Spain

Åh vad det är varmt ute. Heeeelt sjukt vad man svettas. Men jag ska inte klaga, det är betydligt bättre än kallt i sverige :D

Låg i skuggan nästan hela dagen igår men fick ändå en massa färg, mest röd men det är mer brunt idag! Idag blir det också att ligga i skuggan, vill inte bränna sönder mig ju! Däremot så ska jag nog ligga mest på rygg eftersom det är där jag fick färg i går. Inte så fint att vara blekfis på framsidan och röd som en räka på ryggen ;)

Idag ska jag försöka ta lite bilder och kasnke lägga upp.

Nu ska vi gå ner på stranden och käka frukost!
Ciao!
/S

Soliga spanien

Så, nu har vi kommit fram och hunnit vara på stranden två dagar och solat.
Igår solade jag bara mellan 17-19 och fick ändå fä'rg, vill inte riktigt bränna mig så tidigt!
IDag låg jag också några timmar och jag har blitt lite bränd men inte alls mycket. Lite vila på det så det hinner lägga sig så blir det nog en fin färg.

Imorgon ska vi nog ta en färga ut på nån ö och kolla runt. Orkar dock inte göra så mycket eftersom det är ca 40 grader i skuggan och det blir knappt bättre på kvällen. Det är bara 36 klockan åtta på kvällen. Svetten bara rinner.

Havet är verkligen jätteskönt. Jag har badat lite och vattnet är inte kallt alls. Bara skönt. Det är varmt men inte för varmt så man inte får någon svalka. DEt är helt enkelt underbart.
Men jag längtar till huset med egen pool. Slippa sanden och kunna hoppa i poolen lite enklare. Så skönt!
Det ska däremot bli lite roligare när grabbarna kommer hit så jag får sällskap. Nån som vill bada med mig kasnke :P

/S

jobb, girls och bil

Imorgon smäller det. Har lite ångest eftersom jag inte riktigt hunnit städa klart allt jag hade velat göra. Eller hunnit har jag nog gjort men vi kan kalla det bortprioriterat. Min vovve var helt enkelt för söt!
Äh, bara sovrum, toa och hall kvar att damsuga och skura och det e inte så mycket att plocka bort...
Diskade upp allting idag, så det ska jag bara ställa in i skåpen och sen e köket klart också!

Kom just på att jag inte packat ner några som helst underkläder. Tydligen ska jag gå näck i tre veckor. Pucko. Måste komma ihåg de imorn. Ah, jag kommer nog springa runt som ett mongo som vanligt 3 minuter innan vi ska fara. Jättekul. NOT!

ah, ska se nått avsnitt av HIMYM innan jag lägger mig. Jobb imorgon!


S&S

/S

Söndag

Städastädastäda klart! Jag har hunnit vara iväg med mami och köpt en ny bikinibh också! En knallgul. Så cool ;)
Snyggt om man är brun som jag planerar att bli! Har börjat packa också! Det blir inte så mycket jag tar med, en strandklänning, shorts och linnen och nån finare klänning!
Det ska blir sjukt nice iaf!
DEt enda tråkiga e ju att inte få va med poe åp tre veckor till :( Passar på att kramas med honom idag. Han e så sjukt fiiin! Min pupp :D


/S

Lördag

Hej igen!!
Gissa vad jag gjort idag, STÄDAT. och möblerat om lite.
Det blev väldigt bra om jag får säga det själv. Blir mer och mer som ett riktigt HEM. Nu har jag som ett litet vardagsrum/Tvhörna och ett litet allrum på andra sidan. Väldigt nice!
Ska bli tråkigt om jag måste fara bort, fast lägenheten finns väl kvar när jag kommer hem antar jag ;)

IAF, måndag är det dax! Jobbar på morgonen, fika med mina saknade GIRLS vid 12 och sen bila ner till sthlm över natten. Ska bli spännande! Inte att åka bil kanske men definitivt att åka till spanien!
Alicante först i 5 dagar och sen kommer bröderna ner och då blir det quesada i 2 veckor. SJUKT KUL!
Åh va jag ska njuta av solen och lugnet. Kasnke får jag ner en parykompis också sista veckan om det går för sig. Ska kolla om det går. Det hade ju varit riktigt roligt!!

