Kaos

England i kaos, snön har kommit!

/S

Måndag eftermiddag

Började klockan 4 och gjorde två snabba timmar!
Första timmen var jag mest ute och gjorde djuren, andra timmer lite läxor, bad och diska.
Helt okej!!

sen när jag slutade tog jag och christopher ut land rovern på en kort tur för att hitta alla knappar.
Kommer ju måste köra den nu när jeepen är såld och borta :( Kommer definitivt sakna den, varm som den var.
Annat kan man säga om Land Rovern... Som jag föresten ska ta till franskan imorgon! Gosch.

Sedan blev det lamm och två glas vin till middag, lite snack, bilder på döda råttor ( fråga inte ;) ) och lite mer snack. Tydligen ska jag, som förövrigt måste vara sveriges sämsta på matlagning, göra svenska köttbullar till dom någon gång. Från scratch. Mamma hjälP? :P Eller Ylva? Tror nog det ska gå bra, ska bara hitta ett recept.

Nu är jag på rummet igen, ska lägga mig i sängen och titta på nått avsnitt at topmodel och läsa amelia, Fick från Tobbe, monica, zak och katterna i födelsedagspresent! TACK!!

Imorn börjar jag jobba klockan 09. så jag får lite sovmorgon! Det känns skönt, även om man verkligen kommit in i rutinen att vakna tidigt ( och somna ännu tidigare) så tackar man inte nej till sovmorgon!
Ska nog ta och lägga mig i sängen nu iaf, innan värmen försvinner om 10 min!

gnatt!!




/S

Måndag förmiddag

Började klockan åtta imorse. Vaknade vid sju och tog det ganska lugnt. Sov i mitt underställ så det skulle vara varmt när jag vaknade imorse, det funka jättebra! Inga fler iskalla kläder på morgonen ;)
Dock betyder det att jag mer eller mindre måste bo i mitt underställ mm. Vilket inte klänns lockande. Så jag får helt enkelt försöka hitta en annan lösning.

Började iaf dagen med att städa hela övervåningen. utan lista! Första gången jag fick köra självmant. Så jag sprang runt som en galning för att hinna allt. Sorterade även pojkarnas lådor mm! Bland alla böcker och oj. Fint blev det! Hoppas bara hon är nöjd.
Vid 10.10 sprang jag ut för att ha hästarna klara vid halv elva, men det slutade med att jag fick rida båda hästarna själv eftersom hon har ont efter fallet igår. Förståligt, det är jättehårt i marken nu! Så jag började rida Clovis,  som pga väntat snöfall inte fått så mycket kraftfoder de senaste dagarna. VIlket resulterar i trög, långsam häst. Försökte inte sätta så höga krav utan mest rasta idag, körde lite snett igenom, serpentiner och timglaset som vi gjort endel på Elisabethträningarna förr i tiden.  Han var lite stel men slappande av tillslut.
Dock fick jag kämpa på ganska bra, var alldeles svettig när jag kom tillbaka, han fick mig att jobba rejält!

SEn var det bara å hoppa upp på Jasper som verkade ha mycket energi, inte pga mat men han har inte kunnat gå så fort och hårt de senaste dagarna. Det blev mer finlir med honom, tänkte inte pressa utan mest rasta. Körde samma övningar som med clovis men la till galopp istället. I slutet hade han ett riktigt bra stöd i handen, fint steg och avslappnad form! Var helt förundrad! Kändes toppenroligt att rida han idag, visst var han lite het på gröten men det gick ju bra ändå! Galet nöjd var jag :D

SEn var det bara ta in lillponnyn och gå in i värmen för soppa. Det började snöa när jag skulle hämta ponnyn och det var så härligt. En bra dag so far!

