loveley walk

Det blev lite av en upptäcksfärd på promenaden idag, vi tog alla småstigar vi kunde hitta men de flesta gick bara ut i ingenstans eller runt i en ring. Det konstiga var att vi inte var ute så mkt längre än en timme iaf, även fast vi gick massa crosscountry och hoppade öven bäckar. Det var en härlig promenad iaf. Svettig. Så nu ska jag dammsuga lite sedan blir det att fara till gymmet och träna! /S

Onsdag

Nu är det bara en vecka kvar till att hinna träna så jag ska passa på idag och fara och ta en timme. Kanske blir det längre. Funderar på att ta lite längre på löpbandet idag för att höja ribban lite. Dt är vekligen inte min favvogrej men helt klart effektivt. Men först blir det en timmes promenad med pauliina nu på morgonen igen. Vädret är inte toppen, molnigt, kyligt och med risk för regn. Tycker väl att det är dax för värmen att komma tillbaka nu igen. Snart april juh! /S

Pimp My room

Så var det klart. Har tagit bilder men vet inte riktigt hur jag ska ta och lägga in dom från ipaden... Får ta med min kamera också och lägga in de på det viset! Fint blev det iaf!! Ikväll blir det soiree på Michaels skola. Det blir intressant. :) /S

Rubrik

Nu håller jag på att pumpa mitt rum med alla bilder jag skrev ut innan jul. Dom låg ju i min stora väska så jag kunde Inge göra det tidigare. Men det blir fint! Jag har ju två garderobsdörrar och en toadörr till mitt förfogande så nånting ska det nog bli! Lite mer personligt än det är just nu iaf. Tänkte först inte göra det eftersom jag snart far hem... Fst ops, det är ju typ 5 månader kvar så jag kan lika gärna sätta upp dom nu ändå! /S

Helt slut i kroppen

va skönt det var att gymma! Nu är jag helt slut och orkar knappt lyfta armarna... Men nästa vecka på onsdag är det min sista pt timme (för den här gången iaf ) och då ska vi gå igenom hur allting har gått, mäta igen för att se om det blitt någon skillnad. Vilket jag hoppas att det har annars blir jag faktiskt lite ledsen. Så ska jag få ett nytt träningsschema. Inte för att jag riktigt behöver det nu men det kan ju vara bra för att öka motivationen och så, då blir jag inte lat igen :p Ska jag bara se till att hålla ing den här gången så blir det nog enklare att hålla igång när jag kommer till sverige igen. Imorgon är det tisdag alltså slapp dag. 9.30 ska jag möta p för en prommis och sedan ska jag packa upp min stora väska och bestämma vad som ska tillbaka till sverige. oh, jag måste ringa zira också så jag får komma och rida ponnyn! Wihoo Nu då?godnatt. /S

Gym

Äntligen är det dax för gym!
Ska bli nice att träffa pauliina igen, skvallra lite och spana in killar.

/S

Städdag

Huh, nu är jag snart klar med städningen för idag. har gjort det som tar mest tid så nu är det dammsuga övervåning och skura nedervåningen kvar sen ska jag ta en skön prommis med vovvarna i det varma vädret!
Det är ca 15 grader men tyvärr massa moln på himlen. Fast det är skönt ändå.

Ikväll ska jag ta mig till gymmet med pauliina igen! Cant wait, sist var i fredags.
Frågan om jag kommer dit, en lampa i bilen lyser och jag har ingen aning vad det är för något. Kan tänka mig att det saknas vatten el nått olja kasnke, men jag får inte upp huven. SÅ störande!!
Ska fråga mark när han kommer hem från jobbet, så kanske han vet!

/S


iPad update men vet inte hur jag ska kunna skriva en text...



Ipad 2

Hejsan! har just kommit tillbaka hem från suffolk och sitter och pillar på min nya ipad 2!! :)
Jag har haft en jättemysig helg med fina flickor i bury/newmarket!
Vi har gjort allt från att luncha (köpa ipad) festa och kollat på disney! En superhelg helt enkelt!
Imorgon blir det att återgå till det normala igen. Städdag. Men det känns bra! Nånting måste man ju göra :P

/S

Grattis Joey 2 år!

