Nyårslöften!

Sista December!
Imorgon är det ett helt nytt år och nya möjligheter. Jag ska se till att 2011 blir minst lika bra och roligt som 2010 som varit toppåret för mig hittills måste jag säga. Iaf på väldigt länge och så länge som jag kan minnas. Vilket iofs inte är allt för länge...

Mina Nyårslöften för 2010 var
* Se mer bio
* "springa" tjejmilen

hahaha säger jag om det.

Men jag måste erkänna att jag varit närmare att klara årets nyårslöften än tidigare år.
Se mer bio har jag definitivt klarat, och med råge! Har inte räknat dom men från 2009s futtigt fåå filmer ( typ2 biobesök) var det inte riktigt ett svårt mål. Däremot väldigt roligt att ha klarat det!

Det har ju inte bara varit roligt utan jag har även fått lära mig att inte dumsnåla hela tiden. Jag blir inte utfattig om jag unnar mig ett biobesök eller något annat roligt då och då. Nu här i England har det till och med blivit lite av en vana. Och det trodde jag ju aldrig! Sen att man får komma ut och socialisera är ju bra också. Jag är ju inte så duktig på sånt annars. Att ta mig ut och träffa mina älskade vänner. Men det har det blivit ändring på. Inte superduktig än, men bra mycket bättre än tidigare iaf!

Springa tjejmilen var ju ett dumt nyårslöfte. Inte bara för att jag visste att jag inte skulle klara det utan också för att jag satte ett schema som gick ut på träning och åter träning minst en gång per dag. Springning. Jag som hatar att springa! Att gå från 0 till 100 på en dag är dömt att misslyckats. Istället för att ge mig själv tid till att faktiskt klara det så gick det en vecka som jag hoppade över. Jag intalade mig själv att det ändå var kört och så gav jag upp. SÅ typiskt mig. Tycker ju det är så coolt med alla som tar sig tid och far ut och tränar!
Jag blev dock ganska bra på att fara ut och promenera och cykla med hunden iaf :)
och det slutade med att jag gick blodomloppet och det är ju alltid nånting! Eller hur?

Årets nyårslöften tror jag får bli:

* Tenta upp mitt matte C betyg!
 Det är ett måste om jag vill gå min utbildning till hösten! 
Till hösten ska jag antingen ta mig hem till sverige och plugga eller fortsätta jobba utomlands. Öppen för förslag. Kasnke stanna i London med Hanna eller västindien. Eller nån annan stans såklart!

*Bli bättre på att ta med kameran och ta kort.
Så jag har något att kolla tillbaka på när jag sitter i tråkiga sverige igen!

Sen tror inte jag på att ha en massa nyårslöften så dessa två får räcka för mig. Det ska ju inte vara för jobbigt att uppfylla dom :)

Någon annan som också kör på nyårslöften? :P



/S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0