Lördag

Heeeeeelg!!

Idag blir det träning! Efter min oturskväll igår ska det bli härligt, kör ab fit nu klockan elva och sedan vid 14 blir det gym med pauliina igen! :) Wiho, mellan ska jag bara vila i parken eftersom vi har bra väder igen!!
Jag har ingen aning vad som händer efter det, jag vet att jag måste städa mitt rum och sortera min garderob och så kasnke jag far över på filmkväll hos pauliina ikväll när hon barnvaktar! Den som lever får se, blir ju en tidig kväll och en tidig morgon imorgon för att hinna med bilen till LONDON!
Så lugnt blir det iaf!

Men , nu måste jag nog skynda mig om jag ska hinna dit i tid!

/S

Dubbelfail

Igårkväll var jag sugen på gymmet, har varit där men gjort det lite halvdant så det var på tiden att fara dit och köra på! Så jag tog på mig gymkläderna, packade väskan och drog iväg i min skitiga blå bil men hann bara dit innan jag inser (när jag såg hur mörkt det var och att dörren var låst) att gymmet är stängt.
Aha, så jag ringer till Pavillions för att kolla, vill ju inte åka in dit om det också är stängt, men ingen svarar.
Så jag antar att även det stora är stängt på grund av bröllop? Jag vet inte, dumt är det iaf eftersom det vanligtvis är öppet till tio-elva!

Ah, tänkte jag, jag får väl tvätta min bil när jag ändå har kört dit... Tror ni inte både tesco och shell biltvätten är trasiga!? Båda två!! HUr stor är risken för det?
Så jag fick helt enkelt ta mitt pick och pack och dra hem och joina familjen framför tv, repriser och highlights från bröllopet.
Det gick ju bra det med.


/S

Ändrade planer

Jag drar till gymmet ikväll istället! PT I början på nästa vecka! :)

/S

29 april

Visst kollar ni?



/S

Morsning korsning!

Väckarn rinde vid halv sju och jag var TRÖTT men steg ändå upp efter en timmes snooze ;) Och nu är jag nästan klar med allting för idag! Ska dammsuga när familjen börjar vakna till liv och sedan hålla ett öga på tvätten ute ifall det börjar regna! :)
Idag har jag englandtröja och baseballjacka. vitt, blått och rött. Och svarta byxor...

/S

Vilken kväll!

Härlig kväll med massa härliga människor och livemusik som var helt okej! En sak Engelsmännen  är bra på ( förutom fotboll och skräpmat) är att dricka, mkt och ofta. Vilket betyder att en torsdagkväll som denna är pubben fullsatt. Även fast jag körde som alla andra dagar så hade jag jättetrevligt, det var nog bra att jag tog en powernap tidigare idag så jag fick energi nog till ikväll.

Vad jag däremot inte gillar är det engelska vattnet. För det första smakar det förjävligt och för det andra får jag alltid så ont i magen av det, vet inte varför men det slår aldrig fel...
Så på söndag blire inte vatten, då går vi all in! Har först en heldag i London med Hanna och Jon och kasnke några fler, och sen på eftermiddagen kommer sabrina och Nico och så kör vi på lite fest! Jag är taggad till tusen. Tråkigt bara att Pauliina inte kan komma eftersom hon jobbar :(
Det blir nog en härlig dag!

Men nu måste jag sova, ögonen går i kors och jag vill upp och hinna klart med allting innan nio imorgon, då bölrjar nämligen bröllopet! :)
nattinatt, visst tittar ni på William och Kate imorgon el har jag bott i Eng för länge?

/S

Bite me.

Jag har ätit alldeles för mkt idag. Spricker snart så jag tror jag drar in till gymmet innan utgången ikväll. Ska ju träffa de andra vid halv nio så jag hinner nog med en halvtimme på löpbandet iaf!

Annars funderar jag, hela England kommer gå runt i blått, rött och vitt imorgon, kasnke ska jag slå till med englandstishan på morgonen och min nya, snygga, knallblå tunika till kvällen?
Annars har jag ju inte så mkt annat. Min röda sommartopp som jag har använt lite för mkt ändå...
Kameran ska jag ladda ikväll för imorgon blir det FEST!
WIHOO

* ingen bild för jag ser allmänt risig ut idag*

/S

Torsdag

Solen skiner och jag sitter inne? Va äre för fel på mig?

