Friday!!

Idag skiner solen, det är just över nollan men solen värmer ändå när den kikar fram mellan molnen!
Man känner redan nu att solen ger en helt annan värme än hemma i norr. Redan nu i Januari lix.

Imorse blev det ut och rida redan vid åtta. Jag hade mina stövlar på mig och det blev lite kallt i slutet. Det kändes lite små risky också eftersom det var is på vägarna och det var mycket trafik så jag tog det väldigt lugnt! När man har handhäst vet man ju inte riktigt vad som händer. Det är ju av uppenbara skäl enklare att ta hand om bara en häst om det skulle hända nånting...
Men jag kom hem oskadd. Lämnade ifrån mig Jasper till E som kunde sadla på honom medans jag tog en canter runt the green.
Swop och sen en till tur ut på jasper för lite canter!

Det var väldigt skönt att få komma in i "värmen" sen igen. Eftersom jag fick tvätta av jaspers ben med iskallt vatten så stod jag vid agan och värmde mig ett bra tag innan jag började tvätta tack. Då hade jag tagit in allt så jag kunde stå inne och göra allt klart!

När E drog till gymmet sopade jag undan och sedan blev det pussel och moonsand med fransic! :)
Så det har varit en helt okej morgon!!

Till lunchen hade jag tänkt prata med henne, men klockan 12 kom en granne och snackade över kaffe. Hon är fortfarande kvar så vi får se hur det går, kasnke får ta det i stallet lite senare!?
Så surt när jag äntligen bestämt mig att göra det.
Ja, det kommer väl fler tillfällen!

/S

lier, lier pants on fire

Torsdag. Vad jag är glad att denna dag är slut.
Idag är nämligen lille frankie hemma hela dagen, vilket betyder mycket städning och gråt och tjaffs.
Dock har det gått relativt bra idag, hann städa nästan hela övervåningen innan han upptäckte att mamma var borta och började gråta. Då stängde han in sig i kontoret och vägrade komma ut. Han fick vackert sitta där tills jag hade dammsugat klart och då ville han kolla på film. Så det gick smärtfritt över.
Ridningen blev i led idag igen, rider då clovis och har jasper i led.
Det går bara bra förutom om dom blir rädda eller när jasper känner sig lite trög, då får jag nästan dra honom hela vägen. Men idag gick det bra, likaså longering av liten, vit ponny även kallad spindelnät... Fast på engelska då.

Fick prata med pappi och hanna under rasten och så hann jag med lite choklad också innan jag började igen vid fyra för att göra hästar och lasta liten, vit ponny i transporten.
Oliver hade nämligen hoppträning idag och det innebar em med francis igen.
TUR för mig så är han sjuk och låg och sov på soffan när jag kom in så hann med att stryka och diska undan innan jag bar upp honom i sängen vid fem. Stackarn var alldeles varm så han fick lite medicin och somnade snabbt om.
Som ni hör har det varit en otroligt lugn dag.

SEn nu efter middagen så trodde emma jag hade slarvat bort ett kort. Hon hade lagt det på bordet och jag hade städat bordet efter att hon farit. Bara det att jag inte kommer ihåg att det låg ett kort på bordet när jag städade.
Det låg på golvet i kontoret som jag kom på lite senare. Är dock gasnka säker på att Emma tror att jag ljög för henne när jag sa att jag hade hittat det på golvet i kontoret.
Eftersom francis hade legat och sovit hela tiden och hon var bombsäker att det låg på bordet när hon for.
Kortet hittade tillbaka iaf, tillsynes helt och orört vilket var tur eftersom det låg breve burken med pennor och med två små pojkar i huset kan mycket hända med pennor i närheten.

Nu blir det sömn tror jag, har en film jag ska börja se och sedan sova.
Börjar som vanligt vid sju imorgon och jag har en viktig dag framför mig. SKa äntligen ta mig mod och prata med Emma. Hon var på väldigt dåligt humör nu ikväll så hoppas det har gått över till imorgon. Annars blir det mindre kul!

Så, godnatt!
/S

26 Januari

INte så mycket som har hänt de senaste dagarna.
Jag har jobbat som vnaligt, har haft några bra dagar med bra stämning så det har varit skönt!
Idag är jag dock ledig och då blir det in till bury för lite fika och kasnke shopping?
Fick ju min lön idag så jag är glad!

