Gott nytt år!

Till alla!!
Alla vänner, familj, bekanta och alla andra!

Jag firar nyår liggandes på golvet i min lägenhet under min nya filt.
Hanna sitter i soffan och vi käkar lussebullar och pepparkaksdeg! Glamoröst.

3 min kvar till svensk nyår. 1h och 3 min till Engelsk nyår.

GOTT NYTT ÅR!
Jag saknar er!

/S

Nyårslöften!

Sista December!
Imorgon är det ett helt nytt år och nya möjligheter. Jag ska se till att 2011 blir minst lika bra och roligt som 2010 som varit toppåret för mig hittills måste jag säga. Iaf på väldigt länge och så länge som jag kan minnas. Vilket iofs inte är allt för länge...

Mina Nyårslöften för 2010 var
* Se mer bio
* "springa" tjejmilen

hahaha säger jag om det.

Men jag måste erkänna att jag varit närmare att klara årets nyårslöften än tidigare år.
Se mer bio har jag definitivt klarat, och med råge! Har inte räknat dom men från 2009s futtigt fåå filmer ( typ2 biobesök) var det inte riktigt ett svårt mål. Däremot väldigt roligt att ha klarat det!

Det har ju inte bara varit roligt utan jag har även fått lära mig att inte dumsnåla hela tiden. Jag blir inte utfattig om jag unnar mig ett biobesök eller något annat roligt då och då. Nu här i England har det till och med blivit lite av en vana. Och det trodde jag ju aldrig! Sen att man får komma ut och socialisera är ju bra också. Jag är ju inte så duktig på sånt annars. Att ta mig ut och träffa mina älskade vänner. Men det har det blivit ändring på. Inte superduktig än, men bra mycket bättre än tidigare iaf!

Springa tjejmilen var ju ett dumt nyårslöfte. Inte bara för att jag visste att jag inte skulle klara det utan också för att jag satte ett schema som gick ut på träning och åter träning minst en gång per dag. Springning. Jag som hatar att springa! Att gå från 0 till 100 på en dag är dömt att misslyckats. Istället för att ge mig själv tid till att faktiskt klara det så gick det en vecka som jag hoppade över. Jag intalade mig själv att det ändå var kört och så gav jag upp. SÅ typiskt mig. Tycker ju det är så coolt med alla som tar sig tid och far ut och tränar!
Jag blev dock ganska bra på att fara ut och promenera och cykla med hunden iaf :)
och det slutade med att jag gick blodomloppet och det är ju alltid nånting! Eller hur?

Årets nyårslöften tror jag får bli:

* Tenta upp mitt matte C betyg!
 Det är ett måste om jag vill gå min utbildning till hösten! 
Till hösten ska jag antingen ta mig hem till sverige och plugga eller fortsätta jobba utomlands. Öppen för förslag. Kasnke stanna i London med Hanna eller västindien. Eller nån annan stans såklart!

*Bli bättre på att ta med kameran och ta kort.
Så jag har något att kolla tillbaka på när jag sitter i tråkiga sverige igen!

Sen tror inte jag på att ha en massa nyårslöften så dessa två får räcka för mig. Det ska ju inte vara för jobbigt att uppfylla dom :)

Någon annan som också kör på nyårslöften? :P



/S

Jobbjobbjobb

Nu har jag jobbat klart för idag (igår?) började 7 imorse och slutade nu vid tio i ett. Jobbat hela dagen konstant har jag gjort också! Så nu tycker jag att jag förtjänar jullov! Så skönt det sk abli att få komma hem!
Allt e klart för imorgon och klockan 5 ringer klockan för att stiga upp. Det kommer nog inte vara lite stora problem som andra tidigare jobbmornar ;)

Föresten. Papi, jag har skickat ett mail till dig, om du inte läst det så landar mitt flyg 11.50
Flight 52! :)

Ses snart sverige!

/S

Packat å klart

SÅÅÅ, nu får jag äntligen gå isäng. Allting är klart, fick lova att jobba över en timma ikväll men det gör väl mindre. Sen middag blev det dock och sedan packa grejerna och hitta kläder och plocka undan.
Men nu ligger alla mina grejer (förutom mobil + laddare ) nerpackat i väskan och står i min kvadratmeter stora "hall" Redo att tas med. KOm just på att jag förmodligen kommer att fastna i tullen och kommer inte få igenom en av mina julklappar. HUR SKA JAG GÖRA? Eftersom jag reser med endast handbagage umeå - sthlm förhoppningsvis. Kanske får det bli att lämna igen och köpa nånting annat i sverige istället.... Det var ändå ett spontanköp.
Ja, vi får se hur jag gör, lutar ju åt det... Men då måstre jag hitta kvittot också och se OM jag kan lämna igen det.
Nu ska jag iaf sova, jobb 7-7 och 7.30 -> sen kväll imorgon så jag behöver all sömn jag kan få!