Va stor min lille valp har blivit! Helt sjukt va tiden går fort! :)


Nu är det inte så länge innan han kommer med mig heller! Jag räknar ner <3

/S

Gymmet igen

Nu blir det gymmet en stund! Förmodligen blir det även parken efter det! :D
Drar inte dit själv denna gång dock utan med min nya franska vän sabrina. Jag blir lite avis på hennes accent. Den låter så... fransk! Svenska accenten är ju inte så mkt att heja på :S

tjohejs!

/S


Fredag!

Snart helg och suffolk!! Ska bli så kul!
IDag kommer ipad 2 ut också, men jag orkar verkligen inte stå i kö, så mkt vill jag inte ha den så det får bli om det går att köpa den imorgon i Bury annars så beställer jag den från hemsidan. Fraktfritt!

Även idag är det varmt och skönt, även om det är lite molnigt, har vart ute med vovvarna och gått i skogen och jag är alldeles svettig! Hade ändå bara kofta på mig. Iofs gick vi inte på stigen så det var mkt upp och ner men värmen gjorde sitt också! Måste ju tvätta så ofta om man ska svettas så mkt varje gång ;) Eller så blir det att ta på träningskläderna på en gång istället!
Appro på träning är jag sugen på gymmet idag! Har ju inte vart där sen i onsdags men det känns som evigheter (det är väl en bra känsla? att man faktistk vill dit) Tror jag tar Pavilions i Horsham så kan jag ligga lite i solen efteråt också.

Först ska jag käka lite, kanske får jag med C (dottern) in till horsham, hon har ju lov men sitter mest inne framför datorn hela dagarna.
Ska ladda upp bilderna nu!

/S

Onsdagkväll

jag hade väldigt trevligt igår! Träffade en massa nytt folk och en del gamla. Imorse var det dock lite jobbigt att gå upp men eftersom det bara var en timma och nu kan jag ju gå och lägge mig igen så är det inte så farligt :P
Dock blir det en dusch före. Mitt hår ser för jä*ligt ut!

Idag är det mkt som händer, jag ska först till M & J för att tjäna lite extra pengar och sedan har pojken Show idag som jag ska fara och kolla på, så jag slutar inte förrän 8 ikväll! Men det gör väl mindre! Ska bli kul att se när han sjunger.

/S

Jordan

Min Pt heter Jordan, han är ca 165-167 cm, 20+ och har mkt muskler. Idag pratade han och skojade för första gången den blyge rackarn. Så idag var garanterat den roligaste gången hittills. Det kan ju va för han fullkomligt körde slut på mig också. Satsade på stort idag antar jag.

Efter gymmet gick jag ner till parken som ligger just bakom i anslutning till gymmet och solade en timme. Det kändes precis som en svensk sommar för mig så jag somnade nästan där mitt i parken. Det var skönt! Då slapp jag sätta mig med min spaghettikropp och köra bil hem på en gång också. Det var nog bra!

Menmen! Nu ska jag stryka lite kläder och passa på att njuta av solen medans den e framme!

/S

1,5 timme senare...

Så var jag tillbaka från promenaden med pauliina. !,5 h var vi ute och gick idag. Solen sken och det blev varmt även fast jag bara hade shorts och linne. Nu är det äntligen vår på riktigt. El sommar för mig från norrland ;)

Nu ska jag ta mig in till horsham för PT och kasnke sitta en stund i parken. Få lite färg.
Det kan nog behövas lite solskydd så jag inte bränner mig! :)
Bilder lägger jag in när jag kommer tillbaka!

/S


Ut på powerwalk!

Nu blir det ut i det fina vädret för en prommis med Pauliina och hundarna! IDag kommer kameran med så ni får se hur fint det är med alla gula blommor!

Håll tummarna för att jag lyckas mjuka upp träningsvärken lite också!