Eftersom jag hade ångan uppe så passade jag på att skrubba köket mitt och damsuga och städa i min lilla lägenhet. Har bara sovrummet kvar och då tog energin slut. Så det passar bra med ett inlägg, en salt sill och lite datatid innan jag blir kall igen, då ska jag fixa sovrummet ;)

/S

Söndag

Ledig dag idag egentligen men eftersom jag fick några timmar ledigt i onsdags fick jag lov att jobba lite idag.
Ut på en ridtur i kylan. Huuuvva.
Det snöade igår och idag var det bra med frost på vägarna. Ganska halt med skor på hästarna alltså. Vi tog bara en skritt med lite trav. Men ungefär halvvägs så flippade jasper och han och emma gick omkull. Han sprang runt på ett fält en stund innan vi kunde fortsätta vår tur. Glad att det inte var jag, det är ganska hårt i marken nu!

Idag ska jag städa lite i min lilla lägenhet så jag inte behöver oroa mig att emma ska komma in här. SEn plugga franska såklart. Eftersom det är KALLT i min lägenhet kan det va bra att städa först så man får upp värmen.
Värmen verkar inte riktigt funka längre och är inte igång lika länge. Vet inte varför men det kunde behövas med värme nu!!
Pojkarna är väldigt griniga idag och det är mycket bråk, så jag försöker hålla mig här uppe.
Först ska jag se en film och slappa lite. Har ju heeela dagen på mig ;)

/S

trötter

Gick isäng för en timme sedan, försöker hitta på saker så jag inte somnar.
Får man sova redan nu?

/S


Godmorgon!

Somnade efter jag sett Big bang theory igår, alltså typ 21.40 och vaknade imorse vid 7! Hehe tänk att det kan vara så enkelt att vakna tidigt bara man lägger sig tidigt!
Idag jobbar jag mellan 09.15 och 12.15 sen långrast ända till 16 och två timmars jobb. Lugn dag mellan två drygdagar.

Imorgon lördag är det 12 timmar som gäller igen och jag känner mig inte taggad alls. Vill inte jobba så.
Nu är pojkarna sjuka igen också. Frankie har hosta och Oliver har en kraftig infektion in his chest. Man kan väl hoppas att det betyder att inte Emma far på hunting imorgon men det tror jag väl inte. Blir bara lite mer jobb för mig.

Det är morgondagens problem.

/S

Ilandsproblem

Jag vaknar ofta vid 06 och är pigg. Altså 1 timme innan väckarn går igång och 2 timmar innan jag börjar jobba.
Jag går isäng ganska tidigt och sover oftast vid 22-23 för jag är trött.
Men hur ska jag göra för att inte vakna och va pigg så förbaskat tidigt?
Kan ju tilläggas att det är jobbigt eftersom jag somnar om och blir då tröttare när klockan ringer på riktigt ;)

Ilandsproblem javisst.

/S

London

Jag, Hanna och Ylva tog en roadtrip till London. Jag älskar att jag faktiskt kan ta en roadtrip till LONDON!
Det är ju inte alla som kan göra det!
Iaf, Parkerade på ikea så det blev billigt och bra, promenerade länge på oxfords street och regent str.
Tog även en tripp till Covent garden som var jättemysigt!! käkade middag där och gick runt i deras marknad. Dom hade satt upp en stor rudolf också! ÅH så det var underbart mysigt! :)

Hem kom jag iaf med choklad, pepparkakor, salta fiskar, knäckebröd och skorpor från ikeas matavdelning.
Julklappar till familjen och ett par tights och en tjocktröja till mig! :) I<3London står det på tjockisen. Den är väldigt mysig!

Nu ska jag krypa till kojs och kolla på big bang theory. Har sovmorgon till kvart över nio imorgon! :D

/S

Bury

Vart i bury med Hanni idag, blev två tröjor och en "klänning" rikare!
Tröstshopping funkar ganska bra!

Nu: franska

/S

...

Jag vet inte vad jag ska skriva, känner mig ganska avtrubbad överhuvudtaget och tänker mest härda denna dag/vecka och på lördag göra ett förhelsikes bra jobb och sedan vara glad på söndag. För då är det okej igen. Det har jag bestämt.

