weekend with my best

Vilken helg, epic. Så jäkla kul!
Detta ska göras om!

/S

Friday

Brudarna är här, utgång i kväll och allt är toppen!!

/S

Imorgon!!!!

Åhå va jag längtar till imorgon! :D

/S

Picture perfect



/S

Morgonpromenad

Idag är jag på lite bättre humör. Känner inte ilskan mot vodaphone längre, brudarna verkar kunna komma imorgon och vädret är fint idag! :)

Imorse vaknade jag klockan 6 av mig själv efter bara 6 h sömn, vet inte riktgit vad som hände där... Men vid sju så fick jag väcka michael iaf och börja dagen, fick klart allting väldigt snabbt så jag hann till och med stryka alla kläderna innan kvart i nio, då tog jag hundarna med mig och gick för att möta pauliina!

Idag gick vi en väg som vi aldrig gått förut, visste inte ens att den fanns! Men det var en trevlig runda! Vi kom ju hem tillslut också! :P
Vet inte riktigt hur jag ska göra idag. Skulle vilja in till horsham och sätta in pengar på mitt konto och snacka med vodaphone men eftersom jag måste köra in ikväll också känns det inte lika kul... Massa pengar. Kasnke kan göra det imorgon, ska ju ändå in till Horsham för PT efter jag har hämtat tjejerna på Gatwick!

/S

Vulkaner hit och vulkaner dit

Ska askan komma och förstöra igen?
Onsdag ska brudarna komma och hälsa på, blir det av? Jag har inte tv och känner inte riktigt att jag litar på aftonbladet... Någon som vet? Blir Sveriges och/eller englands luftrum stängt under onsdagen?

Trååååk

/S

Morr

Nu har vodaphone fått för sig att jag ska betala 52 pund för maj månad... SAY WHAT!
Med en deal på 15 pund /månad tycker jag att 52 är lite för hög räkning att det ska gå ihop. Har ju knappast pratat mer än vanligt i telefon, förmodligen mindre.
Imorgon blir det att gå till the vodaphone store. Så får dom visa vem som tar alla pengar. Jag har en aning om att det kan ha vart de där smsen jag fick hela tiden... skräpposten fast i telen.
Men va kan man göra åt en teleräkning, betala och se glad ut.
Suck.

/S

Morgongym

Godmorgon!
Sov väldigt dåligt inatt. Ville verkligen inte gå upp imorse... HUvva. Men, måste man så måste man och efter jag skjutsat M till skolan drog jag och hämtade upp Pauliina och vi for till gymmet på en gång! Det var faktiskt härligt att få det gjort på morgonen! Ikväll blir det Pavillions och lite simmning och sauna :)



Brun

Röd

/S

In bed

Då har jag vart på gymmet igen! Grymt skönt!!
Var ju ett bra tag sen nu så det var verkligen dax hehe. Körde armar och abs för jag vet att Andy kör hårt på mina ben på onsdag. Vi har som mål att ge mig träningsvärk i benen och då får man kämpa på. Förra gången klarade vi det målet galant. Kunde knappt gå på halva veckan. ONT!
Men bra såklart!

Så nu har jag kört lite av armövningarna och jag märkte verklgien att det var ett tag sen sist. Men jag tycker jag gjorde riktigt bra och jag har inte riktigt ork att ens lyfta armarna längre.
Imorgon far jag och pauliina till gymmet igen på morgonen, direkt efter jag lämnat av Michael.
Sedan blir det nog simmning och sauna på kvällen där :) Härligt att få komma igång igen!


Här ser ni bilder från igår, RÖÖÖD.
Får visa bilder imorgon att det faktistk har övergått till brunt nu ;)
Kunde visa nu men mina nyfärgade ögonbryn behöver sätta sig lite och tills imorgon ser jag nog mer normal ut igen :P

Godnatt
/S

Memory lane

Har städat rummet idag. Hittade en massa skräp men en massa roliga saker också! Bland annat fotoalbum och min dagbok från tågluffen förra året, hade helt glömt att jag tagit med den! :D
Så där fanns det vykort och sen ikväll ska jag läsa igenom allting vad vi gjorde! SÅ himla roligt :)
Det kasnke är värt att städa rummet ibland...

