Träning.

har träning idag med ullabulla, längtar verkligen med lite små ångestattacker emellan. Jag har ju faktiskt inte ridit på minst en vecka, jag är trött i huvve och kropp och ulla har päls som en sibirisk tiger. Om dom har mycket päls?

Hoppas på att det ska gå bra iaf! Ullabulla har ju inte blivit så jättemkt riden på senaste tiden, inte seriöst iaf!
Annars så gillar jag mina naglar idag! så ni vet.
godnatt

 Kärlek <3

/S

Svar!!

Hon har svarat! nu ska det bara bestämas! det är ju en låång väg dit, men vad gör man inte för lite kvalité ;)

vaknade nyss, att det kan vara så skönt att sova på soffan är och kommer alltid att vara ett under för mig!

/S

Mail.

inget svar än.


förseningar.

tågresa check. gick helt ok faktiskt, förutom att vi hamnade med en gubbe som snarkade djävulen ur huset och jag kunde inte sova. jag har nog hunni med att sova ca 4 h inatt iaf och det e ju faktist bra!

nu sitter jag bar och suktar efter min lilla valp! har skickat ett mail, och ja, jag kommer vara stamkund på mailen och gå in var tionde minut! vill tinga en liten vovvsing :D
Men mamma var faktiskt inte negativ till att jag skulle ha hund, om jag skulle betala den själv alltså :P men det är ju självklart :) NAMNFÖRSLAG!!

Mamma är och köper mjölk nu, så jag kan äta frukost. Ingen frukost utan mjölk. Så enkelt är det!

så till er som läser min blogg: GE MIG PENGAR TILL VOVVE ;)

/S

Packning.

Nu har jag just packat ner alla mina grejer. Tror jag. Hoppas jag.
Visst är det konstigt att även om man lämnar kvar grejer som julklappar etc så är resväskan alltid dubbelt så liten som när man packade den första gången. suck. Måste fixa en större resväska!

Annars då? jo det enda som finns på min tanke nu är vovven, jag vill ha, jag ska ha! vi två!
Jag ser mig själv gå ut och gå med den, leka med den, busa och bara mysa. Det kommer vara kasnke 2 veckor om man har tur och sen blir det jobbigt, eller?? jag tror inte det och skulle mer än gärna ha en liten vovve som var bara min egen!
namn? ingen aning, Hane iaf!

och visst är dom söta?
->



nu klå finnarna i nhl :P yäääää

/S

Kaffesump.

Tåg. Åka tåg. ikväll klockan 20.40 går tåget. åtaliga timmar på ett tråkigt tåg. i en sovkupe för fyra. Vi är tre. Blandade kön. Hur fan ska det hä gå? Jag kommer iaf ligga och krama mina väskor hela natten. Det kan ju vara en tjuv som ligger på bänken mittemot?
Inte okej.

Idag har ingenting hänt i huvudstaden, eller kanske, men inte här iaf. Eller jo! det körde förbi en ambulans eller polisbil med serenerna på och gasen i botten. just utanför fönstret. Det har hänt idag!
vi loosa i nhl mot canade, tjeckien, tyskland och finland. inte okej.
Ja just, jag har köpt aktier idag också! faktiskt! H&M och AlfaLaval. Känns okej.
NU håller vi tummarna.

Sävar ropar på mig, läxan ropar ännu högre men toan ropar ändå högst!
vi höres innan vi åker.

/S


Tanke.

Haha kom just på att jag e lika dum som bloggaren jag nyss skrev om. full av skitsnack. men det får ni ta, för denna gång. Händer  (förhoppningsvis) inte igen.

Härmed ska jag bara skriva om helt onödiga saker, såsom vad jag har gjort och ätit och inte gjort på dagarna, intressant va? Intressant my ass.

hehe vad som händer får tiden utvisa!
världen går vidare iaf!


/S


Sweeeden och den "norrländske" storstadspojken...

Nu hejjar vi fram våra superduktiga svenska hockeyspelare i jvm!

Hejja. Hejja. Hejja!!!!!




För att hålla koll på läget bland Sveriges ungdomar (tss...) läser jag endel bloggar, ibland för att jag anser att dessa är intressanta och faktiskt är roliga att läsa och Ibland har de något vettigt att skriva ( inte ofta men det händer faktiskt!)
Ibland läser jag bloggar för att denne person stör mig så djuriskt och jag anser att han/ hon kan slänga sig i väggen och dra något gammalt, ruttet över sig medas han/hon drar ditt pepparn växer i helvetet!
Storstadspojken är ett sådant exempel.