/S

Se solen e framme ida me

Godmorgon alla sköna!
Idag är en bra dag, kvällen igår var toppen, spenderades svettandes och skrattandes på gymmet! Träningsvärk i ben och rumpa och armar idag och jag som har PT vid halv ett. Hoppas han har förståelse!

Jag har faktiskt börjat se liiite resultat! musklerna på armarna, iaf på vänster börjar det faktiskt dyka upp och benen börjar bli bättre och starkare! Fått upp aptiten har jag också så jag har börjat käka lunch igen. Och det är ju bra så jag inte går in i en till svältperiod!

Annars då?
- Jo det är ju klarblå himmel, stor, varm sol och +15 idag.
Jag har ju nästan ledigt under dagen så det blir sol intag antingen i parken bakom gymmet eller här hemma i trädgårn. Kasnke båda.

Jo, så har jag fått ett mail om ipad 2! Den släpps på fredag klockan 5... Så typiskt. Jag kan inte då så jag får kolla på lördagen istället. Om den finns kvar är det nog lika bra, för jag har ingen lust att stå i kö. Då får den hellre vara slut.

/S

Messed up!

Mitt första misstag, eller jag har förmodligen gjort misstag förut också men inte blivit tillsagd.
Idag missade jag ett sms från dottern om att jag skulle hämta henne tio minuter efter det vi hade kommit överrens om. Men eftersom jag inte såg det så sa inte jag det till Mamman när hon for och hämtade henne tidigare idag så istället fick hon sitta och vänta i 20 minuter ( dottern var ännu senare ändå) Och blev arg och irriterad.
Det slutade med att hon kom hem just när dottern ringer hit och berättar att hon är klar. Hon får en utskällning och får gå hem och sen får jag en tillsägelse att jag måste hålla mer koll på min mobil ifall jag får samtal eller txts. Helt och hållet mitt fel jag vet. Det var dumt. Så nu har jag ändrat min smssignal till en lång och hög med klart ljud och höjd volymen till max så jag hör!!  Det känns så dumt!
Jag for iaf och hämtade dottern med min bil så hon slapp gå hela vägen hem. ÄVen fast det inte är så himla långt...
Så nu håller jag mig undan. Gillar inte att känna mig dum.

/S

värken kommer, blunda och låtsas att den inte finns.

Nu kommer träningsvärken smyygandes mer och mer. Jag känner rumpa/baksida ben och "revbenen" och även bröstmuskeln i vissa tillfällen. Konstigt nog känner jag även av nacken, men jag tror inte det har något med träningen att göra utan pga jag låg som en korv inatt när jag sov. Alltså inte runt som en falukorv utan mer knöligt och med mina kuddar väldigt oskönt, halvt under huvudet... Tänk mosad korv.

Och så valde jag att göra tvätten imorgon, eftersom det var så pass lite. Tog istället en rubiks kub och satte mig på altanen som är uppvärmd av solen och försökte lösa den. Det gick sådär va. Den e halvklar, och det verkar som den inte riktigt vill sammarbeta med mig heller så den kommer nog förbi halvklar ett bra tag till.



/S


No regrets



/S

Stryk ska du ha din lilla.... tröja?

Det ligger två lakan och två tröjor i min strykningshög, ska jag ta tag i det nu eller vänta på resten imorgon?
Ilandsproblem, det är ju inte så att jag jobbar ihjäl mig här i England!



/S

Bagel



mmm bagel...

Rompaaa

Puff, en timmes lull i skogen och en timmes promenad i bra takt är verkligen inte samma sak! Kände av att jag är stel i rumpan efter benpressen igår. (ökade från 70 till 80 kg)
Så nu har jag svettats lite och ska käka lunch snart. Ikväll drar vi in till gymmet igen!
Den här gången ska jag inte lägga av! HA

Nä men nu när vädret börjar bli så underbart ska vi börja gå ut så ofta vi kan efter jag gjort mitt morgonjobb och innan P börjar för dagen! Det är ju mkt roligare att gå med någon än själv!