En muffins ska jag nog kunna klämma in också ;)
/S

23 Januari

Söndag!!
Vaknade imorse tidigt av att pojkarna var och sprang i mitt rum. Fick tillslut ut dom och slumrade till ett tag! Det var skönt att slippa måsta gå upp! :)
Istället läste jag en skvallertidning tills jag blev hungrig.

Nu har jag käkat mina branflakes, ad ska jag hitta på nu? Det regnar ute så det känns inte så kul att ta en promenad än. Jag funderar på att sortera mina kläder. Har ju för mycket att jag inte kommer få med mig allting i resväskorna så sortera ut de jag inte använder och ge bort det. Det borde ju finnas typ som vårat myrorna eller liknande. Jag har kläder som jag haft i fleeeera år. Kan ju va kul att byta ut dom också!

 Tex några av mina randiga plagg...

/S

Tjolahopp

Hej igen!
Tre dagar med jobbjobboch jobb. INte så intressant att läsa om.
Det har dock kommit en ny svensk tjej hit nu, Sabina heter hon och hon bor nästan granne med mig! YIPPI!
Så ikväll blir det middag med svennarna. Dock tidig kväll för jag börjar vid 06.30 imogon och jag är ingen morgonmänniska. Tungt.



/S

18 januari

Solen lyser!
Himlen är blå!
Endast vattenpölarna och översvämmningarna som visar hur mycket det regnat de senaste dagarna!

Kunde inte riktigt sova inatt (igen) dels för att min hals gjorde ondare än vanligt, mycket att tänka på och så spöregnade det. Jag skojar inte, vaknade flera gånger under natten av att det regnade så mycket. Det kan verkligen vräka ner vatten! Det är mysigt visst, när man vet att man inte ska behöva gå ut i det ;)
Men gasnka coolt. SEn slutade det att regna när jag skulle börja jobba så jag var glad! :)
Skulle egentligen bara jobba mellan 07 och 10 idag men det blir några timmar på eftermiddagen också, men jag klagar inte. Får extra pengar för det, och det behövs!

Hade tänkt gå och lägga mig några timmar idag, men först ska jag skicka iväg några mail och en dusch hade varit skönt. Om det finns varmvatten! Sen borde jag sortera mina kläder. Ska välja ut några som jag inte riktigt använder eller har haft länge och skicka iväg dom någonstans. IInte slänga men nått röda korset eller nånting borde dom ju ha här i Bury!

Det är mina planer idag, lika tråkigt som alla andra dagar!

//S

17 Januari

Så var det måndag igen.
Igår var jag på Waggon med maria och ed. Det var skönt att bara få komma ut från huset lite och andas. Snacka och få lite andra intressanta åsikter hur jag ska göra! Ärligt talat vill jag helst komma mig iväg ganska snart!
Men eftersom jag började sju imorse så blev det en ganska tidig kväll. Var hemma vid elva igen.

Vaknade sen vid 5 för att jag drömde en hemsk mardröm. Det är inte så ofta det händer längre!
Den är lite småkonstig att förklara också, inge blod eller något utan det var bara läskigt. Sen var det så svårt att somna om så jag låg vaken till klockan ringde stiga-upp-dax.

Har så svårt att tänka att över halva januari har gått! Vars tog dagarna vägen?

/S

15 Januari

Ja, vad ska man säga.
Har fått en massa att fundera på men det känns så skönt med så många som förstår och backar upp mig. Det behövs.
Samtalet känns mindre och mindre skrämmande för det är något jag måste göra.
Ska ta och ringa swedecare imorgon! Det ser jag verklgien inte fram emot.

Nä, nu ska jag ta och göra klart det sista i min flat. Nästan alla mina grejer är nerpackade. För då kan jag inte stöka till dom iaf! Dock måste jag köpa en till resväska, får inte plats med alla mina saker i de två jag har. Eller får jag ge upp lite kläder. Det går ju också :)

Ska också ut och ge djuren en sista look innan jag går isäng. Imorn ska jag upp relativt tidigt  för att hinna med allting! :)

/S

14 Januari

Idag är jag ledsen, jätteledsen. Förvirrad. hemlängtan.

Jag har fått veta en massa som får hela den här tiden att kännas bortkastad och falsk.
Visst känns det fel att bara byta men jag vet att jag inte trivs. Jag vet inte att det blir bättre men det är bara nånting man får hoppas på. Om det finns nånting jag lärde mig från mitt destruktiva förhållande med en kille som slog mig var att inte stanna kvar bara för det är enklast. Jag antar att jag borde ta vara på en av de få bra sakerna som kom ifrån det också.