1-0 GOOO SWEEDEN!

Nu tänker ju inte jag sitta här och göra samma sak som han men... jag tycker bara det är lite tråkigt att han inte kan öppna ögonen och inse att han endast är en såkallad "kändis" på grund av hans extremt välkända flickvän blondinbella.
Och nej, jag köper inte att DEN Jennifer Lopez vill bli din vän. Det gör dig inte till en kändis, det ger dig en idiotstämpel att du tror det.  Huu, ventilerat och klart! Blir nog ingen grej heller, men om någon av er läsare känner annat så skriv och förklara, har kasnke fått allt om bakfoten! :)
På ett sätt önskar jag nästan att det han skriver är ett konstigt skämt med mycket sarkasm. Jag hoppas det för hans skull. Det kan ju inte vara kul att tro att man e världens kändis och samma dag det blir slut med brudenn visar det sig att allt bara var falskt! Kan verkligen inte vara kul!


promenix

gick ner för att kolla till Doris i sthlms vinterkyla.
det var skönt!

Hela vägen ner gick jag och tänkte på min lilla vovve som jag SKA köpa till nästa sommar! eller kanske till i sommar? även fastr jag vill skulle det ju inte funka, dels pengar och dels för att dom ska tas hand om och mat ska köpas och allt. Det har jag nog inte råd med nu när jag inte har jobb eller egen lägenhet!
Men vi får se! vill verkligen ha en, en hane, En dvärgpincher! namnförslag?

/S

28 dec

ligger på min hårda bäddsoffa och försöker sträcka ut min rygg. Efter 6 nätter utan min mjuka, perfekta säng som man inte får ont i ryggen av börjar min rygg att protestera. Jag kan inte längre sitta i soffan eller på en stol utan att efter någon minut  känna en bolmande smärta krypa från korsryggen upp mot nacken. inte behagligt. Ligger jag däremot på den hårda bäddsoffan som bidrar til smärtorna verkar ryggen acceptera läget och endast göra sig till känna med den konstanta känslan att jag faktiskt har ryggmuskler. Och en ryggrad.
Rummet jag ligger i är målat i en ljustblå ton med vita sträck. inte sträck men konstiga märken. Som ett konstigt möster i hela rummet. Jag blir förvirrad när jag stirrar in i den vit/blå väggen och försöker fundera ut hur i allsina dagar hur de hittat en målarfärg med sådana mönster och tänker såklart på kalle ankas julafton.
Den allra bästa scenen i den timmes långa nostalgikänsla man får varje julafton är tomtens verkstad. är inte det julafton så säg. Tomtenissar som sjunger ut sin glädje för att bygga leksaker till bortskämda skitungar som inte ätit upp sin mat.
och tomten som är go och glá och skrattar gör han varje da.
Samma sak gäller även där. Målarfärg i olika mönster, inge mer måla mönster för hand inte! Tomtens verkstad, dit måste jag åka!

/S

27 dec

Idag har vi bara tagit det lugnt, jag har vunnit över bror i nhl med 4-2 mohahaha!!!
Sen vid klockan fem for vi till texas longhorn! great så gott det var :P lammstek!

Nu ska vi titta på körslaget, har inte så mkt mer att säga, så vi slutar här och ser om ´jag får någon snilleblixt senare!

/S

26 dec

Pappi har namnsdag idag, Grattis!!
Dagen har än så  länge endast erbjudit frukost, vi  satt från halv 12 till typ halv två! sickt! men mätt är man ju iaf ;)
NU ska pappa och L fara och köpa skor sen komma och hämta oss. Vi ska till farsta centrum kanske? tror det hette så!  Iaf så ska vi gå runt och strosa líte innan vi ger upp och sätter oss och fikar, vi får väl se. Jag hoppas jag hittar något jag kan köpa, julklappar och nånitng till mig, det hade varit trevligt!

igår hade vi turnering på nhl 09 jag och mellanbror i lag! totalt utklassade alla i semifinalerna, aa fast förlorare i finalen på grund av en massa otur och lite ilska!
Jag borde inte spela spel, går det inte som jag vill blir jag en ny hitler och vill bara utrota allt som har med förlusten att göra! men frukta inte, inga judar, bögar eller andra "orena" enligt Hitler kom till skada under gårkvällen. Bara småbröder och en och annan tvspelsgubbe.