/S

Träningsvärk och början till förkylning

Okej, jag erkänner. Jag satt inte i solen heela dagen igår. Faktiskt så städade jag hela huset, promenerade hundar, fikade med P och gymmade hela kvällen. SÅ det var en väldigt produktiv dag tycker jag!
Gymmet var helt okej, eftersom vi for dit vid åtta var det ganska fullt men det gick bra ändå! Tog det ganska lugnt för jag kände att en förkylning var på g. Så det blev armar och ben. Kände mig helt slut igår när jag skulle köra hem, spaghetti armar!
Men, jag har inte fått träningsvärk än, stel är jag så vem vet, det kasnke slår till imorgon istället...

Idag behöver jag inte städa hela huset men jag drar ut på en prommis med P vid halv tio. Sedan planerar jag att dra en vända till gymmet igen. Har ju PT imorgon så jag vill gå igenom prog. lite till! Spec eftersom jag skippade magträningen igår...

Och nu tittar solen fram också! Så det blir nog några sköna stunder ute i solen igen! Har fått lite färg redan, men inte så det syns... bara för mig :)

/S

Här sitter jag i solen




/S


10.29

Inatt sov jag nästar 12 timmar! Hehe jag var nog ganska trött!
Medans resten av familjen är i kyrkan ska jag käka lite frukost och sen stryka lite kläder innan jag far till gymmet.
Vädret är inte lika toppen som igår så jag sk aavvakta lite innan jag far till jobbet. Vill ju egentligen in till Horsham och kolla efter butiker som säljer ipad men det kasnke blir nånting annat här i närheten istället! Helt okej det me!


Så här mysigt har joey det med sin nya kompis morrgan

/S

Portsmouth

Efter en superrolig utekväll igår som inte slutade förrän vid tre var det lite småjobbigt att gå upp imorse, men detvar det värt. Har strosat runt i ortsmouth för mig själv idag. Strålande sol och plus 10 i skuggan. Satt i solen en lång stund och bara njöt och lite färg har man hunnit få!

KOllat på gamla skepp som jag vill bo i och så. Men nu är jag så trött. Somnade nästan i bilen så jag ska ta en liten tupplur för att få tillbaka lite energi.

/S

Spöregn

Försöker hitta applebutiker här i närheten men det går inte nå bra...
Vet att det finns en i bury så jag får väl gå dit när jag hälsar på nästa helg! :D

Idag öser regnet ner och jag blir inte så sugen på att gå ut. Istället ska jag göra min magträning här hemma såä träningsvärken går över och sedan ta en lång varm dusch. Ikväll ska jag ut med pauliina och jag vill inte se ut som en skata i håret. Lite måtta får det väl vara ändå!

/S

10:15

Igårkväll drog jag till gymmet med pauliina ungefär en timme och tränade lite. Mina magövningar gjorde ont pga träningsvärken jag har men det var skönt att faktiskt komma iväg och gå igenom programmet några gånger nu innan nästa tid! Känner väl ingen större skillnad än förutom att jag har ont i några muskelgrupper.
Dock tror jag att det kommer att bli skillnad när jag slutar i Juli.

FFunderar skarpt på att komma iväg nu idag också för att få det överstökat! På lördag kommer jag nog inte att gymma och jag vet inte hur det ser ut på söndag. Kasnke kan jag dra in till Pavilions i Horsham och passa på att gå till applestoren på samma gång. Ska kolla upp lite med ipaden. Om jag inte köper den samma dag den kommer ut, hur länge jag kommer måsta vänta tex.



/S


Torsdagsyssla

Nu börjar pengarna strömma in igen! Torsdag och fredagar är ju toppendagar!
Jag börjar dock dagen med att tappa bort min mobil. Helt borta. På mindre än en halvtimme från att jag går upp ur sängen till att jag sätter mig och käkar frukost har den mystiskt försvunnit. Inte ligger den någonstans där jag vart heller vilket gör allt lite mer fundersam... jo jag vet att jag int eär någon höjdare just efter jag vaknat. Imorse tog jag fel på en gaffel och en kniv... Men att den inte är där jag vart är ju knasigt.
Sist låg den ju under en matta så den kan va varsomhelst.