NU ska jag skriva ett brev, äta lite fukost, städa undan i min lägenhet och sedan gå och jobba två timmar. KLippa en häst. Det blir väl bra! Hoppas jag!

Efteråt lutar det åt bury, vill posta mina brev och så, sen kasnke en fika med Hanna också! hoppas på det
/S


Överklassmänniskor.

Dom gör mig totallt galen.
Va glad jag skulle bli om jag av någon anledning fick fara hem tidigare...

/S

Regn, regn, regn

Nu börjar de fina dagarna utan regn bli färre och färre och oftast kommer det minst en skur per dag. Just nu ösregnar det ute och jag är bara skura-två-golv ifrån att måsta gå ut i renget och rengöra hönshus, grishus + fylla på vatten till får/gris/höns. Kul? nja, mindre pepp.
Men jag har bara mig själv att skylla som trots 30 kg packning inte fick med mig regnkläder.
Man kan ju undra hur jag egentligen tänkte. Jag ska till england där mitt första halvår består av höst och vinter vilket i england betyder just regn.
Jag var för upptagen med att packa ner alla mina randiga tröjor så jag glömde helt enkelt.

Men, detta blir uppenbarligen inget deppinlägg för under den korta paus jag tar för att hugga in på min banan och klaga över regnet i bloggen så slutar det nu att regna, sista dugget försvinner nog snart och jag ska skynda mig att skura golven så jag hinner göra allt i pausen mellan regnskurarna.
För vad som är bättre med england om man tänker regn så är det just skurar som förekommer här. Knappt några heldagar med ösregn.
Så så länge man försöker hålla sig innomhus just den korta period det öser ner så klarar man sig rätt bra. Har än så länge bara råkat ut för skurarna två gånger under min 2 månaders långa boendetid här. En gång arbetade vi i trädgården och den skuren kändes extra lång och blöt. Sen en ridtur. Jag var BLÖT ända in till underkläderna.
Så kalla mig lyckost, men jag säger bara ett ord: Taktik.

/S

Måndag - ny vecka

Tycker helgerna går alldeles för fort, eftersomjag jobbar konstant hela lördagen och sen är helt ledig söndag, sen kör det igång igen på måndag. Två lediga dagar efter varran måste ändå vara bättre tyck ja.
Iofs har jag nu jobb idag, tidig morgon och endast klippa en häst imorgon sedan ledig ända till torsdag.
Vilket är toppen :D Men jag får dock inte sova ut någon av mornarna. DOOH

Börjar nu om ca 5 minuter, har lite träningsvärk i mage och armar eftersom jag körde ett litet styrkepass här igår.  Ska börja med att städa huset sen blir det ridning lite senare idag när Emma kommer tillbaka vid tio. Det är alltid skönt att börja dagen innomhus så det hinner bli lite varmare ute! Spec nu när jag inte fått min jacka än :P



måste gå!
/S

Harry Potter

Jag älskar Harry Potter.
Filmerna, böckerna, nästan alla skådespelare.
Det är bara bra!

Godnatt
/S

Nagellack

Föresten, köpte för några dagar sedan några nagellack på tescos ( typ bästa mataffären ;))


Idag är det silver som gäller!

/S

Söndag

Ledig idag och det känns toppeN!

Ska in till bury och kolla lite julklappar. Så länge kommer vi ju inte ha i london så det kan va bra och kolla om det finns här innan ;) så jag vet violka jag ska prioritera!
Sedan blir det HP ikväll med Hanna. OCh förhoppningsvis några timmar med Maria i bury också :)

Men nu ska jag dra, tänkte ta bussen men den går tydligen inte idag :S

/S

Lördag

Mycket blev fel idag, jag gjorde fel, rätt och mittimellan. Summa sumarum: jag ville hem!
Hem till umeå, joey och snön.