Vill verkligen hem till snön nu! Det känndes som mom vi vart här i typ år men så räknar jag dagarna och det visade sig vara 3 dagar idag. 2 igår alltså... hur bra  känns det då?
Halva tiden är iaf bortgjord och jag får sätta mig på nattåget norrut om 3 dagar igen :D
nu -> nhl 09 :P

/S


dagen efter dopparedan...

tog en liten julpaus över julen, dels för att jag inte har något eller väldigt dåligt internet på grund av att jag tjuvar in mig på någon frökens ;) och dels för att jag bara velat ta det lugnt!

Ska berätta lite om vad jag har fått:

2 par fina trosor
1 guldig ipod FIIIIN!!
1 kontakt så jag slipper ladda ipoden på datorn!
1 Halsband!


Det var det, på nyår kommer fler!
nu ska jag sova, vi ser väl om jag skriver nå mer imorn ;P
kram

/S

Sthlm

Efter många tråkiga timmar på bussen kom jag äntligen hit vid tjugo i sex denna morgon!
Stel i rygg och nacke så jag knappt kan röra mig, men vad ska man göra!

Idag har dagen bestått av att sova, äta, fika, och på grund av städerskan vara ute bland alla stressade människor som sista minutenshoppar. Huh!

Äntligen tillbaka, snabbt break och sen skala potatis, nu ska jag ta det lugnt och bara chilla tills maten, kanske spela sims? vem vet ;)

sitter på ett svagt trådlöst internet, det är någon fröken jag snålåker på. Så det går inte fort och är inte säkert, men jag hoppas det ska funka senare också!

hörs isf senare!
/S

Buss 3

smärtgränsen är nådd och jag måste röra på fläsket.
Får en liten paus snart och då ska jag ut och springa ett varv runt bussen för att sedan lägg mig ner på de två sätena jag har roffat åt mig och försöka sova en blund.
Sims var det bästa jag någonsin tagit med på bussen! inte sista gången ska jag lova!

nä nu, försten runt bussen!!!!

4h & 32 min kvar!!!!!

/S

buss 2

the sims kraschade nyss, jag som ha kommit så långt, bara å börja om!

smärta: rumpa börjar göra sig tillkänna och ryggen strejkar. än så länge ingen större fara  alltså!
Nu ska jag starta om sims och börja om från där jag var, suck!!

7h och 40 min

/S

Buss 1

Sitter nu på bussen, vi far från busstationen i detta nu!
resan blir lång och tråkig.
jag har förberett mig på bästa möjliga sätt, med godsaker och the sims. Kan det bli bättre??

9 h 15 min kvar!

/S

Värdelöööös...

...packare det är vad jag är.

Dum som jag är lämnade jag packningen till sista timmarna, att jag redan glömt att det tar minst 3 dagar att hitta alla kläder man ska ha med... nu fick det bli lite dittan och dattan. Jag överlever, får se lika, samma ut bara!

Idag har jag varit hos sis som är hemma från Norwaay över jul, det blev mycket babbel och inte så mycket jobb men stallet blev klart de å! Efter det kom jag hem och bara tog det lugnt, prata lite i min köra tele och gick runt och bara var. dumt eftersom packningen var ogjord :S
Duschade och åt, sen dess har jag bara sprungit runt som en brunstig katt efter rena kläder.
Känner inte riktigt peppen att sitta på bussen inatt, tur att jag laddat upp med the sims och internet.
Blir nog några inlägg om ni har tur ;)

Julafton på onsdag men än har inte julkänslan infunnit sig, hoppas det kommer, inte troligt i den trista storstadsmiljön utan snö. SUCK.

Om 1 ½ timme åker vi, hinner träffa H en liten stund vilket känns great :D
snart ett nytt år och det längtar jag till! 2008 har varit det värsta året i mitt liv så det kan ju bara bli bättre nu!
längtar!

nä, nu ska jag springa runt lite till och söka rena kläder!

/S

Hej...

...allihopa nu blire barnprogram...


ligger nu i sängen, skönt, men jag har faktiskt täket under mig och kläder på kroppen så sömntuta no more!
Tv:n är igång och visar... oj, reklam nu, kommer inte ihåg vad jag tittar på... fuck va hemsk!

JO!!!! jag kom ihåg, tittar ju på Harry Potter på femman, tyvärr svensk tal men det finns inte så mycket annat att titta på under den här söndagen.
En kalle anka tidning ligger också väldigt nära och ropar att bli läst!

Idag ska jag plugga lite psykologi och sen gå på promenad! men vovve, som inte är så frisk, hoppas bara han överlever! men han e en käpe den lille rackarn! han fixar allt :D

 Ziggevovve <3

/S

Lilla julafton!