UT PÅ MOBILJAKT.

/S

GYM

Så har jag vart på gymmet idag, körde med Jordan min PT! Mage och rygg i 30 min sen blev det mitt ben och armpass i ytterligare 30 min! Så nu är hela passet genomfört och nästa onsdag har jag ytterligare en tid. Spännande :D
Ska försöka komma ut fler gånger den här veckan, ska dit med pauliina imorgon så det är ju en bra start!
Nu ska jag stryka lite kläder och dammsuga!

/S

Jag vill ha...

En IPAD 2
Dom är verkligen asballa, men frågan är ju om man ska slå på stort med tvåan eller nöja sig med ettan.
Jag har ju alltid varit minst ett år efter trendmässigt...



Sommar och sol
vem vill inte det? Men till skillnad från tidigare år så kommer jag att spendera min sommar här i England vilket innebär varmare temperaturer, mer regn och mycket solande!



Att joey ska va här
Va kan jag säga, jag saknar honom så oerhört mkt!!
Min fina skrutt



/S


Städtant

NU har jag bara köket, sopkorgar, golvet poch lite strykning kvar!! :)

/S

Står och stryker


Står och stryker och uppdaterar mig om Japan katastrofen!

/S

Guildford och gym

Tog en lång sovmorgon imorse och bara njöt, för imorgon är det upp tidigt igen! Men det är ju faktistk inte så himla farligt, mitt jobb.
I helgen har en tidigare au pair vairt poå besök med hennes pojkvän så igår hade vi middag med Mark and Jo (och Lola såklart) igen!Det var väldigt gott  och kul! Hade tänkt fara in till gymmet efteråt men jag stannade kvar istället! Dottern i huset börjar prata mer också så nu börjar väl allt gå över till vardags och jag kommer in mer och mer i familjen!

Mina planer för idag är att jag ska till guildford nu! Har ju st kommit ur duschen efter gymmet så det är egentligen bara å fara! Hoppas att det inte är för mkt folk ute idag, det småregnar ju så jag tror inte det. MEN samtidigt är det ju helg, vilket betyder mer människor...
Vi får se, ska iaf till Hm och ko0lla chinos. Sen primark och se om jag hittar något att träna i!

Toodles


/S


Lördag är min lediga dag!

Jag tog sovmorgon idag! Det var väldigt skönt eftersom jag kände mig trött igår! Sov ända till åtta, snoozade till nio och tog en prommis med hundarna i skogen! Det var härligt att komma ut i det fina vädret! Solen låg på och jag gick ut i shorts och tröja utan att frysa, hur toppen är inte det?

Sen vände tyvärr vädret och blev blåsigt och solen försvann men det var ändå helt okej så jag skjutsade C till hennes Netball match i cranley och kollade på den! Det var kul att se, lite som doppboll fast ändå inte! Iaf, matchen spelades på cranleys boarding school. Det var som ett litet samhälle där alla elever bodde, gick på skola, åt. Dom hade tom hästarna sina där! Behöver jag säga att det var gigantiskt!?
Coolt var det! Så vi kom hem för ca 30 min sen, har käkat ett äpple (!!!) och nu väntar jag på att Zira ska komma och hämta mig så far vi till stallet och kollar på en ponny jag kasnke ska rida! So fun!
Tydligen är hon bara lilliten (145 cm) men om hon är grov kasnke det går ändå?
VI får se.

/S


Tidigare aupair på besök

Svenja som jobbade här i familjen för 2 år sedan har kommit hit för att hälsa på över helgen! Det tycker jag är ett gott betyg att dom kommer tillbaka för att hälsa på!
Iaf, det blir kul att se vad det är för någon! än så länge verkar hon vara en trevlig tjej så :) Det är ju bra!

Till middag ikväll blir det iaf kött och chips! Det blir gött, sen tidig kväll för mig, känner mig helslut!