Men sen kom hanna, vi såg xfactor och snackade och nu känns allt så mycket bättre igen.
Trevlig avslutning på hysterisk dag helt enkelt.
Imorgon är jag helt ledig och planerar att ta en promenad, plugga franska och ta en tur in till Bury. Vi får se om jag hinner med något annat. Borde plocka undan lite här också!

NU, BBT innan sova!!

/S

Styrketår

Puh, djur e klara för dagen, nästan! Nu återstår lite städning inne och sedan ta in ponny och göra kycklingarna.
Sen är jag klar, vad jag ska hitta på ända till klockan sju ikväll har jag ingen aning om!

Lilleman är sjuk och ligger mest i soffan, sover och hostar. Stackarn!!

/S

Barnkalas

Började vid sju imorse och gick ut i stallet för att hjälpa till, mata djuren och longera clovis.
Vid halv nio gick jag in och gav pojkarna lite frukost och passade även på att käka lite själv också. Är ganska dålig på att äta frukost på morgonen...
Efter frullen tog vi det lugnt, pojkarna traschade lekrummet medans jag strök lite tvätt och försökte få på dom alla kläder, piratkläder och ytterkläder för klockan 10.30 var det BARNKALAS!!
Nu i efterhand var det hemskt.

Barn överallt men det var typ bara mina två som knappt lyssnade och var lite odrägliga. Lite jobbigt var det när inte äldsta pojken lyssnade alls. Eftersom han inte ens var medbjuden på kalaset... Ajajaj.
Hursomhaver så har vi kommit tillbaka hem nu. Pojkarna hostar otroligt mycket och fransic däckade nyss i soffan. Alldeles utpumpad stackarn. Sjuka är dom så det är väl förståligt.
Emma vill att dom ska rida idag men vi får se hur det går, om dom hostar såhär mycket är jag inte så säker att dom borde rida. Men det kasnke blir bättre nu under dagen.

Jag ska iaf passa på medans det är relativt lugnt här i huset att gå ut och fixa stallet, plocka lite bajs, borsta hästen och ge alla djuren mat. Sen blir det att börja plocka undan här inne också, det ser förjävligt ut!!

/S


Fredag

Fick gå upp extra tidigt imorse, klockan sju började jag jobba. Är inte så överförtjust i sånna mornar. Även om det går ganska bra och jag gick ju faktistk och la mig redan klockan tio i tio igårkväll.

Direkt drog jag ut med Jasper på en 50 minutare och det var kallt! Längtar till min jacka och resten av mina grejer kommer med posten från sverige! Blir skönt att dra på sig något som ger lite värme.
Iaf, när jag kom tillbaka från ridturen tvättade jag av honom och så blev det att börja klippa clovis. Han blev klippt för några veckor sedan också men det var tydligen dax igen. Har haft vita små hästhår överallt ända sen imorse, och det kliar och är bara jävligt! Tog en dusch så fort jag slutade, men det slutar inte klia på kroppen för det! IIIIIH.

Iaf, efter klippningen blev det samma ridtur på clovis. Lite tråkigt att rida samma väg två gånger men det funka. Inte ska man klaga :P Jag får ju rida varje dag och det är så himla kul!
Jag har definitivt saknat det.

EFtermiddagen gick väldigt fort, hade en mysig stund efter badet med grabbarna, lite bus, skratt och simpson. Det är bra att det kommer sånna dagar också, annars hade det blitt jobbigt. Nu behöver man bara tänka på de goda stunderna som faktiskt kommer då och då :P Hoppas också dom kommer vara lika snälla och duktiga imorgon när jag är ensam med dom heeeela dagen. från sju till sju.
Barnkalas står på schemat också!
Det kan bli intressant!

Nu ikväll är det barnvakt som gäller. Ska passa på att göra min franska läxa och plugga lite till på tisdag!