Jag hade tänkt stanna för det var enklast. Då hade jag inte behövt ta ett jobbigt samtal eller stå upp för mig själv. Det är det jag alltid har gjort, bara skjutit upp eller gett upp tanken, tagit den enkla vägen. 
Jag måste ta tag i saker och inte vara så jäkla rädd. Jag är en fegis. Det vet jag redan. Men det kasnke är dax att ändra på det.
jag känner mig misslyckad och dum, som om jag gör fel. Men jag vill inte kolla tillbaka på den här perioden och ångra mig. En klok själ sa till mig what if - Tänk om.

Tänk om det blir bättre.
Tänk om jag kommer hem och ångrar att jag inte vågade.
Tänk om jag kommer hem med vetskapen att det blev sämre.
Vem vet. Men då har jag ju provat.
Det är bättre än att komma hem och tänka what if, tänk om det hade blivit bättre.

Förlåt

/S

In Bury

Nu sitter jag på muffinbreak och käkat lite frukost, en kycklingmacka och en kopp varm choklad!
Mums!
Nu ska jag snart gå ut i kylan och köpa lite småsaker innan jag far tillbaka hem för att göra läxa.
Först och främst är det vodaphone jag ska besöka!

Känner mig väldigt trött, huvudet bultar lite men det är nog för att jag är förkyld! Träningsvärk har jag i ryggen också efter att jag skottade ridbanan igår.
Men jag har en bra dag, känner mig lättad och glad och det känns som om allt faller på plats just idag!
 

I svea i jul fick man ha mysmössan på sig för att inte frysa om öronen.
Synd att det är för kallt för den här!

/S

11 Januari!

Snart har halva januari försvunnit. Fort hare gått. Bra tycker jag!

Idag är jag ledig igen, det blir att ta sig in till Bury nu på morgonen för att köpa ett matteblock så jag kan räkna matte, prata med vodaphone så jag kan byta nr och sen vet jag inte. Ta en muffins innan jag tar 13 bussen tillbaka igen för att göra franskaläxa kasnke...

Jag har gått och blivit förkyld igen. Det är halsen som gör ont. Förhoppningsvis blir det bara en kort stund för jag behöver all gnutta energi jag kan få!Speciellt när jag börjar 7 ist för 8. Jag är inte gjord att börja så tidigt på morgonen.
Bran flakes till frulle och sen måste jag rusa!

/S

9 Januari

Söndag äntligen!

Igår efter jag barnvaktat så for jag till newmarket för att träffa upp Hanna och Liz på waggon! Satt där några timmar och bara pratade innan jag for hem igen vid halv ett. Stupade isäng och vaknade nu vid 10! Väldigt skönt :)

Idag verkar det vara fint väder ute, solen skiner! Hade velat fara in till Bury men vill inte riktigt fråga om jag får låna bilen igen. Tycker det är lite dåligt att det inte går några bussar på söndagarna när jag är ledig.
Till sommaren ska jag börja cykla dit hade jag tänkt. Emma sa att dom hade en cykel och den ska jag banne mig använda isf. Det tar lite mer än en timme att gå så cykla går nog på nolltid!
Varför jag inte riktigt vill gå är för att vägarna är små och kringelkrokiga. Folk kör som galningar och det finns ingenstans att gå förutom på vägen. ingenstans att ta vägen heller eftersom kanten är så hög på sidorna också. Blire möte är det trångt!
Inte så mycket bättre på cykeln kanske men det går ju betydligt fortare ;)

Idag blir det definitivt en promenad. Sen vet jag inte! Känner lite för att va själv idag.

/S

8 Januari

Lördag idag och Emma är på hunting hela dagen vilket innebär att jag tar hand om pojkar, djur o hus idag. Mkt att hålla koll på. Dock har jag paus nu till halv fyra igen men funderar på att börja redan nu för att få allt gjort så tidigt som möjligt och inte behöva tänka på det sedan. Pojkarna och Christopher är ju ändå inne i bury och gör något vilket innebär att jag är själv. Kan ju vara skönt att få undan så mycket som möjligt då!