/S

Utgång i Horsham

Igår hade jag tänkt stanna hemma och spara lite pengar men så blev det ju icket...
Efter BBQn så följde jag med Pauliina hem till henne och där gjorde vi oss iordning. Blev en svart tischa och mina nya jeans shorts för mig :)
 Och vid halv tio mötte vi upp de andra på Piries och snackade lite, drack nån öl och skrattade.
I början var det ganska tomt men de kom fler och fler så när vi drog vid halv tolv var det kö in....
Efter pubben drog vi vidare till den enda dans-/nattklubben dom har i här. Inte så högt betyg på den men det var ändå kul att få dansa och tjoa runt :)

Vid halv tre drog jag och Pauliina hem, och jag sov hos henne så jag inte skulle väcka upp familjen när jag kom hem, hundarna skäller ju ibland. Sen kan man inte riktigt sova ut här hemma så det var riktigt skönt att sova ut hos Papu!

Idag blir det nog prommis med hundarna, stryka lite tvätt och sen gymma. Inte så himla mycket. Bara ta det lugnt!
Just nu ligger jag i mitt rum och bara lyssnar på musik. Tänkte göra det ett tag till innan jag gör nånting annat ;)
LAT.

/S

Rööd som en reeka

Ojojoj, soligt och fint blev det igår! Vi drog in vid halv tio med gymplaner men vi sket i dom och la oss i parken på en gång istället... Opsi :)
I början var det lite molnigt och kallt men vid halv tolv försvann molnen och det blev varmt och skönt! Vi passade på att plugga lite svenska för Pauliina har ett test i nästa vecka. Så jag fick agera lite lärare. Jag lovar, hon har då bättre koll vad allting heter. Prepositioner och adjektiv och allt vad det är.
Men det gick bra ändå!



Vid tre packade vi väskorna och drog iväg till Jon för en snabb visit innan han drog till jobbet. Vi satt på bakgården, lyssnade på musik och snackade skräckfilmer. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge för vi hade ju BBQ och poolparty hemma! Så vi drog hem och slängde oss i poolen ett tag och lekte med michael!
Eller jag lekte med michael och pauliina solade lite till :P

Till middag blev det burgare och engelsk efterätt, komme rinte ihåg vad det heter. Men gott var det iaf!
SÅ det var en jättetrevlig dag!
Färg fick jag också!
Mest röd var den igår men till idag har det lagt sig lite och blir mer och mer brun istället för röd. Så :) Jag är nöjd ändå. ÄVen fast jag såg ut som en kräfta igår! Hehe

/S

Its always sunny in rudgwick.

hejhej!
Idag är det lördag och jag började dagen med frukost på altanen med familjen och lite färsk annanas!
Nu blire att ta mitt pick och pack och fara in till gymmet någon timme och efter det parken. Sällskap : Pauliina såklart!

Vid tre har vi poolparty/BBQ här hemma så då drar vi oss hemmåt och umgås lite här! Inte så många men desto bättre tycker då jag :)
Strålande humör, strålande sol och helg!
Märks det att jag är glad idag ;)

/S

Fredag

Fredag betyder helg imorgon!! Wihoo
Har inga planer än så länge, men det blir väl att gå ut och träffa folket! Tänkter ju spara mina pengar tills nästa helg då jag får besök från brudarna från norr! Då blire bla London, Brighton, kasnke nått slott... Arundel har jag hört är fint så dit skulle jag vilja fara! Men vi får väl se!
Ska iaf bli riktigt roligt att dom kommer.
Förkylningen vill inte riktigt ge med sig så jag tar det lite lugnt med gymmet, ska nog dra dit imorgon iaf och börja igen! Vill ju inte lämna det föör länge.

Ah, idag är planen att städa mitt rum och sedan ska jag ta och sätta mig ute i det fina vädret!