/S

Snart redo att flyga norrut!

Nu har jag bokat in en extraväska, inceckningen är klar och boardingkort utskrivna!
julklapparna är nerpackade i mitt handbagage och nu ska jag bara bestämma vad jag ska ha för kläder när jag flyger, samt packa ner underkläder! Sen är jag redo för sverige!!

Jag hoppas alla håller tummarna för att jag ska kunna komma hem, många flyg som är inställda. Men det ser ljusare ut imorgon och på torsdag enligt yr.no och norrmännen kan man väl lita på, lr?

Iaf, nu blir det jobb i två timmar sen det sista!
Sista jobbdagen imorgon blir jobbig. 7 - 7 och 20/21 -> FYY

/S

Sliten Sandra

Nu är familjen hemma och jag har jobbat klart för idag, ingen att vara social med och jag känner mig allmänt trött i skallen. Vet inte riktigt hur jag jobbar nu nästa vecka och det gör mig lite nervös, tänk om jag inte kommer ha en ledig minut nästa vecka? Fast så grym kan hon väl ändå inte vara, eller?
Jag hoppas iaf att jag kommer att få några timmar ledigt så jag kan dra in till bury och göra nånting. Måste köpa mer julklappspapper eftersom mitt tog slut :(
Har dock endast två presenter kvar av det så jag vet inte om det är värt, en pappapresent och en jontepresent.
Kanske jag kan slå in dom i sverige?
Vi får se. In till bury skulle jag vilja ta mig iaf!

Ikväll blir det nog snabb mat och sedan direkt i säng, vill sova så mycket som möjligt så jag är frisk tills jag kommer hem på torsdag. Sen känns ju det som om tiden går fortare när man sover och det är ju bra också! Det kan inte gå fort nog tycker jag!

NU ska jag läsa skvallerblaskor som jag fått av Hanni medans jag väntar på middag!

/S.S

Lördag

Idag är det lördag och jag hade massor planerat. Dels in till bury och köpa julklappar men det verkar ju inte bli av i första taget. Djuren ska göras och sen lite innomhus som jag vill ha gjort tills jag kommer hem. ÄÄven min lägenhet ska plockas ihop. Dom kommer ju inte hem förrän imorgon men lika bra att börja fixa redan nu!
Kom hem klockan 4 inatt och har inte riktigt fått någon bra sömn. Sen är jag sjuk också vilket gör det lite jobbigare. Dock måste jag ta mig i kragen och masa mig ut och fixa allting, det blir ju inte bättre att skjuta på det.
Tråkigt men sant, jag som älskar att skjuta på saker!
 
Ikväll är jag också barnvakt, det ska däremot inte bli lika sent vilket jag hoppas. Flickan i familjen spydde ju inatt också som jag fick städa upp. URK. Sånt gillar jag verkligen inte. Blir det samma ikväll går jag i ide ett tag tror jag :P
Snön ligger fortfarande kvar på marken och det är kallt ute, hårt i backen och det gör det svårt att rida.
Men på torsdag åker jag hem och då behöver jag inte tänka på det nå mer, då ska jag bli frisk, och sova, och äta svensk mat om jag blivit frisk! SEr jag verkligen fram emot :)

/S


Julklappar



Nu är det bara å gissa, vilka är till vem!

/S

Tjohejs

Nu ska jag ta och berätta lite vad som händer här i england!
Min familj är borta hos Emmas föräldrar, än så länge endast hon och barnen men christopher far senare i eftermiddag. Eftersom han jobbar så ser jag honom knappt ändå...
Dom for i onsdags och det har varit rätt så skönt måste jag erkänna. Tidigare mornar eftersom jag vart tvungen att släppa ut och fodra hästarna på morgonen men vad gör man... Inget att klaga över iaf!

Det jag däremot vart dålig på är att ta mig isäng på kvällarna. Igår tex drog jag till Hanna som hade sin sista kväll här innan jullovet. Det blev ganska sent eftersom jag skjutsa henne till bussen och var inte hemma förrän vid 01.
Tung morgon när väckarn ringde 6. HUH.
Ikväll ska jag till att sitta barnvakt hos Hannas familj. Blir nog en ganksa sen kväll där med kan jag tänka mig!