Jobbar till klockan 18 ikväll här sen är jag barnvakt på ett annat ställe från 18.30 så det blir inte mycket tid till annat ikväll. Kasnke blir det att möta upp efter jag jobbat klart ikväll om någon går ut. Annars blir det bara att lägga sig i sängen och njuta av sovmorgonen imorgon!

Vaknade till att det spöregnade klockan 6 imorse, ville verkligen inte ut och jobba då men som tur var hade det lugnat ner sig lite tills 7 då jag började så då var det mer regn/blåst.
Men nu har till och med solen tittat fram och då ska man väl ta vara på det!
Toodles

/S


Godnatt!

Nu blire sängen!
Imorgon väntar en lång dag med yngsta lillkillen. Alltid en utmaning.
Har spenderat lite av kvällen att klistra in foton i mitt nya fotoalbum. Från några resor börjar med vemdalen/sälen sedan tågluff, spanien och england. Kommer ju såklart fylla på också! :)
Det blir jättefint!



/S

Shopping


Film

Skor (7 pund! )

Kinapinnar med hjärtform

OCh ett fotoalbum för alla mina bilder! :)

/S


5 Januari

Igår var jag ledig och fick då följa med Emma, Christophers mamma och pojkarna på teater!
Vi såg Mother Goose.
Den var bra! Teaternissarna kunde både sjunga och dansa och själva historian var helt okej också!
Dom fick med publiken mycket också så det var kul! :)
Jag ska definitivt fara på fler föreställningar på teater royal här i bury!

Igårkväll gjorde jag inte så mycket mer 'n att äta, se på tre HIMYM avsnitt och låg och sov vid 21.
Inte så intressant kanske.

Idag däremot. Blir det andra bullar!
Har jobbat sen sju imorse och slutade vid 13. Därför jobbar jag inte mer idag!
Istället tar jag mitt pick och pack och drar mig in till bury! Vet inte vad jag ska göra förutom sätta in pengar men jag känner en otrolig lust till att bara fara härifrån huset, komma ut lite!
Kanske boka klipptid? Slinga håret lite så den fula utväxten försvinner.
Vi får se, jag ska nog få tiden att gå!

/S

Promenad

Har just vart på en 90 mins prommis med vovven i huset. Det var väldigt skönt, solen var framme och inte så kallt förrän jag skulle gå tillbaka! Michael Jackson, John Mayer och Volbeat i hörlurarna.

Nu ligger jag under min julklappsfilt och ska titta på ett avsnitt med greys innan middagen!
Det har varit en underbar dag!


/S


Vemdalen

Nu är familjen på väg. Pappa, pojkarna och alla andra!
Hur underbart hade det inte varit att sitta i bilen tillsammans med dom, se fram emot att åka nerför backarna på ett par slalomskidor på dagarna och på kvällarna njuta av sällskapet!
Jag ska ta fram bilderna från förra vemdalen som jag har skrivit ut och sätta upp. Så jag kan drömma mig bort.



Men jag har det inte så pjåkigt heller. imorgon ska jag få följa med ut på hunting och idag skiner solen!
Ska ta mig ut på en promenad hade jag tänkt. Ska bara fixa musiken till ipod först så jag har något att lyssna på!
Fattar mig inte riktigt på itunes än. Det är för svårt för en blondin som mig.

Senare blir det kasnke att fara hem till hanna för lite sound of music. Igår såg vi lite av mary poppins. Den e så bra! på ett konstigt sätt. Tror den är bra bara för man vuxit upp och älskat den när man var yngre!

/S

2 Januari

Nu är det söndag och min första lediga dag sen jag kom tillbaka! SÅ himla skönt!
Jag vaknade imorse av en massa skrik. Då stängde jag dörren om mig och somnade om! Tills nu! Ojojoj, vilken LYX.

Så nu ligger jag i sängen och skypar med mamma. Käkar på en lussebulle och fixar in musiken i min ipod.
Hur bra kan det va!

/S


1 Januari

första dagen på nya året.
Jag var barnvakt även imorse, vet inte om jag jobbade eller inte. Det kändes dock som det.
Jag som bara skulle jobba två timmar idag slutade inte förrän 12.45 Vilket känns lite jobbigt. Men jag är ju ledig nu fram till måndag och DET är skönt. Ska passa på att packa upp och fixa lägenheten som e lite skitig.
Sortera alla julklappar! Måste fixa med ipoden tex! :D

Hoppas alla haft en bra början på det nya året. Nu drar jag till Hanna!

/S

RSS 2.0