/S

Hejbaberiba


Fredag idag!!
/S

Sauna

Igårkväll tog vi oss en liten saunakväll och det var riktigt skönt! Jag, sabrina och marie och några till som vi inte kände. Jag satt iaf från halv nio till halv tio i bastun och jag känner mig superfräsch nu! Vet inte riktigt varför men jag har väl svettat ut all skit :P HUr bra hade inte det vart om det faktiskt gick till så?

Iaf, sista halvtimmen pendlade vi mellan bubbelpoolen och bastun och bara slappnade av. BLev dock lite sent hem så jag var ganska trött imorse men det är det värt. Ikväll blir det samma igen fast jag funderar på om jag ska ta och gymma lite före? Känner mig mycket bättre! Tisdag var definitivt min värsta dag men sen igår har jag inte haft ont i halsen och är bara lite snorig. Vi får se hur jag gör, antingen idag eller så väntar jag till imorgon för att vara på den säkra sidan. :)

Nun blire dammsuga och sedan iväg och tjäna lite extra pengar! Ska skynda mig så jag hinner tillbaka medans det är soligt och fint väder!

/S

ONsdag

Hade egentligen PT timme idag men bestämde mig för att skjuta upp det en vecka eftersom jag är snorar och håller på. Efter förra veckan fick jag väldigt svårt att andas så tror det är bättre att bli friskare innan jag kör på igen! Dock tycker jag PT är otroligt bra! Ser resultat och jag har träningsvärk i nästan en vecka efter varje pass.
Speciellt efter förra veckan, ajajaj!

Toppen tycker jag, tror jag kommer se bra resultat efter de 12 veckorna!
Ikväll blir det istället bastu och bubbelpool och lite chatter med tjejerna! Det kan man ju göra även fast man inte tränat innan ;)
Så inviger jag min nya bikini jag köpte igår! Äntligen en som inte är för stor :P

/S


Thor

Igårkväll for jag, pauliina, jon, sabrina, marie och lydia och lucia på bio. Såg Thor och den var riktigt bra!
Självklart lite annorlunda än det vi läste om i skolan men jag fick sånna nostalgikänslor ändå!
Alla gudarna, alla norska namn!
Skådespelarna, skarsgård, norska ledrollen, vilken hit!
En riktig feel good movie för mig, även fast det förmodligen inte var meningen!
Blev lite hemmasjuk efter det.

Iaf, Supertrevlig kväll men jag var lite trött när jag vaknade imorse. Men nu har jag ju två hela dagar på mig att bara ta det lugnt, utan någon hemma så det är skööönt!

/S

Kvälla

Så var allting klart för idag! Har just fått höra att vi kommer få strålande väder i två veckor nu så jag är hur nöjd som helst! Imorgon ska jag ta mig in till horsham och tescos för att kolla om jag hittar nånting nytt och roligt!
Om inte blir det iaf lite chill i parken och avboka min PT. Är förkyld och efter förra veckan fick jag så himla svårt att andas och jag kände inte riktigt att jag vill bli ännu sjukare. Så väntar en vecka så jag hinner bli frisk igen :)

Ikväll ska jag kolla på nån film och sedan lägga mig och sova, imorgon blire nog cinema med folket! Ska bli mysigt! :)
Vet dock inte vad det går för filmer, måste kolla upp.

/S

:)

Så, efter 4 h och 25 minuter så är jag typ klar med allt. Att jag hade så rätt!
Tänkte ta och stryka lite också för det hinner jag ju faktiskt med!

/S

Varför ska det vara så jobbigt?

Att ta sig upp och börja jobba... Hehe jag har dragit ut på tiden tillräckligt länge nu men det börjar bli dax om jag vill göra något annat idag. Så upp och hoppa och börja städa. Det tar ju bara typ 4 timmar.

Trött.
/S

Nu kör vi!

SÅ lyckades man fördriva x antal minuter till!
Ny drar jag till gymmet med Pauliina!
Tjohejs

/s

Ensam

Tänk va vi människor är ensamma egentligen.
Vi kan känna tusetals människor men i grund och botten är vi ändå alltid själva.
För två - tre år sedan umgicks jag med underbara personer som jag idag knappt träffar, visserligen pga jag bor i ett annat land men bortse från det... Nu umgås jag med underbara människor som jag förmodligen inte kommer vara med om ytterligare några år.
Tur äre väl att man har familj?