/S

Hästannons

Var inne och kollade på hästar på hästnet idag.
Kolla vad jag hittade för försäljningsvideo!!
Vem lägger ut en sån här?

* Eftersom jag inte kan lägga in videon får det bli länk istället
-> LÄNK


Samma häst

/S

Tsunami och jordbävning i japan

Imorse när jag vaknade vid sju och gick ner var det katastof på tvn!
En jordbävning och tsunami i Japan har just hänt och sen dess har vi följt händelseförloppen på tvn!
Eftersom jag började från början blir det bara värre och värre hela tiden.
Kommer ihåg att vi var hos farmor med pappa när tsunamin i thai slog till. Det är så hemskt.
Galet att det kan hända överhuvudtaget!

/S

Pasta

Idag är det torsdag och bara en dag kvar innan helg! Ser jag fram emot!
Jag har vart och tjänat extra pengar idag men än så länge inte gjort resten av min lista igår.
Kasnke ta tag i det nu?

Först ska jag ta ut hundarna på prommis, sedan får vi se vad jag orkar göra! Ska till gymmet innan jag hämtar upp yngsta grabben idag också!

/S

Bikt

Okej, jag erkänner... det blev ingen matte. Det visade sig att ett brand new avsnitt av glee hade kommit ut och då var jag ju bara tvungen att kolla på det också!

Planen för imorgon är iaf att ta en lång promenad med hundarna (som jag ska presentera också, så ni vet vilken av dom som bajja i bakgrunden just när jag skulle ta kort) dammsuga, tanka bilen och tjäna lite extrapengar.
Det finns även andra saker jag bör ta tag i imorgon. NI som läst/läser borde ju veta vid det här laget att jag gärna skjuter allting framför mig så länge det går, tillome de roliga och bra sakerna. Varför vet jag faktiskt inte.

Iaf to do:
* Ringa Zira så jag kan komma och provrida ponnyn i helgen!
* Ringa den svenska au pairen som ska bo i byn, innan jag glömmer bort det igen!
* Söka billiga hotel i London
* Börja med matten
* Fara till gymmet

Något jag har glömt?
Förmodligen.
Får sova på saken!


Saknar <3

/S

cheese

Jag är helt galet slut efter träningen idag! orkar inte ens lyfta mina armar...
Skorna var inte så mkt problem, efter uppvärmning på löpbandet kändes dom knappt så dom kan jag fortsätta ha!
Jag ska försöka komma iväg till gymmet så ofta jag bara kan - vilket borde bli väldigt ofta. Sen får vi se om det fungerar det här. Beach 2011 here i come!

Så om ca...4 månader så får vi se, då ska det förhoppningsvis synas och kännas! Speciellt om jag får börja rida hästen också, då kan jag fara dit efter gymmet! :) Kanon!

Nä, jag ska lägga mig på altanen i värmen och kika på ett gossip avsnitt innan jag börjar plugga matten. For förbi tescos och köpte ett mattehäfte idag så nu har jag tyvärr inga ursäkter kvar. Bit i det sura äpplet.



/S

Gymdax

Igår sprang jag snabbt in på en charity shop inne i horsham och köpte ett par gymdojjor. Dom har nämligen policy att alla måste ha gympaskor och eftersom jag inte har några kände jag mig lite dum.
Idag har jag iaf tid med personlig tränare och då vill jag ju inte komma utan igen så det fick bli en storlek försmå, beggade dojjor för 7 pund.
Det kunde ju duga om det inte så att jag har ett stort jack i min högra häl och nu efter 2 h i skogen med stövlar har jag dessutom skavsår även på vänster fot. Det lutar åt ett smärtsamt träningspass för mig.

Buhu

/S

Pojkvasker

Idag känner jag mig som en 16 årig pojke med ett hår som var helt rätt flera decennier sen.
  

/S

Ny design

Vad tycker ni? :)


Finn ett fel.

/S

Äppelmonster



Jag har inte ätit äpplen sen jag gick i högstadiet. Jag trodde jag inte tålde dom.
Men jag föll för trycker och det visar sig att jag visst tål äpplen. Så för att kompensera äter jag nu minst 3  äpplen/dag.