Jobbig dag idag, vill bara ge efter för huvudvärken och lägg mig ner och sova bort hela jullovet.
men det går ju inte för jag har lilla julafton idag, vet inte vad jag känner... det är väl bara att bita ihop. Är ju fyllechaffis ida också.

Drygt, skriver nog mer ikväll nu ska jag köra bil igen...

/S

Later on...

Ligger och tar en paus nu! i min stackars underbara säng!
Det var skönt med en liten promenad, halkigt som tusiken men ändå skönt!
Efter det städade jag toan som nu är skinande ren, precis som på reklamerna faktiskt!
vem kunde tro att det kunde vara så fint! efter att jag har städat...

Idag ska jag nog städa mitt eget rum också!
byta lakan i sängen, plocka bort kläder, damsuga och damtorka, jag ska vara duktig idag :}

längtar till ikväll också! ska fara in till stan och sova där! Kanske ta ett glas på maxim innan hemgång och mys i lägenheten! Blir att titta klart på filmen också!
föresten har min läpp typ spruckit och det gör ooont, tänk om det fortsätter spricka upp?
vill ha ha en hel läpp!

Har nyss ätit en julmacka men är fortfarande hungrig, vet inte vad jag ska äta! jag får väl stå ut!
JA, nu kom jag poå vad jag ska göra nu, måla naglarna :D great!
kram
/S

19 Dec

Vaknade med tuppen i morse av en väckarklocka, H börja jobba vid... eh... sju? aa sju! så klockan ringde, han snoza från klockan tidigt på morgonen till mindre tidigt på morgonen! han for tillslut vid tjugo i sju efter många hattankar från mig och många snozningar på telen.

var tyvärr pigg då så jag satte på kanal 5 och the voice! Låg och tittade på det till ca klockan 09.00 då mina ögonlock återigen började kännas tunga som bly. Så jag lät dom falla ihop och öppnade dom inte förrän klockan elva igen! skönt!! :)
Idag har jag givit mig en riktig slappar dag och jag ligger fortfarande kvar i sängen, men döm inte än!!
För tro det eller ej har denna sengångare varit uppe och kokat gröt till frukost, så sängen fick en paus från min gump en timme när jag vaknade! Tror det är bra för han! Min lilla säng är väldigt välanvänd och kan behöva lite pauser för att inte gå in i väggen!

Gott med gröt var det iaf och nu ska jag försöka ge sängen ännu en paus och tvinga mig "gå" slash halka till Sävar centrum ( eh haha) och apoteket!
Blir nog att vovven får följa så slår jag två slugor i en smäll!
Efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra, kasnke fortsätta se på filmen vi började se igår, Das Boot. Riktigt bra men jag tror inte hjag får se den själv, då blir H ledsen!
Vi får se helt enkelt!

Oj nu ska tydligen in dator startas om pga uppdateringar, blir perfekt!
appo here i come!

ha en superdag på er

/S

18 Dec

Hej!
Igår var det tjejkväll i Brattby med ishalka, filmer och gomat.
orkar inte gå in på alla filmer, det blev mest konstiga vampyr slash monsterfilmer och sen Mamma Mia såklart!
Det var iaf mys, vi umgås ju inte så ofta efter skoltid!

Idag var det skolavslutning, så bussen från brattby, sedan fika på skolan vid 10.00. Tur att vissa hade med sig fika iaf :]
Den tiden gick mest ut på att vänta på att julshowen skulle börja! Efter 25 min boxandes med andra elever fick vi äntligen tränga oss in i själva aulan där vi i 1 h satt och plågades till olika långdragna jul respektive ickejul låtar! inte min stil så jag drog och fixade lite skola innan jag tog 12.20 bussen hem!

Efter det var jag sällskap med A en stund i gymmet innan det blev middag med farmor.
Nu sitter jag i sängen och ska slöstirra på tvrutan i hopp om något underhållande!

kram
/S

Vad ska jag säga?

Ubernöjd idaaag!
fick veta tre prov och ett slutbetyg och jag måste bara säga att jag är så sjukt nöjd med allt så den här dagen kan inte gå fel! jag har jobb om ca 40 min!

så nu ska jag gå och fixa! sen ikväll blir det lite plugg och mys framför nån film med H!
vi hörs nog så jag kan  skriva lite mer utförligt :D

kram
/S

Ess Kåå Äää Ämm Tee

S: skämt, Hur stavas...
H: Ess Kåå Äää Ämm Tee
S: S K Ä M T - Skämt!


jag kan stava!
Lovar!!