Godnatt
/S

Onsdag

ah vilken underbar natt. Jag har sovit som aldrig förr känns det som! Och varm när jag vaknade imorse vid sju. Sen har jag legat och dragit mig sen dess, drömt om en superfin häst som hoppade gudomligt och hur det skulle va att träffa joey igen! Men även hur tråkigt det känns att efter jul inte få träffa honom alls på över ett år om jag vill jobba i västindien... Så splittrad jag känner mig över det.
Min bäbis.

Ah, får försöka hålla mig sysselsatt så tänker jag inte så mycket på det, då går tiden fort också! Har ju vart här i två månader. Men nu börjar tiden faktiskt gå lite långsamt tycker jag. Saker som känns hände förra veckan hände egentligen igår osv. Det känns även väldigt länge kvar innan jag får komma hem till joey igen. Men problemet sitter nog i att jag saknar honom, det har jag inte gjort tidigare på samma sätt.




Idag vaknade jag iaf av att Hanna ringde vid nio, ska fara och hämta henne senare när jag har slutat för en dag i bury. Ska kolla på lite kläder och kasnke några julklappar. Man vet ju inte hur mycket man kommer hitta i London. Annars har jag ju ganska mycket jag vill ha själv också så någonting kanske det blir :)
PÅ min önskelista står nämligen två par skor, en klänning, en kavaj, ett par coola byxor och några ännu coolare t-shirts :) Så jag har ju lite att prova ut :)

Först ut blire dock ridning och lite jobb mellan 10 och 12. Så riktigt än kan jag inte fara!

/S

just nu


Ledig tisdag

Har haft svårt att sova inatt. Jag har vaknat och hållt på hela natten. Vet inte om jag riktigt kunde slappna av riktigt eller vad det var. Men det gjorde ju inte så mycket eftersom jag är helt ledig idag och kunde sova hur länge jag ville!
Till tio blev det idag! Sköönt.
Sen tog jag en väldigt lugn morgon och städa undan lite och höll på innan anne från swedecare kom vid klockan halv ett! Det blev lunch och nu har dom just farit så jag ska plugga lite franska, blir ju ingen lektion ikväll så måste passa på så jag inte hamnar efter. Har varit lite dålig på att plugga de senaste veckorna också så måste komma in i rutin och plugga en stund varje dag.

Ska också skriva en lista på vad jag ska köpa i london. Julklappar, lite till mig och sånt!
Förmodligen kommer det sluta med att jag sitter vid datorn och kollar på hästar, hundar eller hus ändå...

/S


Frost

Imorse var det kallt, inte lika norrlandskallt man är van vid under den här tiden på året. Men kallaste dagen hittills i England iaf, Frost på marken och nu åker understället på. Oftast så rör man ju på sig hela tiden iom att jag rider, mockar, kör skottkärror och går runt väldigt mycket. Men jag vill ju inte kylas ner när jag väl stannar av en stund!

Eftersom Emma ska ut på hunting med clovis idag blev det en ridtur på Jasper imorse när jag började. Och när jag red över den stora grönområdet här vid huset, även kallad "the green" (hehe) så var det frost på gräset. Om man då kisade och tittade mot solen såg det nästan ut som snö! Vad jag saknar snön. Hoppas att umeå levererar när jag till julafton kommer hem. Snö ska det va, mycket snö!!

Nu har Emma dragit iväg och jag är ensam i huset. Har sopat och skurat och städat toan. Bara dammsugarn kvar. Och jag som inte slutar förrän klockan 12. Därför tar jag en liten bananpaus. Åt ingen frukost imorse så jag börja bli lite småhungrig känner jag!

Nä, back to cleaning! Imorgon kommer ju anne så jag måste hinna städa min lägenhet också!
/S

Måndag

Det är en ny morgon och en helt ny vecka!
JObbar som vanligt väldigt lite i början av veckan, vanlig dag idag, ledig imorgon och 2 timmar på onsdag.Man kan inte klaga!

Imorgon kommer även anne hit och ska hälsa på. Det är alltså hon som har fixat hit mig. Hon kommer ochska hälsa på alla tjejer hon har runt i trakterna för att se om vi har det bra. Vilket jag tycker är bra men hon sa att dom skulle komma efter 2 veckor, inte 2 månader. Vilket jag tycker är lite knas...

