/S

RSS 2.0