/Ess


våta historier och torra drömmar!

jag måste ha världens bästa humor!
jag menar, vem kan slå mig?
jag skrattar ju till och med själv åt mina skämt och vem slår det?




/HAHAHA
S

YÄÄÄ

Imorse stod håret högt på huvudet. ingen var vaken och snön yrde utanför fönstret.
jag hatar skola

varför?

varför kan man inte ha en del av texten åt höger, en åt vänster eller en i mitten?

vad man än väljer flyttas hela inlägget :(

psykooo

Sitter och försöker skriva en psykologiuppgift.
Det går inge bra!


4 olika typer av yttre händelser?
jag har hittat typ två!
HJÄLP!!


söndag

Söndag idag, vet ej om jag skrev nå igår, iaf så färgade och plockade jag mina ögonbryn igår. Det blev riktigt bra tycker jag! Idag ska jag färga mina ögonfransar, så jag slipper sminka mig till jul :D H är jättesjuk, och jag vill verkligen inte smittas! det här känns inge bra! Han har då inge feber längre vilket är bra!! Eftersom jag inte pluggade så där jättemkt igår så måst ja göra de idag! känns jobbigt, men jag ska nog klara det! Vet ej vad jag mer ska göra idag, det blir nog något spännande eller tråkigt, hoppas på det första! ska även försöka skriva lite mer idag, kommer ju ha tid ;) SWEET! kram /S

Trött!

haha tur att jag blev påminnd att det fortfarande är 2008, var nog lite trött igår ;)
imorse när jag läste om idolvinnaren 2008 hörde jag alarmklockor men inte trodde jag att jag var så förvirrad.
ändrat nu iaf, så ingen blir förvirrad ;)

vaknade utvilad och vrålhungrig idag, har läst lite bloggar, kollat lite på tv och ätit av mammas hembakta bröd, det finns inge goare :P
hade tänkt åka och träna lite idag men vill inte åka ensam så jag ska kolla lite om någon vill följa och hålla mig sällskap :) Annars blir det nog bara att gå ut på prom med vovve i det vackra snölandskapet utanför vår dörr. Det snöade som tusan här, och när jag var ute med han igårkväll, vid 00.00 tror jag det var så var det snöyra överallt. Rätt mysigt faktiskt :D

Idag blir det nog också lite plugg då jag har mycket att göra till nästa vecka! måste ju bli klar med allt!!
blir nog mest psykologi och natur. Kanske engelska också!

Nu ska jag ta på mig lite kläder och småstäda rummet innan jag sätter igång med allt annat, kan inte fatta att det snart är jullov! Överlycklig!

hoppas ni har en jättebra helg!
kram på er! och så hörs vi senare!

/S

Idolvinnare 2008 - KEVIN!!!!!

Rysningar!


friiday :D

WOW så skönt det känns med helg nu! det är helt sjukt!!
jag har gjort klart alla småsaker nu också, alla bankärenden som låg som en skugg i mitt sinne, nu är det bara skolarbeterna kvar ;)

blir att fixa dom ikväll!
Skrev ju inget igår och om jag får erkänna det så kommer jag inte ihåg vad som hände igår, förutom att matteprovet gick uberdåligt och mitt tal var okej :) får reda på resultatet på onsdag :)

Idag hade vi iaf julgympa och luciatåg. En i luciatåget ramlade tydligen... stackars brud säger jag bara....
Julgympan var greejjjt ;) jag veet att jag blev röd i ansiktet men det är ingen jag kan göra någonting åt, jag körde på iaf.
Tycker det e onödigt att kommentera.... jag är ju lika snygg ändå, förutom lite annan ansiktsfärg...tomatröd ;)
ENgelskan hade vi inget och satt sysslolösa i en timme... på filmen såg vi klart världens sämsta film och på väg till bussen fick jag sån sjukt stark känsla att jag skulle dö så jag var tvungen att skicka ett sms till H, så han vet aqtt jag älskar honom... vi kasnke inte skulle ses nå mer!
än så länge har inte döbeln hämtat mig iaf! jag kasnke klarar mig den här gången :D

vad jag ska göra ikväll vet jag inte... något bra iaf ;)

hörs
/S

Tors och fre

ska till skolan nu! julgympa!!

hann inte skriva igår men jag skriver senare idag och berättar hur allt gick :)
nä, nu kläder och skolan :D

titta in senare ;)

/S

Plugg

Fick ta bilen till skolan idag, det var Myyyyys att vakna idag, ville inte gå upp ur sängen dock!
kvällen igår var också riktigt mys, jag är kär på nytt and i LOVE it!