/S

Bildbomb

Nu funkar det äntligen att lägga in bilder igen så vi kör en liten bildbomb nu från min korta tid här, blir alltså inte så mkt men lite  är bättre än ingenting eller hur?


På avskedsmiddagen fr vä: Chatrine, Vanessa, jag, kompis till V, Pauliina, Mark, Louise, JO, MIchael och till sist Mark.



OCh så slutade det....
Men jag lägger in fler bilder sen när det funkar igen!

/S

Jag gillar inte mitt nya hår

Nä, det blev ingen fullpoängare idag hos frisören. Visst hon var jättetrevlig och så men nånstans blev det något knasigt. Antingen att hon inte lyssnade eller för att jag trodde jag var tydligare än vad jag va.
Jag ville inte ha raka linjer, alltså helt avklippt lugg tex. Nu sitter jag här med en rak lugg, med resten av håret gasnka jämnlångt och sedan rakt avklippt längst ner också. inte så fint som jag tänkt mig, men det blir det ju visserligen aldrig!

Färgen blev ju fin iaf, så nu får jag bara låta det växa ut och sen klippa det själv helt enkelt. Då borde jag ju få det som jag vill.



/S

Whip my hair

Nu om 50 min ska jag var på gymmet för att gå igenom nånting. Ingen aning om vad det är men det är väl spännande. Så jag kan dra igång på riktigt!
Tror den genomgången bara var ca 30 minuter och då kan jag träna lite till innan jag går ner på stan för att klippa och färga mitt håår! :D
Äntligen. Kanks edet är bra att det inte går att lägga in bilder, ni skulle bli förskräckta! Så farligt är det faktistk!
Har läst att dom är väldigt duktiga där, försöker dock fundera ut hur jag ska säga allt på engelska. Det blir ju det krångliga biten. Det får helt enkelt bli teckenspråk... Det är väl ändå tur att hår faktiskt växer ut igen också!

MEn, måste nog börja dra mig för jag har ingen större koll vars jag faktiskt ska...

/S

Point to point!


Vilken underbar dag det vart idag! Superhärligt väder med solsken. Inte så himla farliga avfallningar (vad jag har sett) och en massa skoj helt enkelt!
Tog självklart bilder som jag ska visa om det går!
Det är ju superkul att fara på point to point!

Det var dock en häst som dog. Sista racet för dagen, endast 4 starter och han ligger tvåa. Just innan sista hindret får hästen en hjärtattack, börjar bocka så jockeyn flyger av, hästen lägger sig ner, flåsar en stund innan han faller åt sidan. Jag var helt chockad! Trodde inte riktigt att det hände på riktigt. inom en minut hade dom satt upp skydd runt den stackars hästen. Jockeyn som red var även ägare till hästen och han kom snabbt på benen och försökte få upp hästen igen. Stackarn! Till och med jockeysarna bryr sig om sina hästar, faktiskt! Nä men det var ju en tråkig avslutning på dagen!

Här kommer lite bilder:

***

Nepp det gick inte nu heller, så jag får prova lite senare...

/S

Racing!

Igår blev det ingen häst, hon kom aldrig och hämtade mig så jag ska ringa henne igen och kolla vad som hände! Hon kasnke bara glömde bort eller så missuppfattade jag dagen!
Idag blir det iaf racing! Så himla skoj :)
Får följa med en familj jag bara lite snabbt träffat men det blir nog superskoj! Hoppas jag har batteri i kameran bara!

Annars rullar det på väldigt bra här. JAg är glad att jag bytte familj. Det här är mycket mer rätt. Dom är faktiskt lite lika min familj. Det är ju bra.

Men nu måste jag skynda, om 10 min kommer dom och jag måste göra ett matsäck att ta med!
Vi hörs efteråt!

/S

18.2

Vilken lugn dag jag haft idag, satt ganska länge och bara läste min ekonomibok innan Mike kom hem från skolan och nu har vi spelar wii :) Jag kan inte påstå att jag är vidare bra på det men roligt var det, har åkt skidor mest hela eftermiddagen!