Idag är det torsdag, dagen före bröllop och snart är det helg! Det är oxa min tjäna-extra-pengar dag så vid tio tog jag mitt pick och pack och drog till Mark and Jo för att städa lite. Dom har nyflyttat in i ett supermysigt litet hus som ser så litet och engelskt ut på utsidan men förvånandvis stort på insidan!
På vägen hem drog jag förbi Guildford ( helt åt andra hållet iofs) och lämnade igen ett par shorts och gick in på hm! Hade velat stanna lite längre eftersom det fanns så mkt roligt och färgglatt där! Men jag hade bara en timmes parkering så fick dra hem tomhänt... Ska ju till London i helgen så jag får väl spara tills dess ;)

/S


Slöat bort hela dagen!

Det har vart en väldigt oproduktiv dag idag... Mest njutit i solen och tänkt, funderat och klurat på vad och hur jag ska göra allt när jag flyttar härifrån. Visst det är 4 månader kvar så jag är inte så orolig, det löser sig alltid. Men lite kul är det ju att tänka på. För jag kan ju göra nästan vad jag vill.

En sak är då säker:
Jag har Joeyfever idag! Saknar honom så mkt! Speciellt efter jag drömde en mardröm inatt att han blev tagen!! Huh va hemskt det var.


Tänk va dom kan betyda dom små liven.

/S

Chill i solen




/S

Helgen som vart

Tänkte passa på att uppdatera om vad jag har gjort i helgen. Det är inte så mkt så det ska nog inte ta så lång tid heller....

Jo, ska vi se. I fredags jobbade jag lite halvt och tog det lugnt. Ledig dag för alla. Drog jag till gymmet? Ja, det gjorde jag.

Så blev det lördag

Lördag var jag med Pauliina i Horsham park och hade en dundermysig dag. Det var över 25 grader i skuggan och där låg vi och svettades! Bruna och fina har vi blitt och med vårt blonda hår så ser vi otroligt skandinaviska ut! (som om vi inte redan gjorde det bland alla gingers och råttfärgade engelsmän?!)
När solen inte värmde lika mkt tog vi bilen hem för en dusch innan vi körde på en lugn utgång och vid 01 var jag hemma och sussade så sött igen.

Så vart det söndag.

På söndag hade jag tänkt köra roadtrip till new forrest men jag har inga pengar så jag drog till gymmet och slappade i parken istället. Dagens sällskap var min mattebok.
Kom hem till en BBQ här hemma med lamm, sallad och bröd så hade jag en mysig kväll med familjen och en tidig kväll igen!

Så vart det måndag.

Ja, måndagen var ju också ledig dag för alla så vi bjöd hit ett 30tal folk i närheten och körde en fiskBBQ. Väldigt lyckat och när de sista gick hem vid sju så stupade jag isäng.

Så vart det tisdag.

Tisdag var det städdag så jag vaknade tidigt och körde på hela morgonen så vid 12 hade jag städat hela huset och slappade efter det i solen. Städdagar är ju min jobbigaste dag om ni inte fattade det!

Så vart det onsdag.

Änn så länge har jag bara skjutsat pojken till skolan, hängt lite tvätt och laddat hem nyaste avsnittet av glee som jag ska nörda framför nu innan hundpromenad! ( Jo, så har jag ju färgat ögonbrynen, syns det?)

Före

Efter

/S

Blondie

Sandra hade en tråkig dag på jobbet
Sandras blondingener börjar klia
Sandras blondingener gör sig ännu en gång påminnd
Måste. Hitta. Rätt.
Inte. Många. Kvar.
Ops, en blondingen följde med, blir jag brunett nu måntro?
Nepp, klarade mig även denna gång!

/S

Jag fick ett påskägg! :)



/S

kryp!

Jag skulle just släcka ner och sova (med fönstret öppet eftersom det är så varmt och skönt ute!) då jag hör en dunk i väggen bakom min säng och en massa surr. Låter som en geting eller nånting men det visar sig vara nått annat stort och äckligt! Inget jag vill ha i sovrummet när jag ska sova iaf. Så tillslut när den kravlar sig upp på mitt nattduksbord lyckas jag få upp han på ett papper och kasta ut han genom fönstret. USCH!