kom pigg och utvilad till psykologin idag men neeej, inte ens då kan jag hålla mig vaken :S
aja, snart är ju den kursen över så det är väl bra!
Efter det blev det äckellunch och projekt!
alltså hem och rid ulla!

nu ska jag plugga jävel på mitt tal som jag ska hålla imorn! det mpste ju vara perfekt!
så vi hörs nog senare!

föresten så luktar det underbart i mitt rum

/S


pluggplugg och jobb

dag idag, trött som skrutt men ändå några smarta kommentarer på matten, 1-0 till mig, läraren utklassas ;)
måste skaffa jobb snart men det känns lite småjobbigt nä jag inte ens har energi till skolan!
imorgon blir det iaf ta bilen till skola och till stallet efter det! nicebajs!

dagen har även erbjudit lite lugnt framför tvskärmen och middag just då americas next top model skulle utvisa en vinnare, ilska!!
efter middag var det lite mer tv med familj och sedan gå till jobbet i kylan!
De hade tagit med ljus och vi släckte ner allting så det var riktigt mysigt! körde även med lite ny musik, så det var spännande :)

När jag kom hem satt bror size mini och pluggade kemi, jag som har ett välförkänt diplom i pluggkunskap, ryckte in med experthjälp! ;)
Sen blev det jobb på min powerpoint och talet!

nu H och mys i sängen :)
gnatt!


/S


English

sitter i en datasal nu och ska ta reda på fakta om mr Elvis Presley!
 yäää!

jobbig dag idag, men det är väl alla fram till lovet!
har även tränat en del på mitt tal och det är nu 5.40 hur fan sak jag kunna ta bort ytterligare 40 sek utan att förstöra mitt tal är för mig ett mysterium. Det måste gå helt enkelt!

Just nu längtar jag bara hem till min säng och lugnet hemma. vill prata och umgås så jag får känna mig glad igen!
Vill inte sitta här och må dåligt iaf...ÅH less!!

Igår fick jag reda på en bra nyhet iaf! Jag hoppas verkligen på det bästa, och det skulle vara super om mina drömmar gick i lås för en gång skull... vet inte hur jag ska göra annars... ensamhet fuck of!
Förvirrad!


Massage snart och jag har valt ansikte :) det ska bli skönt, dock så måste jag ju köpa någon macka eller något så jag kan få i mig lite mat, håller på att svälta ihjäl!! isch! Efter det har vi... oj, jag vet inte vad vi har... kanske natur? aa natur! och sen Matte C som sista, börjar faktiskt att förstå logaritmer och derrivata lite smått, ska nog eller jag ska klara provet :)
Ikväll ska jag jobba också, känns inte jättekul men vad gör man inte för ytterst lite pengar när man e student ;) Det är ju näst sista gången så snart är det över! ska även försöka hitta något annat jobb, kasnke lite kväll och helg så man får in lite money! Om någon som läser vet av något, säg till!  vill ha!!
och nu - elvis.
orken räcker inte till :(

/S

Tlött

inatt sk ajag tametusan sova gott!!
jag blev så himla trött när jag väntade på att datorn skulle ladda klart att jag somnade i soffan och det var så himla skönt!!men så klart som den otur jag har blev jag pigg är jag klev upp och nu när jag i sängen ligger och försöker sova går det sämre! it sucks!!
aja, sopmnar nog nån gång :P hann ju skriva ett till inlägg idag och det är ju inte illa pinkat :P

måste bara tillägga att julemackor är det godaste man kan äta, kom juletid kom!!!!
och jag saknar min mira!! hörde att hon blev lite tilltufsad efter ett äventyr! ville bara ha hem henne igen! så allt blir som vanligt igen! så jag vet att hon inte blir skadad iaf! Det får inte bli en salsa!!
mira bäbis!!
:(

/S


Jag drömmer om en perfekt värld.

skolan idag är lika tråkig som alltid, det är snart jullov så det är bara att stå ut! två veckor kan man väl hålla ut, eller?
efter skolan kom C ohc hämtade mig för att vi skulle gå på stan och titta lite, E följde också med i det ruskiga vädret.
Det blev inget för mig på grund av att plånkan var hemma! så det blir att jag måste fara in ännu en gång för det sista sakerna jag måste ha innan jul!
resten blir att köpa på mellandagsrean ;) wonderful!