Ska självklart ladda kameran och visa bilderna sen. Står fortfarande i valet och kvalet ifall jag ska ta med min datorn. Jag kan ta mer bilder, kanske kan fortsätta fixa min resedagbok från tågluffen och lite sånt. Men TÄNK om den kopplar upp sig mot ett trådlöst nätverk och jag kommer hem till en tusenkronorsräkning. NOT FUN. Not fun at all!
Ska kolla, annars får det helt enkelt bli nån bra bok eller en sudokutidning. ja. Njuta ska jag då göra.
Ska försöka ragga åt mig broder nr 1s ipod också så man kan lyssna på lite music.


NU lockar sängen. Fortfarande massor att fixa i lägenheten innan vi drar och jag vill vara klar innan söndagkväll så jag inte behöver göra något på måndag!
TOODLES


In croatia foto av mia

/S

Omvänd morgon

Idag tar jag allt omvänt. Jag började med att gå upp och käka lite frulle (makaroner och köttbullar) och gjorde matlåda (makaroner och köttbullar) och diskade!!
Vet inte riktig vars det kom från men det gick ganska snabbt. Nu är det väl inte helt rent men jag slipper diska så mycket när jag kommer hem.

Nu ska jag ut på en prommis med vovven innan jag cyklar iväg på jobbet.
Städa klart får jag göra sedan!

Idag måste jag
  • Köpa hundmat
  • Börja packa
  • Boka tvättid till helgen
  • Städa undan...
  • skicka lite brev
  • M.M

Ops, nu måste jag skynda så han får nån promenad!


Foto av Sofie

Tjoho
/S

Tisdag

ojojoj här kommer det ytterligare ett inlägg!
Håll i hatten.

Egentligen ska jag ligga i min säng och sova vid det här laget men jag fastnade i telefonen med boobie som jag inte hört av på ages och här är jag nu. Blir ju en tiidig morgon imorn så det vill till att jag snart beger mig. Ska bara ut och snabbkissa vovven först.
Idag har jag mest varit med söta vovven eftersom vi far snart. Skulle egentligen behöva packa, diska undan och städa men det blev helt enkelt inte idag. Får göra det imorn när sofie är här :S Ah det ska nog gå snabbt.
Känns dock inte så farligt att gå upp imorgon.
Imorn efter jobbet blir det filmkväll hela kvällen och så slipper jag va ensam på fredagmorgon och det blir ju lite enklare att ta sig upp då! Sen efter det får jag ju faktiskt sova nästan varje morgon i hela tre veckor i SPANIEN så jag ska icke klaga ;)

Sen hände det en jättekujl grej igår! som jag vill berätta om mnen jag ska nog ta det lite lugnt och berätta senare när jag vet exakt hur det blir. Borde inte ta så lång tid :D
KULKULKUL är det iaf!!!

Godnatt tills vidare!
/S

Hej bror!

Har inte skrivit på två veckor... Till och med lillebror klagar. Dax att pröva igen då?

har blitt förkyld såhär 1 vecka innan spanien. Inte bra. Har inte så ont i halsen dock, bara hes och hostar.
Vad har hänt? Inte så mycket kasnke, jag har jobbat, jobbat, städat och lagat mat på ett ungefär, och gått ut med hunden då såklart. imorse fick jag dock en chock eftersom det var så sjukt kallt när vi gick ut. Det kändes nästan som minusgrader och jag FRÖS. fy va kallt. Dock var det inte frost eller nått så jag tvivlar starkt på att det var minusgrader på riktigt.

ehm, utgång i lördags, pretty fun, tog för en gångs skulle med mig kameran, så jag får väl ta tummen ur och lägga ut lite bilder här snart... helst innan jag far till spanien OM 1 VECKA!!!!!
Om jag taggar. Det ska verkligen bli superskönt med värme igen, och få lite färg. hehe. Läste däremot på aftonbladet eller nån tidning på le internet att alicantes kust var besökta av massa maneter, och inte sånna där gulliga som inte gör nått. Nä spanien ska slå på stort och ha giftiga maneter istället. Så man inte kan bada eller nått. Det är  ju lite tråkigt. Fast eftersom vi har hus med poool de två veckorna i mitten så gör det väl inte så himla mycket att vi inte kan bada på sandstranden de där första dagarna.

Hej då bror, nu vill jag spela lite tvspel, fixa det åt mig?

OH, föresten, måste få skryta lite.... Har sett typ 4 filmer på en vecka. Jag har faktitskt börjat inse att det är rätt okej att titta på film, även fast man är själv! Duktigt va? Nyårslöfte 2010 CHECK.



/S

RSS 2.0