Fram tills dess hade jag tänkt spendera mina lediga timmar till att kolla på misfits ( som är så bra! ) och slå in julklappar!
PÅ lördag blir det mer inköp. Till barnen. Vad ska man ge dom :S

Kan ju också tillägga att det är snö på marken och solen skiner! Fint väder alltså, värre var det igår, jag höll på frontalkrocka med en polisbil pga halka. GALET. MEn mer om det senare, nu ska jag kolla på misfits!

/S

Misfits

Jag har börjat se en engelsk serie som heter Misfits som är huuur rolig som helst, precis min humor!
Det lät först jättedåligt, jag såg två avsnitt och nu är jag fast, jag sitter och skrattar högt för mig själv, vad mer kan man begära!?

/S

Tisdag

Just kommit hem från sista franskan innan jullov och har hunnit käka.
Kikar just nu på en dokumentär om pompeji, kul att se eftersom jag vart där. Känner igen vissa platser vilket gör det mycket mer intressant!

Jobbet idag gick väldigt bra och smärtfritt. Hade inte tänkt fara på franskan men ångrade mig i sista stund eftersom jag har betalat och det är ju bara roligt! Glad att jag for, vi spelade bingo, käkade godsaker och gjorde lite små övningar! Över jul har jag som läxa att skriva ett brev och boka ett hotellrum. SKa försöka göra det snart så jag inte glömmer bort det! :) Men jag känner mig själv och det kommer nog bli att jag gör det kvällen innan. Eller samma dag. Dumt men så brukar det va!

/S

Sovmorgon

Så nu är jag äntligen vaken!
Trodde nästan jag försovit mig när jag vaknade men klockan visade sig bara vara 08.20 så då kunda jag slappna av lite! Det bästa av att ha sovmorgon här är ju förutom att få vakna av sig själv och snooza ett bra tag, att jag vaknar varm! För nu klockan 9 har värmen vart på bra mycket längre än vid 6 då den knappt gått igång. Det tycker jag är väldigt skönt, det är till och med lite varmt i alla mina kläder!

Mindre kul är det ju att vakna i ett bombnedslag av kläder överallt. Men jag får försöka att städa undan lite.
Dont count on it though. Känner inte riktigt taggen att börja städa nu när jag äntligen har värme här i sängen!

/S

1-6

Gissa vem som börjar senare imorn! JAG
Sovmorgon!! Gu se skönt.

Det blir nog ett avsnitt av misfits och sedan sängen ändå. Ska försöka röja undan lite innan jag börjar imorn. Det kan behövas! Ser förjävligt ut här :S
/S

10 dagar

Om tio dagar sitter jag hemma i mitt varma hus i sävar och mår gött. Jag längtar så grymt mycket, speciellt efter min pupp! Imorgon jobbar jag 8-10 och sen 3-6 så jag tänkte ta bussen in till bury om jag bara kan hitta 40 pence till. Har lyckat skrapa ihop småpengar. Vet att jag ska ha minst en liten tjuga här någonstans...
Annars får jag stanna hemma. Hade ju tänk köpa en till julklapp, eller två vi får se hur många!

Det har vart en ganska bra dag idag iaf, och nu är det snart mat. Efter det ska jag gå direkt isäng, behöver få sova och få in rutinen igen! Vara trött på morgonen funkar ju inte ;)

/S

Vad händer?

Jo idag kära vänner och familj är det dax för:

HUNTING!
Vi hörs ikväll :)

/S

RIP telefon

Ja, nu har den nog gett upp kan jag tänka mig, startar inte när jag sätter igång den. Dåligt tecken?
Önskelista jul:
NY TELEFON!?

Gojul ;)
/S

Godmorgon världen

Sitter inne i bury och tar en fikapaus. Fick lite panik där ett tag eftersom jag kom på att alla mina pengar är på sparkontot och jag inte kan sätta över pengarna. SEN kom jag på att banken faktistk är öppen på en tisdag och att jag kan göra det där ist. Så min julklappsshopping är på g igen. Har inte en aning vad jag ska ge vissa men jag hoppas det tänds en lampa när jag väl hittar något.
Bara nu kom jag på en bra ide! Inte illa :P

Jag ska till banken så fort jag ätit upp min muffins och druckit upp min varma choklad. Det är kallt ute och den värmer riktigt bra! Fick tom te i en butik, vilken smart idee. Jag gick då ut därifrån med en inköpt present endast pga det. Det ska jag skriva upp och spara ;P