Ser ni den? Ligger på rygg!

Den var säkert 2 cm lång el nått! Stor var den iaf!

/S

ps. måste jag tillägga att jag nu sover med stängt fönster? ds.


Hejhej!

Ska kolla in här lite oftare så ni får veta hur skönt jag har det här i Eng.
Kan ju börja med att berätta att vi nu har sommarvärme på riktigt, hela veckan hare vart 20 och uppåt i skuggan och det är där man har hållit sig för solen är riktigt varm och stark. Som utomlands. Ja, fast Eng räknas väl som utomlands antar jag...
Jag njuter då och får höra att det vanligtvis inte är så här fint i april vilket vi hoppas innebär en ännu bättre sommar! För visst räknas april som vår fortfarande?

Idag då? Jo, en helt underbar dag!
Eftersom det är bankholiday här så är nästan alla lediga, vilket innebar att jag inte behövde ta hand om michael så mkt idag! Istället gick jag ner vid halv åtta imorse medans de andra tog sovmorgon och gjorde klart mina morgonsysslor redan innan dom hade kommit ur sängen! Så vid nio kunde jag gå upp och ta en vilopaus!
Vid halv tio hade solen börjar bli riktigt varm och go så jag gick ut och solade lite medans de andra gick till kyrkan. Kännde inte riktigt att jag var sugen på att sitta i en kall kyrka och lyssna på prästen idag.
Vid halv 12 drog jag till gymmet och körde lite kondis och styrka! Det var så varmt därinne så jag svettades floder. Vart lite uttorkad där ett tag så när jag kom hem drack jag nästan en liter vatten... Innan jag hoppade i poolen och svalkade av mig ;)

Resten av dagen bestod av plask i poolen, käka lite mat och en premiddags nap. Solen tog mkt energi idag, är väldigt trött och ser fram emot en ledig dag i parken med papu imorgon! Jag far in vid nio och så gymmar vi innan! Eftersom det ska bli +25 i skuggan imorgon har jag laddat med solskydd 30 och en stoor vattenflaska så håll tummarna att jag inte smälter bort!



/S

Ändrade planer

Idag var det tänk att pojken skulle till kompis och jag skulle få några timmar off men inte så. Kompisen blev sjuk så nu har jag en tioåring hemma. Så istället för sola blir det bio och lek vilket inte är fy skam, vi ska se rio. Filmen om en papegoja. Jag ska nog kunna få lite lugn tid iaf, när han. Gör läxan tex. Nu ska jag dammsuga. /S

S




/S

Still in the sun

Vilket skönt väder st är idag!! Vill inte vara innomhus överhuvudtaget, men gick in vid 12 och strök lite tvätt. Kände att solen var väldigt stark så det var nog lika bra för min hud att t en paus. Jag känner mig småtrött så jag ska snart gå in och sova ett tag, vill ju inte somna i solen.... /S

Tisdag

Igår blev det ett pubquiz och det var riktigt svårt! Hade ingen aning va det var för frågor men engelsmännen verkade ha lite brättes koll :p Inte vann vi heller men det blev en trevlig kväll och slutades i tvsoffan framför en film till alldeles för sent på natten. Ikväll blir det en tidig kväll minsann :) Tur är ju att jag är nästintill ledig idag. Michael och Louise är i London så jag behöver inte ta hand om honom. Ska bara stryka all tvätt och ligga i solen hela dagen! (det är 20+ idag ) Till helgen ska jag banne mig spendera hela helgen i parken! Även om ingen joinar mig. Speciellt på söndag då är det till och med fri parkering. /S

Köra bil

For och hämtade upp Pauliina på Gatwick och fick köra lite på M23 i mörkret. Nästan fullmåne och stjärnklart.
Jag gillar att köra bil! Speciellt på de stora motorvägarna. Det är så härligt. Vilken frihetskänsla!