Ps.
Vill bara klargöra att jag inte känner mig ensam eller depp nu, tvärt om så leker livet och jag är fnittrig, lycklig och nöjd med allt!
Ds.


/S

Varierat läge

Jag varierar mitt sängläge till golvläge och plötsligt blev mitt rum lite mer intressant!
Har ni sett mitt rum föresten?


toadörr, spegel, halldörr


Garderob

/S

Visste ni att...

...det bara är 1,5 vecka kvar innan jag får FINbesök här i eng av tre brudar jag gillar väldigt mkt!
Måste börja planera!!

/S


Ego



Väntar på att klockan blir närmare fem så jag kan hämta P.



/S

Hejhopp!

Idag är det en lugn dag, firar såklart att Saade kom 3 igår och att sverige kommer vinna ikväll gör ju allting bara mkt bättre!
Tog tag och följde med till kyrkan tidigare idag, tänkte att det var dax att visa mitt fejs där igen, så nu behöver jag inte göra det på ett tag till hehe ;) Nä, men det är väl ändå tur att dom sjunger mkt så blir det inte så himla tråkigt, så försöker jag hänga med på engelskan så gott det går, det är ju faktiskt inte helt lätt när dom pratar snabbt om svåra ämnen! I did pretty good tho.

Efter det hoppades jag på vackert väder men solen gick i moln och då blev jag inte så taggad på att göra nånting om jag ska va ärlig, hade ju tänkt mig en tripp in till horsham, kasnke köpa nånting nytt på t-k maxx, gymma lite och sitta lite i parken men det får bli lite gym snabbt innan ishockeyn ikväll istället.
Drar över till Pauliina och kollar där!
Eftersom ishockey inte är så stort här så blir det lite små krångligt att hitta en kanal som faktiskt visar matchen, det kommer säkert sluta att vi kollar på datorn. Spännande blir det nog ändå :) HEJA SVERIGE!!



/S

Eurovision tonight!

Visst kollar ni och hejar på Sverige?
Flopp eller ej, kul blire!

/S

Löördag

Så var det äntligen helg!
Igår var det lite barnvakt och så hade vi tänkt gå ut efter men det blev så sent så vi somnade istället:.. Vilket var skönt för idag är det barnkalas och då behövs all energi som finns!

Jag har dock lite tur, för jag har ställt upp som chaufför till dotterns tennismatch så jag kommer missa nästan hela partyt på gott och ont såklart... Istället blir det en skön dag i solen kollandes på tennis någonstans på landsbygden.
Frågan är ju om jag inte hinner med lite park med tjejerna efter tennisen också, det hade ju vart mysigt!

Annars då? Jo det händer inte så mkt. Eurovision ikväll som vi ska kolla på, vi har alltså tyskland, england och sverige i samma rum! :)
På söndag är det ju SVERIGE -FINLAND! Jag och pauliina har redan börjat pika varandra och på söndag ska vi se matchen ihop någonstans! Vars vet jag inte än men det löser vi nog tills dess. Det hade ju vart roligt om vi kunde se den ute någonstans, men jag tvivlar på att det finns någon pubb som visar matchen...
Jag älskar ishockey, men det blev ju extra roligt nu när jag faktistk känner några finskor som man kan tracka när vi vinner! hihi



/S


Friday!!

Sista dan och imorgon har jag sovmorgon! Ska bli riktigt skönt, en väldigt lugn helg med lite barnkalas, eurovision och gym!

Vi har besök från en tidigare au pair och hennes pojkvän också så det blir nog att umgås lite med dom också! :)

/S

Gaaaah

Pojken är hemma och är värre än vanligt! Får inte en  minut ensam utan att han ropar på mig och vill att jag ska kolla på när hans slinky går nerför trappan, vilket jag har sett ett hundratal gånger nu...
Gömmer mig på toan för att andas, hur ska jag kunna göra allting klart om jag inte ens kan lämna hallen i en minut?

