Morgonjogg

Fyy tusan! Det är extra jobbigt att va ute och springa så här tidigt på morgonen...
Men, nu äre gjort och det är jag glad över, sedan blir det ju promenad och cykel både till och från jobbet så det blir nog en bra dag!
Igårkväll tog jag och sandra en PW i eftermiddags"solen" och sedan till gymmet för lite magövningar. Det är tur jag har sandra, är ju helt klart för lat att hålla ut själv. Sen är det ju alltid bra att va två så man kan peppa när den ena tappar stinget. Lätt att tappa men lika lätt att hitta igen!

Arbetskamrater börjar fråga om jag gått ner i vikt så det måste ju innebära att det funkar.... Att man ser resultat. 
Själv ser jag inget.... Märker att mina träningsbyxor är för stora och faller ner (vilket är ganska jobbigt när man är ute och joggar) men förutom det har jag inte märkt någon skillnad. Det är ju ca 4 månader kvar tills vi ska ta kort nummer två, det är det som är slutmålet för denna gång! Jag hoppas så innerligt att jag hunnit få de resultat jag vill ha tills dess. Men det tror jag, som vi håller på, konstigt vore det ju annars :)

Nu blire ägg och gröt till frulle!
Ha en bra dag!

/SD

Gymtime!

1,5 månad sedan vi började vår challenge, minus 8 cm runt midjan och jag är taggaaaad! 
Två månader innan jag flyttar hem, det innebär att jag måste köra stenhårt nurå. 
Skriver upp vad jag äter och ser till att jag tränar minst en gång per dag. Så nu blir det gym för hela slanten, imorgon börjar en ny vecka med cykel till jobbet! 

Australien - here i come!
/S

RSS 2.0