/S

Lördag

Jag har varit sjuk. Halva familjen är sjuk. Men vi kämpar på ändå!
Idag for E och C iväg på hunting och dom ska stanna borta över natten. Det innebär 32 timmars arbete i sträck för mig. Kändes motigt imorse eftersom jag inte ätit sen i onsdags. Men jag har tvingat i mig lite ägg och lite flingor så jag ska nog klara mig idag iaf!
Jag och pojkarna ska ju gå på bio idag så det blir intressant. har ju aldrig varit ensam med dom ute bland folk förut! OJOJOJ!

men först ut är djuren! Jag har ju hand om allting denna helg!

/S


Uppdatering



Steker ägg

/S

Torsdag

När jag vaknade klockan 7 imorse ösregnade det. Himlen var öppen och jag hörde hur det blåste och regnade massor! Inte så kul att ligga där i värmen, veta att om 45 min ska jag ut och rida i det där vädret.
En sån här dag vill jag ju helst bara sjukanmäla mig. Eller ha en ledig dag iaf!
Medans jag låg där i sängen och såg minuterna ticka förbi och vädret fortsätta vara lika jäkligt så förlorade jag nästan hoppet på en trevlig dag!
MEN som ett under slutade den värsta stormen just när jag skulle gå ner för att börja och när jag gått ner för trappan hade det till och med slutat regna (för en kort stund) Snacka om att jag blev glaaaad!
Sen började det såklart storma igen när jag väl skulle rida vid halv nio men jag fick iaf en mjukstart ;)

Började med fina clovis som jag hemst gärna hade tagit med mig till sverige när jag slutar här. Han e så fin och har riktigt trevligt steg. Tror han skulle kunna bli en trevlig allroundhäst.
Och vilken skillnad det har blivit sen jag red honom första gången. Stel som en planka, ingen energi och nästan slääääpade benen efter sig. Nu är han mjuk. Går i stadig form och har en bra takt. Härligt övertramp har han fått också!
Enda vi har kvar är vänster galopp. Då vill han inte riktigt slappna av i sidan och mjukna till  men å andra sidan är höger galopp så otroligt fin så jag vet att han kan, vi ska bara klura ut hur ;)

Jasper var dock inte lika rolig idag. Han e ju toppenkul att rida ut på, har energi och vill framåt. Men idag och på banan är han bara en pigg häst utan framåtbjudning. Hur nu det går ihop. Stressar hela tiden, tar superkorta steg och håller på med huvudet hela tiden. Han är så oskolad och så gör han precis som han själv vill. inte som jag vill alls. BLÄ på det idag. Han och mira verkar bara så olika ju mer jag rider jasper.
Lika är dom ju men han har inte miras kapacitet. Steget finns inte. Kan inte slappna av och vila på steget. Böja på nacken kan han väl iofs. Hur bra nu det är.
Nej, ni märker väl att det inte gick så bra på vår ridtur. Är faktistk riktigt bersviken. Han har aldrig varit riktigt såhär dålig förut.

Nu sitter jag iaf i köket och ska städa lite innan jag slutar klockan 12. Var bara tvungen att få i mig lite mat.

/S


Muffins!!

Jag:
hani!!
fika?
Hanna:
bajs :):)
jaaaa
muffin
??
Jag:
haha tänkte samma ;);)
13?
Hanna:
visst :):)
maste skynda mig da :P

Jag:
kung
haha ja me, pyamas fortf....
Hanna:
Shut your face
haha :P:P
ses snart :P:P
pussinuss
Jag:
haha puss o kraaaaaamm

/S

Måndag

Imorse började jag klockan sju för att göra iordning pojkarna till skolan.  Vid åtta for jag ut och red jasper i blåsten! Oj vad det blåste. Hästen tippade runt som en galning men det var kul! Fick rida en helt ny väg helt själv och efter en kort felväg så kom jag rätt iaf! woho!