Kan ju också snabbt berätta att det var riktigt kallt att sova inatt och att jag höll på missa bussen även fast jag gick ut i good tid. Kan också tillägga att jag har långkallingar och tre tröjor på mig idag. Det har jag ju inte ens i sverige när det är kallt. Jag tror det är för att det är kallt innomhus också, ingenstans man kan vara varm och gla. Förutom vid elementet som jag gjorde igårkväll. Satte mig med ryggen mot, under mitt bord. Christopher blev lite fundersam när han kom in och jag kröp fram under bordet... Men då får man ju kalla händer ist!
Ah, snart är kylan över och det blir varmt istället. Då kommer jag nog klaga över det istället. Tänk att man aldrig kan vara nöjd.



/S

ingen cinema

Det blev ingen bio idag, det gick inga bra filmer så vi tog en middag ute och snackade en massa istället.
Här hemma har vi numera studenter från italien som jag var tvungen att skjutsa också tyvärr. Men dom fick ta taxi hem hehe ;P
Ops

Nu blire iaf sängen, försöka få upp värmen lite och kasnke titta på en film. Jag har långkallingar under pyamasbyxorna, tjocktröja över och dubbla tjocksockar på fötterna. Ända som saknas är mössa och vantar!
Jag hoppas att jag ska slippa frysa inatt :)



/S

Måndag

Började jobba klockan 7 imorse, ville inte ens gå upp ur sängen! Värmen var nämligen avstängd vilket innebär ett iskallt rum och ingenstans att ta vägen. TTvingade mig upp med några minuter till godo iaf ;P
Jag var ju hos maria igårkväll för lite prat så trött var jag också. Inte varje dag det händer numera!

Iaf, jobbade mellan 7 och 8 och gjorde alla djuren mm. Sen slutade jag för att fara och se den yngstas julshow på skolan! 3 och 4 åringar. Jättesöta var dom! :P Frankie sjöng en sång, eller skrek rättare sagt. Men det var kul att se iaf, sen vid 10 började jag igen och red båda hästarna och fixade runt till ett.
Det var min korta härliga dag!
Idag har jag mest sett film och tagit det lugnt, jag är helt ledig imorgon så ikväll satsar jag och maria på bio. Ingen aning vad vi ska se, allt verkar ganska dåligt. Men det blir nog trevligt ändå!
Imorgon ska jag till bury för att posta brev hem till några där hemma ;) och bli klar med min lilla men ack så trevliga julshopping. Hoppas ingen förväntar sig dyra presenter. Tycker det är så svårt att köpa till andra. Ingen aning vad folk vill ha! HUh
Köpte ju en del i London men det kändes lite fattigt när jag la upp allt på golvet häromdan ;P

Ah, vi får se vad det blir :)



/S


Goda nyheter!!

Idag är det min lediga dag, så himla härligt! Jag fick (nästan) sova ut imorse om man inte räknar med en gråtande unge och en skrikande förälder som väckte mig från mina drömmar för ca 1 h sen. Men eftersom jag kände mig ganska pigg var det inte så farligt.
idag hade jag tänkt följa med maria på julklappsshopping i cambridge, bara för att göra nånting. MEn istället blir det att rida ut med emma och göra iordning hästarna till imorgon!

För imorgon smäller det!!!

Jag ska få följa med på hunting, till häst!!
Så himla roligt det ska bli. Slippa springa med till fots också.
Flera timmar i sadeln och prova nånting som jag aldrig provat tidigare, Väldigt tacksam till "mina föräldrar" att jag får den chansen eftersom det är måndag vilket innebär att christopher måste ta ledigt från jobbet för att passa barnen. Passa barnen vill han helst inte göra, av vad jag fått för mig och ta ledigt från jobbet gör han bara när han ska ut och jaga. Så JACKPOTT för mig! :D

Ska också gå igenom alla mina kläder och se vilka jag vill ta hem och inte använder och vilka som ska stanna!



/S

Tjosan!

Idag är det torsdag, nej, fredag och jag är hungrig!
Just slutat mitt förmiddagspass med att rida hästarna på ridbanan och nu är jag ledig ända till 4. Skönt!
Ska passa på att välja ut bilder jag ska skicka efter och kasnke om jag har tur få lite bilder från datorn hemma!
Om inte mamsen är på jobbet eller är upptagen dvs.
Först ska jag iaf äta mat.

/S

RSS 2.0