/S

Dagens promenad



/S

kläder


Jacka new look 20 pund
Kläning h&m 7 pund

Västen var jättefin och passar perfekt till det vita linnet (eller det svarta) och shortsen ska jag lämna igen:


/S

Park

Imorse när jag kom ner berättar Louise att Daisy inte ville promenera med henne i morse så när familjen drog till brighton tog jag hundarna på en promenix. Inga problem alls. Vet inte riktigt va Daisy håller på med ibland...
Nu ska jag iaf dra in till horsham för att luncha med Marie och sola och kasnke träna också, jag borde träna!
Fint väder är det idag också! Ska regna en skur vid tre så får väl gå in och gymma då isf!


Visst ser jag blek ut!?

/S


im shattered

Vet inte om det var gymmet som tog min energi eller om det var alla människor i guildford (kasnke all shopping? ) men jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre och klockan är ju bara sju!! Ikväll blir det nog filmkväll och sedan tar jag en lugn och fin dag imorgon igen! härligt att ha en helg hemma i lugn och ro!
 
Har ju fixat lunchdejt till imorgon, Marie från frankrike. Det blir lunch i parken eftersom det ska va fint under största delen av dagen och sedan får vi se, blir nog att sola lite också. Ska försöka vara så länge jag bara kan i horsham imorgon. insupa alla parkmänniskor och sola.
Ladda energi till måndag då jag ska städa hela huset OCH underhålla michael...



Naglarna är typ samma färg som mina väggar :S

/S

running around

Helg! Åh vad jag älskar helg! Inte för att mitt jobb är särskillt betungande men på helgerna kan jag sova ut, och med gott samvete dra iväg till horsham el guildford och bara strosa! Det är ju lyx! Idag har jag gymmat i horsham, det var skönt! Snackade lite med Jordan också och om några veckor ska jag ta en till pt och utöka mitt träningsprogram, det är just nu bara runt en timme och jag tycker att det är lite kort ibland när man har tid! Och tid har jag mycket av! Sedan drog jag hem någon timma och städa upp lite och satt lite vid datorn, tills jag blev less. Så istället för att sitta hemma och tråka tog jag bilen in till guildford för att sätta lite färg på min nu väldigt svarta garderob och jag tycker själv jag klarade det galant! En tanfärgad skinnjacka (förmodligen fejk) för 20 pund, låg egentligen på 79 så jag tycker jag gjorde ett riktigt kap. Sen ett par grön-blå-orangea shorts som jag inte kan bestämma mig om dom är coola eller för mkt. Eller coola är dom men vet inte riktigt om de är för mig... Ska låna Pauliina för smakråd när hon kommer tillbaka från tyskland. Sen en söt klänning i rosa (!) blått och lite grönt. Den var fin och perfekt till sommaren! Sen blev det ett impuslköp också, gult nagellack. Från h&m. Det är fiiint. Så det var den dagen, jag är numera fattig igen men det antar jag var värt det. Bilen är ju tankad så det behöver jag inte oroa mig för. Därför kan livet fortsätta att leka. (med 20+ och sol hela nästa vecka blir nog livet om möjligt ännu lite bättre) /S

Sommarn om hörnet

Kollade in min vädergud yr.no och kunde konstatera att sommarn sakta men säker smyger igång och kör snart igång på fullt allvar. Detta innebär alltså bikiniväder och lycka. Strandutflykter och parkäventyr. Det ser jag fram emot så galet mlkt. Vill dock att tiden ska stanna så jag inte behöver åka hem igen efter sommaren. Som jag tror kommer slå sig in på topplistan över mina bästa somrar. Konkuransen är dock hård med barnminnen från sommrar i stugan, på pappas båt, på hästryggen eller varför inte tågluffen. Den som lever får se, kommer sommar 2011 toppa listan? Så efter denna kalla vecka som varit molnig och kylig så vänder det nu mot 20+ och det ska jag inte klaga på, jag lovar! Så god natt /S

universitetsnoja

Så har jag sökt igenom nästan alla sveriges ekonomiutbildningar och hittat en hel del jag kan tänka mig att gå och anmält mig till alla dessa. Får se om jag kommer in eller hur det blir, gör jag inte det får jag väl helt enkelt stanna här i England, det skulle jag ju inte klaga över! En liten del av mig vill nog helst stanna tror jag! Om jag bara hittar jobb och någon att bo med...

Men sökt har jag gjort och ska också söka jobbet i guadaloupe så jag har lite valmöjligheter! Tänk att man kasnka måste göra något av sitt liv nu snart...