det blir ingen träning för mig och ullisen, hon har ju så mkt päls så hon skulle dö iaf!
kvällen kommer endast att handla om plugg! har ju svenska nat på torsdag och tills dess ska allt vara perfekt!
ska öva lite framför spegeln!
måste ta tag i mitt andra liv också, vill inte men räkningar och annan skit kallar. vill helst bara gå under jorden tills någon har gjort det till mig! :)

Jag hoppas också att jag ska kunna sova bättre inatt för till idag sov jag knappt nånting :S

sniffsniff - jag luktar gott ska ni veta ;)

hörs
/S


Söndag

Idag har jag varit duktig, riktigt duktig!!
jag tog en rejäl sovmorgon, ända till klockan elva! det var riktigt skönt faktiskt!
efter det blev det en julmacka till frukost (hårdmacka med julskinka och rödbetssallad!) Mums!!
sedan satt jag med svenska talet halva dagen, skrev klart mitt pm men har även skrivit om självaste talet! nu är det bara en liten grej kvar innan det blir perfekt!

När bröderna varit på vinden och hämtat ner julgrejerna blev det även lite julpynt!
så nu är huset rött och juligt, annars har jag tyvärr inge julkänsla än :(

Till middag blev det tomtegröt och julmacka till greys!
nu miami ink och svenska talet!!!

ja just ja! har ju städat hela mitt rum också! rensat alla lådor och organiserat alla papper! det e så fint nu :]
har även satt upp en mistel ovanför min dörrkarm :]

hörs sen :)
kram
/S

B

ligger i sängen, kvällen bjöd på tråk, mat och tvspel och nu ligger jag här ensam i min säng igen, det känns inte så hemskt men det är ju tråkigt att H sover när han sa att han skulle skriva ett tag med me!

Hickar som tusan och det är så jobbigt! är det någon av er som vet varför man hickar? vore ju intressant att veta...

Imorgon ska jag ägna mig åt endast plugg hela dagen och fy på mig om jag inte gör det... fan det börjar ju närma sig nu ju!! :S
fjärilar i magen!

ska nog ge upp hoppet på sällskap av H och bara stänga ner, försöka att låtsas vara överraskad och förstående. det brukar ju aldrig hända nej, och jag förstår!!   ?

är jättesugen på att få lite nya kläder, vill inte shoppa dock. får hitta på något!
måste börja ta tag i skolarbeten också! det är ju snart slut!! puh
nu slummra till tv:n

/S

Jullördag

idag har jag och H varit på staden och köpt några julklappar, vi slutade dock innan det blev för tråkigt och for hem! så nu har jag alla presenter klara förutom två st :) en av dom vet jag redan vad, ska bara köpa den... den andra har jag en aning om!

och tro det eller ej, men pengar har jag fortfarande kvar :D
Nu har jag skrivit lite på mitt svenska tal och tittat på tv, snart är det middag och sen blir det nog städa rummet och plugga lite mer!
har målat mina naglar röda också ;) riktigt fint även fast jag inte har så mycket naglar att måla...

/S

Hej hopp!

kul kväll, trött efter veckan så jag ska sooova nu :D
det var länge sen jag skrattade så mycket som ikväll :P

imorgon blir det stan ett tag, sen hem och köra Ulla till sitt nya hem! nej vi ska inte sälja, bara byta stall ;)
sen blir det nog att plugga sate på mitt svenska nat tal och städa rummet. Och mamma mia om jag har tur :D


dröm goa drömmar!
kyss
/S

Idol

jo jag säger ju det! vi slipper iaf skrikjohan på scen denna vecka! föresten från förra veckan, såg inte men har kollat på lite små klipp och jag vill bara säga att - Svenska folket får faktiskt skärpa sig.
det är bara så piiinsamt att titta på när småflickorna skriker sig hesa, nästan svimmar och anser att johan är viktigare än sin familj. u know who im talking about!! Pinsamt!!

Gillar iaf de som e kvar! bra kväll hittils :D

ska poppa lite popcorn i nästa paus och kurra ihop mig i mitt sköna duntäcke och njuta över ledigheten! kanske mamma mia ikväll igen? jag känner suuuget! ;)

 juletider för lääänge sen ;) K <- -> S


/S


alla säger heeey, HEEEY!!!

Friday i´m in love! hur kan man njuta maximalt av denna underbara dag?
slutade tom elva idag, gick på stan och skulle köpa lite klappar, stod i kassan med mina grejer och kommer på att jag kasnke inte ens har med mig plånkan. Ne. Den ligger hemma och hånar mig på skrivbordet. JAg stod i den långa tråkiga kön helt i onödan... bara för att jag var så dum att inte kolla innan det var min tur :S
Tänkte gå på stan imorgon istället, med H!