Ikväll blir det nog gymmet för att komma bort lite!

/S


Så var man fattig

Har just betalat min pbot, det tog emot lite eftersom 25 pund är en för stor del av min lön och jag vill ju spara ihop lite pengar! Ah, nu vare gjort iaf och jag tänker inte glömma bort att betala min parkering igen! Det var för dyrt så well done till pvakten.

Idag är det onsdag, såg fram emot en skön ensam dag men det blev inte så eftersom pappan är hemma. Dock så skiner inte solen ändå så det gör väl inte så mkt. Kan ändå inte ligga ute och sola...
Vid 12 bär det iaf av in till gymmet för PT igen! Har ju inte hunnit träna sen förra gången så det är på tiden, är dock förkyld så vi får se hur bra jag pallar det... Förra gången var det ju faktiskt inte så farligt, bara den jäkla stepmaskinen som jag kände av. Vilken hatkärlek...

Ikväll blir det gymmet igen för då ska vi basta och bubbelpool(a) Ska bli riktigt skönt!
Och nu ska jag ta hundarna på en prommis, väcka kroppen lite till gymmet, känner mig otroligt seg idag.

/S

Måndag

Sådärja, så var en otroligt rolig, men tröttsam helg över!
Det blev racing på lördagen och när vi kom hem vid sju så tog jag en snabb dusch och drog iväg till dorking för att ta tåget till LONDON!
Kom fram, snackade med en snygg irländare och väntade tills Hanna kom vid 22. Då tog vi första bästa resturang som var en sport-grill bar! Riktigt goo mat! Delade på en flaska vin och satt och snacka!
Resten av kvällen blev det partyyy, drog in till oxford circus och picadilly. Dock var det värdelöst men nu har jag kollat upp med en kompis vars man ska och vi var tydligen ¨på heeeelt fel ställe. Men vad gjorde väl det, kul hade vi! Nästa gång blire SoHo istället :)
På söndagen blev det några timmars sömn innan vi drog in till stan och käkade, gick på sealife och vandrade runt i notting hill /portobello market. Otroligt mysigt område vare.

En supertrevligt helg helt enkelt!

Sen när jag kom hem till horsham drog jag iväg på Eves leavingparty och hade kul till 02 då jag äntligen fick komma hem och lägga mig i sängen! Jag ville inte upp när klockan ringde halv sju :(
Känner i halsen att det nalkas förkylning eller nått så det blir en tidig kväll, hade först tänkt dra till gymmet och body pump men jag måste helt enkelt sova så nu blire snart natt istället!
Nöjd är jag då! Mkt bättre än förra helgen!


Bilder kommer imorgon!

/S

SooooooL



/S

Internet access

Så kom internet tillbaka, kasnke lite hemskt men jag har haft det lite småtråkigt när jag inte kunnat kolla in facebook och så :S Sitter nog lite för mkt vid datorn tror jag...

Iaf! Det är fredag idag, den här veckan har gått lite för fort! Har knappt hunnit bestämma mig hur jag ska göra i helgen.

* Ska jag köra ikväll eller ska jag stanna och sova i Horsham?
* Ska jag åka imorgonkväll eller på söndag till London?
* Ska jag Gå ut på söndagkväll också?
* Ska jag följa med Nick på racing imorgon?
* Kan jag göra allt?!

Det lutar åt att jag kör ikväll så jag lätt kommer upp imorgon till racingen, sen åker jag till London på lördag em och går ut med Hanna och på söndag träffar upp dom här i horsham igen. Det låter väl som en bra plan?
Tror jag kör på det!



/S

Onsdag

Soligt och fint väder idag, känner av rumpan och lite ben sen igår men får nog se till att han pushar mig lite mer till nästa gång, hade ju tänkt dra till gymmet igårkväll igen, då är man inte slutkörd!
Men det blev inte så jag far dit ikväll istället, bastar och badar bubbelpool med P och S! Blir nog riktigt skönt!