/S

Äre dax för en uppdatering snart?

Så va tiden går fort. Har den senaste veckan haft stor besök från sverige och hunnit med både det ena och det andra bland annat en tur till brighton och jag gillare!
I brighton skulle jag lätt kunna tänka mig att bo, gayhuvudstad är det tydligen också, men va gör väl det?
Har även hunnit få in lite pengar på banken så jag är inte extremt fattig längre, tror jag ska fira det med en shopping/strosa dag i guildford på lördag!
Frågan är ju om det blir bara jag själv eller om jag får med mig någon. De flesta är ju inte ens kvar här i england under den här helgen så vi får se hur det blir :)

Pojken har påsklov nu så varje minut under dagen tar jag hand om honom, det är ju inte jättejobbigt men helt klart krävande ibland! Han gillar ju att prata så. Men nu de flesta dagarna har han haft kompisar på besök (som nu) och då får jag lite tid för mig själv på dagen ändå. Däremot kan jag inte annat än att längta tills de här två veckorna är över och han börjar skolan igen! Hoppas tiden går fort!



Ja och forutom det kan ja ju också tillägga att det underbara sommarvädret har gått i moln under en vecka så har inte lyckats bättre på brännan nå mkt de senaste dagarna tyvärr...
Bättre lycka nästa vecka.

/S

taking in some sun



/S

wake up happy

Just käkat lite frulle och snart är det dax att dra iväg och städa en kortis! Vill få undan det nu på morgonen då det bara är 10 grader, senare idag vid ett blir det nämligen 20 grader i skuggan och jag planerar att bättra på brännan. FFör visst fick jag färg igår, på min rygg fick jag tom märken efter bikinin (!) på bara 40 min. Det gillar vi eller hur?

Så kommer Pauliina vid 12, så slipper jag sola ensam!



/S

Sommar och sol

England bjuder på otroligt vackert väder idag! 20grader varmt och inte ett moln på himlen. Självklart spenderar jag därför min dag utomhus. Ligger just nu i parken efter mitt gympass, men snart bär det hem till hundarna och då blir det trädgården istället! Eftersom man inte vet hur länge det håller i sig måste man ju passa på. Imorgon kanske det regnar igen. Fst enligt yr.no ska det bli fint hela veckan så visst hoppas vi på et, helt klart! Nu ska jag återgå till solandet /S

Park

Idag var et dax för min sista pt... Tråkigt men jag tror nog jag kan hålla upp det sen iaf. Så idag var det mätning som gällde. 2 cm bort från varje arm och lår. +1cm i rörlighet och 10 mindre på blodtrycket. Men det bästa måste ju vara 20 cm bort runt midjan, är jag nöjd ? HELL YES! /S

Dax för uppdatering!

Kan ju lite snabbt berätta vad som hänt i helgen dårå.
Fredagkväll följde jag med familjen ut på middag på en mysig, italiens resturang inne i horsham! Det var riktigt god mat och trevlig kväll. Tidigt hem eftersom dom for tidigt lördagmorgon till Malta!
Så sen i lördags har jag vart ensam här i huset. på gott och ont :)

Försöker fara in till gymmet för att få komma ut och göra nånting! Tog dock en återhämtningsdag i söndags och så tränade jag igår och nu har jag värsta träningsvärken... speciellt i rumpan! ajajaj.
Men det är bra! Ska in och träna lite idag också men tar det lugnt, har ju min sista PT imorgon så jag vill helst inte ha träningsvärk då.

Ja, iaf. På lördagkväll stannade jag hemma, tittade på film och skypade lite med mamma.
Söndag gick jag ut med Pauliina och Henna ( P:s finska kompis som är på besök) till Piries och träffade lite folk :)
Ska vi se, vad gjorde jag igår... Jo, for över till Pauliina och Henna igen och satt och pratade i köket och fick en rundtur av huset P bor i. Galet är vad det är! Helt otroligt :)

Så till idag då, ska städa nu typ en timme sen blir det gymmet och efter det en promenad med Mark. Tråkigt på vädret, duggregn. Hoppas det blir bättre snart!!



/S


portsmouth



/S

Portsmouth



/S

RSS 2.0