NU far vi iväg för att käka middag med Mark and Jo och sedan far jag till Pauliina för att ha lite filmkväll!
Det blir nog väldigt mysigt :) Ser fram emot Marks berömda kycklingburgare!

Annars, jag har fått ett missat samtal från okänt nr idag vid halv tre, någon som känner igen sig?
Blir alltid lika nyfiken!!
Vem kan det va..?

xxx
/S


Fredag

Dagen före helg, det ska bli skönt! Har mycket att se fram emot :)
Idag skiner solen och jag sitter i den inglasade altanen och njuter. Där är det varmt och skönt :)

Igår följde jag med Pauliina med till gymmet i Horsham och joinade! De har ett erbjudande på 3 månader för 99Pund vilket är bra, men eftersom jag tecknade det i början av mars behöver jag inte betala för mars om jag inte fortsätter efter juni (väldigt knasigt jag vet!) SÅ man kan ju säga att jag fick 4 Månader förr 99 Pund. Halva priset! Jag gillart!
Har dock inga träningskläder så på lördag drar jag in till Horsham och shoppar skor, byxor och kanske en tröja. Så kan jag köra igång sen. Vill helst inte köpa nya dojor men jag tror det blir jobbigt att gymma utan. Det blir nog dock några från en charityshop så dom är billiga ;)
Sen badkläder vore ju nice också eftersom gymkortet gäller allt, så kan jag simma eller slappa på relaxavdelningen efter träningen ;)


*Bilder får komma sen, förtfarande för segt*

Nu tar jag min ekonomibok och mitt anteckningsblock och sätter mig och pluggar ett tag!

/S

Torsdag

Solen skiner och det börjar värma lite!
Imorse när jag vakna var det riktigt kyligt. Frost på bilen och bara några plusgrader. Men nu börjar det bli skönare. Dock har vi fortfarande nordliga vindar så det är kallt när det blåser!

Min första helg här verkar bli fullproppad med roliga grejer! På Fredag blir det middag först hos Mark and Jo och sedan till Pauliina för att se nån film eller något!
På lördag ska jag få följa med en väninna till Mamma L som har en häst jag får rida om jag vill! :)
Det blir kul att se vad det är för något! Tydligen är den 14 hands och jag tror det är lite litet om den inte är grov. så vi får se!
Kul iaf!!

/S


3 Mars

Att det redan är Mars är helknasigt tycker jag! Jag vet inte vars tiden tar vägen!
Jag fick ett samtal idag från Hani som förmodligen ska plugga till läkare i Edinburgh!! Snacka att jag blev avis. Det är så himla fint där, vill också plugga där ju! :) Varför inte?
Har kollat upp och dom har några program jag kan tänka mig att gå, som är ungefär som i sverige, och lika billigt som i sverige också! :) Ska ta och boka en tid med någon som har koll som kan hjälpa mig och se om det går.
Det är ju definitivt värt att kolla upp iaf, sen om det i slutändan blir karlstad eller växjö så blir det nog bra det också!
Det kommer väl sluta att jag fastnar här i GB, vilken fasa ;)

NU ska jag iväg och städa ett hus för lite pengar!! :) En bra deal :)
Bilderna kommer senare!

/S


Bildbomb

Nu när mitt internet fungerar tänkte jag lägga ut lite bilder jag har tagit här i mitt nya hem men det tar så lång tid att ladda upp bilder så jag får göra det imorgon istället!

Idag har jag jobbat lite och bara fått tiden att gå. Har inte haft bilen hemma så jag har inte tagit mig någonstans. Imorgon ska jag dock in till cranley och se om jag kan hitta ett par träningsbyxor och en tischa för imorgonkäll ska jag nog följa pauliina (från finland) och fara till gymmet! :) Det blir kul!
På fredag ska jag hem till henne också, för hon ska sitta barnvakt!
Måste också in till bank och bibliotek och fixa. :)

/S

RSS 2.0