Skolmorgon idag så det blev att skjutsa Michael till skolan och sedan ta en paus till nio då Pauliina kom! Så drog vi ut på en prommis med hundarna, Jag gick nog lite långsamt med mina stela ben för efter ett glas vatten och lite tjatter hemma hos mig gav hon sig hemmåt i en väldans fart. Jag hänger inte riktigt på, långsam som jag e...
Efter det har det mest vart slapp i trädgården i solen och sett lite film och städat rummet!
Om 40 min ska jag hämta michael, kasnke borde jag stryka lite innan dess?
Vi kör på det!

Tjohejs!

/S


Body pump

Igår skulle ju jag, pauliina och sabrina på body pump, vi drog vid halv åtta för att komma i tid men när vi kommer till parkeringen är det väldigt tomt. Det är tydligen stängt pga bankholiday tror vi. Allt e mörkt och vi som var taggade på träning, sauna och bubbelpool :(

Istället tog vi en promenad runt Horsham och runt parken och så hamnade vi till sist i barnparken utanför pavillions där vi gungade, klättrade och snurrade på allt som fanns. Det var kul!
Vid halv tio blev det dock lite kallt så vi drog hem ganksa nöjda ändå!

Kasnke var det bra att det var stängt, då slapp jag träningsvärken idag

/S

Städar.

Idag är det städdag. Vilket innebär tråkig dag med massa att göra!
Var upp och började vid halv åtta för att hinna klart allting till klockan 12 och det ska jag nog hinna med, tar en liten lunchpaus nu och sedan ska jag bara byta lakan och fixa lite i köket innan jag är klar!
Tror att jag kör på strykningen efter min PT timme.



/S


Off i go

Body pump, sauna och bubbelpool!

Blir så bra!
Är dock proppmätt efter middagen, får se hur det går! hehe

/S

Träning is a lifestyle

London var flopp så det glömmer vi och blickar framåt, ska nog tillbaka dit nästa helg så då blire nog bättre!
Har haft en dålig helg överlag så nu kan det ju bara bli bättre!

Idag har jag mest varit lat, inte gjort så mkt utan bara velat sova bort dagen, dock var jag till gymmet tidigare och nu vid åtta ska jag in till body pump med tjejerna! Det kan ju bli kul, ska ta det lugnt eftersom jag har PT med Andy imorgon och jag vill ju inte ta ut mig helt så jag kommer stel som en pinne med värsta träningsvärken imorgon, det hade ju också blivit flopp!

Så har jag försökt göra ett träningschema som jag inte alls kommer hålla men det kan ju va bra riktlinjer iaf, så jag vet vad jag skak göra på vilken dag och så!
Den innebär en till två dagars vila per vecka, men en av dom dagarna kan jag ju bara köra kondition så blire ju som vila ändå om jag får lust alltså.


Ikväll blire Body pump!

/S


London baby!

Om 20 min kommer Pauliina och hämtar mig.
om ca 3 timmar står jag på kings cross och kramar på Hani!
Längtar!!



/S


Vart har jag hållit hus??

PÅ GYMMET såklart!

For dit vid tio för en ab fit och efter det körde vi även på body balance efter det. Jag var lyckligt ovetande att min PT timme började och att jag totalt hade glömt bort att det var idag.
efter träningen tog jag och sabina och köpte en lunch och käkade ute i parken, det var varmt och skönt idag. Alldeles lagom och ingen kall blåst heller!  Där satt vi ett bra tag tills pauliina slutade jobba och joinade oss. Jag var vid det laget också lyckligt ovetande att jag fått min allra första pbot...
Sedan vid fyra gick vi in till gymmet igen och körde där ytterligare en timme, jag gick ch pratade med Andy och bad om ursäkt och han bara skrattade åt det vilket är skönt!
Härlig kille det där, ska bli kul att se om han är nå bra som PT också!

Iaf, eftersom jag har London imorgon höll jag mig hemma och såg film med dottern och strök lite kläder, hann även sortera min garderob och välja kläder till imorgon!
Så nu ska jag bara släcka ner och sova. Spännande dag imorgon!!

/S

RSS 2.0