Efter ridturen fixade jag lite i stallet ett tag sedan innomhus och så slutade jag vid 12. Städade hela huset och plockade grejer som en galning där. the playroom var helt överfullt med leksaker haha!
Börjar igen om en timme så jag ska bara slappa tills dess.
Bio ikväll med Liz, blir fun!
/S

Waggon

Efter bonfirenight hos Hanna igårkväll ( som jag föresten missade eftersom jag tittade på aristocats) så for vi en vända in till newmarket för att träffa upp alla de andra svenskarna på waggon! Några timmar där med massa prat, kareoki och skoj. Vi satt bordet breve kieren Fallon. Mycket känd jockey så det var lite coolt! Absolut :)
Jag och Hanna for dock hem väldigt tidigt, jag började sju men vaknade av mig själv klockan sex och var pigg. Så det var ju lite onödigt. Hade kunnat stanna ett tag till...

Det var en trevlig kväll iaf! Sista helgen innan Liz far hem så vi bestämde bio ikväll. Red blire!  Den verkar superkul!

/S

Off i go



/S

Sitter och läser tillbaka på bloggen

Jag startade tydligen min blogg i september 2008. Två år sedan. Tänk va tiden går fort.
Men det innebär också att min design är nästan två å gamal och det e mindre kul. Får nog ta och fixa nånting nytt nu när jag ändå är i eng. Lite eng inspererat ska det väl bli.

/S

Guy Fawkes Night

Ikväll blire bonfires och massa kul!
egentligen firas det den 5 november men det e ju samma helg iaf! 

Remember, remember the Fifth of November,
The Gunpowder Treason and Plot,
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot.
Guy Fawkes, Guy Fawkes, 'twas his intent
To blow up the King and Parli'ment.
Three-score barrels of powder below
To prove old England's overthrow;
By God's providence [or mercy] he was catch'd
With a dark lantern and burning match.
Hulloa boys, Hulloa boys, let the bells ring.
Hulloa boys, hulloa boys, God save the Queen!


/S


Söndag

Idag är det min lediga dag!! Så himla skönt!Vet inte om jag har jobbat så himla mycket denna vecka, ganska normalt. Men det har varit några nätter med sämre sömn så en sovmorgon och en dag utan måsten känns toppen!
Erbjöd mig dock att ta ut clovis på en ridtur imorse, bara för att det e så roligt att rida och vilken bra start på morgonen. Annars vet jag ju att jag inte kommer kliva ur sängen på hela dan, typ iaf!
Så vid halv nio gick jag ner och nio var jag ute på clovan. Det var ju en helt annan känsla nu när jag inte jobbade. Slappnade av och kunde tänka på allt och inget. Fick en idee och nu sitter jag och skriver på den. Men den skriver jag nog inte ut här på bloggen...

Vad har jag gjort de senaste dagarna?
Jag har jobbat (såklart) Haft filmkväll med maria med lite svenskt godis (MUMMA) och sex in the city 2 :D Nu måste jag se ettan också såklart! Igår kom hanna över och vi tittade på xfactor. Nu när vi inte har Idol att nöja oss med blire xfactor istället och det klagar jag inte över. Jag älskar Simon! :D
Har just tagit en tur med Cristophers nya Land Rover! Det e ju den jag ska köra sen när min bil säljs.
Det var kul. Det e ju inte alla som får köra en Land rover!



/S

Onsdag

Det finns så mycket jag vill göra, starta företag, jobba utomlands, lära mig franska och tyska flytande, plugga...

Hinner man verkligen med allting?