Vet ni vad som hände ida, jag tog 12.20 bussen hem( hamnade inklämd på ett halvtsäte mellan fönster och en minst sagt stor brud ) När jag kom hem är ingen hemma och alt lås, jobbigt tänkte jag och går och hämtar våran extranyckel vi håller gömd ;)
men nej, den gick inte att få tag på... innan jag kom innanför dörren har jag ringt till mamma, gått i djupsnön och försökt krypa in genom balkongen, utan att lyckats. ville verkligen inte sitta ute i kylan ända tills någon med nycklar skulle komma hem så jag tar desperat fram en sked som jag har i min väska (heh helt normalt ;) ) och lyckas faktisk få tag på den lilla krumeluren som öppnar dörrar. Jag ska skaffa en egen nyckel, där. med. basta.

sitter nu och slöar framför dator och tv i mitt mysiga rum, ska göra en varm ännu mysigare brasa i kaminen och plugga på mitt svenska tal.

Måste ju berätta att vi hade svenska redovisning idag, min grupp gjorde en pjäs om våran författare. Jag var självaste gubben och var så nervös så jag skakade. det hela blev ju inte bättre av att jag stod på en ranglig stol huuuva!! kläderna var dock roliga! älskar och klä ut och göra något annorlunda! :D

tog ingen bild, men ni får nöja er med en bild från engelskapjäsen vi gjorde förra året.
vackert!

/S

Fredag och fler blogginlägg!

äntligen är det fredag! jätteskönt med helg igen!!
då ska jag börja skriva lite fler blogginlägg, tror det behövs ;)
måste ju underhålla landet *hehe*

så vi hörs sen, då berättar jag vad jag gjort och vad som hänt under dagen!

puss
/S

3 december 2008

Den värsta dagen i mitt liv

Psykologiii

pluggar, men inget går in... finns det något tråkigare? neeej!!!
måste bli lite bättre på att hålla mig vaken helt enkelt, det här går ju bara inte!!

sista dagen imorgon! om bara tårarna kunde sluta rinna!
allt jobbigt kommer på en gång!

på fredag blir det fika med girles och sen staden hade jag tänkt, blir nog att stanna där tills H kommer på kvällen! när jag ändå inte har någon häst längre... ska flytta in lite kläder i ungkarlslyan hade jag tänk, då kasnke jag kan vara där lite oftare :D
Idag var det jobb för fulla muggar, det var riktigt roligt!
fick även ansiktsmassage idag, så skönt, kommer nog sakna massagen nästa termin, eller lite både och kasnke!!
Jag SKA  ha MVG i den kursen, annars blir jag ledsen!
nu ännu mer plugg!! hör av er, så jag slipper ;) hehe

Ni gör skolan lite bättre ;)

/S

Äntligen hemme!

det var en bra träning, kändes konstigt i början men det var det helt klart värt de :D tråkigt bara att mira far nu så jag inte kan träna henne! aja, ska ju träna ullabulla ist :D det ska bli riktigt roligt!
vill inte ha tisdag, en dag närmare onsdag :S hemska tanke!

nä, ska nog njuta av sömn och min älskade säng nu!
så hörs vi imorgon ist :)
 härliga sommarminnen!

kraaaam
/S

Träning!

ska träna dressyr nu mellan åtta och nio med Miris, KUL :D
 vill inte att hon ska fara men jag kan inte längre rida henne rätt. blir bara arg för alla skuldkänslor som väller över mig.
Vi har väl kommit till en punkt där vi måste gå vidare.
Det har iaf varit sjukt underbart och jobbigt att rida in henne men nu är hon redo för nya äventyr. ska följa henne med spänning :D
och hon kommer ju ändå alltid tillhöra mig, vad som än står på papperna ;)

skola var väl som vanligt idag, hade kunnat ta en lång sovmorgon i morse om jag bara vetat att filmkunskapen inte blev av... sen läste jag en intressant bok på religionen och sov igenom hela psykologin, vi har prov på onsdag och jag har sovit minst en gång varje gång, minst halva lektionen. Kan verkligen inte fatta :S HAHA
att psykologi ska vara så tröttsamt!

är på bra humör av någon konstig anledning.
hoppas det håller i sig :D
ska gå och klä om nu!
ciao!
/S


1a advent!

Hejhej, bussen går om tre min. jag e klar.
första dagn på lääänge jag gjort mig iordning till skolan :P
hehehe

nä, måste löpa!
tjohejs!

/S


RSS 2.0