/S

French

Så var mina greys avsnitt slut. 45 minuter innan jag far till franskan.
Lite plugg hinner jag med! :)

/S

Done

Så skönt att va klar! Allt e dammtorkat och klart.
Det blev en liten prommis runt gården, hälsade på grisarna och hästarna en snabbis också! Dom e sååå söta och små! Måste ta kort, ska bara ladda kameran först :)

Sen fastnade jag framför ett greys avsnitt som jag fått av Hanna också! Det blir ett till nu också ;)

Just nu är det någon mer i huset som kollar på gästrummet som han kasnke ska hyra under ett par månader! Kan bli spännande. Låter dock som en gubbe så det kanske inte blir lika kul haha :P
Ah, sprolla rol!

Nu tillbaka till greys! :D

/S

Uppdrag rensning

NU banne mig ska det bli RENT med stort R.



/S


Måndag

Idag har jag jobbat morgonen, det blir en lite annorlunda vecka denna vecka eftersom hon kör hunting tre dagar så det innebär 4 h jobb idag, ledig tis och 2 h jobb på ons innan vanliga dagar tors och fre och heeeeeldag på lördag.

Så imorse matade jag grisar (såå söta dom nya små e !!) och fåren. Longerade en galen , bockande ponny och sen for jag ut och red clovan. Fina Clovan. Tog en väg jag aldrig ridit själv förut men det gick alldeles utmärkt! Kom ihåg exakt vars jag skulle gå så det blev en bra timmesritt. Resten av dagen städade jag hela övervåningen och ¨gick ut med Emmas föräldrars hund, en superfin golden på 9 mån! Det fick mig att sakna lillpuppen lite extra! Men det e ju mindre än 2 månader kvar tills jag får träffa han ändå!

Nu ikväll tog jag bilen till Hanna och bara umgicks, planerade att se på film men jag glömde dvdn så det blev tv istället. Vänner is the shiet ;)
Det var mysigt det med.

Nu ligger jag i sängen och ska sussa, ska försöka ta mig upp i tid och städa lägenheten imorgon, diska undan och få det fint. Så blire plugga lite franska och ta mig ut på en prommis tycker jag också!
Hoppas bara jag håller det ;)
Gonatt
/S

Söndag

Ska berätta lite vad som hänt nu då!
Igår kan vi ju börja med.

Vad hände igår...

Minne guldfisk, Jo, söndag sov jag ut riktigt länge, tog igen alla timmars sömn och lite till! Riktigt skönt måste jag säga!! Och sedan plus att man ställde tillbaka klockan en timme också! Ännu mer sömn utan dåligt samvete ;)
I lördags bestämde vi ju oss att se bio så vi for in lite tidigare och sku käka på favvo resturangen som ligger just breve bion! Vi delade lite så vi fick både förrät varmrätt och efterrätt. Och så farligt dyrt blev det inte helller.
Det är därför vi gillare!

Eftersom det var halloween så var alla utklädda också vilket var lite extra roligt juh! Sprang runt som spöken och jag vet inte vad! Vår servitör hade varit ute heela natten och gått direkt till jobbet... Vet jag inte om jag hade orkat med, men han verkade på topp iaf. Jag fick en liten gummiskorpion och en pappersros som antingen han eller någon annan gjort. Vet inte varför men det var ju gulligt tyckte jag!
När vi suttit av lite tid i resturangen så gick vi till bokaffären och satt av lite mer tid genom att bläddra i böcker innan allting stängde vid halv fem. Då var det ju ändå dax att gå till bion som började tio i!
Tidig bio eftersom det var jobb idag och eftersom vi skulle se en skräckfilm vill man ju inte komma hem och gå direkt till sängen i mörkret... Det blir ju läbbigt.

Vi avslutade kvällen med snack, xfactor och gomat innan hon for hem till sig.
Lyckad dag!!

Paranormal activity 2

HAHAHA Vilket skämt.
Jag och hanna såg den igårkväll och jag kan inte riktigt förstå att någon kan göra en sån dålig film.
Skrattretande.

Men mysigt var det iaf!
Får berätta mer senare, just nu ska jag klä på mig och sen ta bilen till hanna för filmkväll The beach och Downfall. Hoppas på bättre filmer ikväll ;)

/S

RSS 2.0