Massa ärenden

Jag jobbade bara ett pass idag men det tog ändå bra många timmar innan jag kom hem! Det var banken som tog en massa tid sen lite småinköp som tandtråd, ansiktsskrubb och hårfärg! mm
Jag som brukar ha så svårt att välja hårfärg men det var bara att ta en färg för jag ska ju ändå bli blond igen innan juni (iiih!!!!)  :)
Imorgon ska jag gå och boka tid hos frisören så man hinner få det gjort också! :)

Det är inge greys ikväll så jag ska söka rätt på min the sims skiva och spela lite tänkte jag!
Mysigt!

Imorgon far jag nog till sävar så det blir dåligt med uppdateringar tills fre/lör :)

/S


kort från dagen

Åh vilken lång dag!
Gym imorse, eller jag var halvt död så det blev väl inte så bra! Efter det blev det massa stress med att hinna hem, handla och hinna med bussen ner till staden.
Jag hann iaf och fick med massa gott från coop! Nu är mitt kylskåp fullt med massa nyttigheter :D
Jag fick iaf lämna min mat hos sofie medans jag var på jobbet för jag hann inte fara hem och lämna det.
Vi tog iaf en skön prommis till polisstationen och jag fixade ett nytt pass hos världens mest uttråkade människa och sen gick vi tillbaka och käkade innan det roliga tog slut.
Jobbjobbjobb som inte gick så bra och nu ligger jag här, mätt i magen efter lite pasta carbonara med kyckling och gurka! Det var supergott och jag har tillräckligt för att äta till frulle imorn också!



Det var min dag.
Nu ska jag fixa mig till natten och sen sova, ska ju upp tidigt imorn igen för gymmet och jag vill inte ha ont i huvudet som idag. huvva!

G´natt :)

/S

Promenad hem från jobbet idag

Yes, idag var en lång men bra dag! Bra med pengar, mat i magen och promenad hem, så bra det kan bli, nästan.
Jag var grymt trött imorse för jag kunde inte somna igår natt! Söndagar är det massa spökserier mitt i natten och det är ju så kul! Vissa blir man lite rädd av, vissa är FJANTIGA men det gör att man fastnar framför tv:n och då är man trött på morgonen!

Ikväll blir det iaf tidigare isäng för imorgon är det förhoppningsvis träning! Fick ju en prommis ikväll, teo övertalade mig och det var faktistk skönt ute :) Så det var väl bra. Måste ju börja gå lite oftare, iaf till jobbet. Har blivit för lat med bussarna! ojojoj.

/S

Bikini på Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




Rip nail

Så var det med det, jag var glad så länge det varade men nu är en av mina fina naglar history och det drar ju ner helhetsintrycket något. Det går utför och jag väntar bara på att dom andra ska ryka också, om inte innan så under veckan i sälen - garanterat!
Jag har klippt ner dom lite granna för att få lite mer lättjobbade naglar!

Ikväll har jag iaf plockat undan lite grann för det såg verkligen förjä*la äckligt ut här hemma. Jag har en tendens att bara ställa ifrån mig grejer och lämna dom där det är så länge som möjligt... och när jag är med pupp så blir det lite värre. Så imorgon ska jag gå ut med 25 påsar skräp och damsuga, sen kan man komma och hälsa på igen!  ;)

Det är en jobbig vecka framför mig, tre jobbiga iaf sen bättre! Visst jobbet är väl inte min favoritsyssla men jag får ju massa money denna månad iaf ;) Även fast jag känner mig nådigt fattig nu när alla räkningar har betalats :S

När jag hinner (förhoppningsvis imorgon) så ska jag ta kort på alla kläder och skor jag inte använder och lägga in en annons på tradera eller blocket! nice huh? Lite extra pengar och en urrensning så man kan köpa nytt med gott samvete ;)Blir fun!! Har ju massa skor jag inte använder bland annat! Mitt mål är att sprara ihop till dom fina svarta pumpsen jag vill ha! :D

/S

Godmorgon!

Det blev en lång natt eftersom klockan skulle ställas fram en timme inatt, därför blev det också en väldigt lång sovmorgon, men den som fortfarande ligger och sover är joey. Haha jag var tvungen att bära honom ut imorse och han sprang in lika fort. Morgontrött vovve om något!

Jag har druckit upp ett helt mjölkpaket med ett sugrör och våndas inför städning. Lika bra att ta tag i det... Det börjar bli lite väl dammigt här nu!

Vi höres, nu ska jag försöka väcka min pupp och mysa lite innan han far igen :(

/S

awsome night

kläderna är på, naglarna målade och håret fixat.
Nu är det bara sminket som saknas och vi är good to go!
Tror det kommer bli svinkul ikväll med massa folk och lillpoe som får följa med!

Jag hann inte ladda in bilderna i mobilen för tiden rann ut men det finns ju en dag imorgon, eller när jag kommer hem inatt! :)

Bussen går antingen om 5 min eller 35 min, det lutar att jag tar den senare, men måste kolla vilka tider bussarna går. Hade tänk att gå men det snöar och då kommer mitt hår förstöras!
Inatt blir det ju prommis hem iaf!

/S

Mysig morgon

Jag och poe har tagit det lugnt idag, fick en supermysig morgon med promenad, gos, lek och träning.
Nu är det dax för min träning... Ska ut och springa hade jag tänkt sen köra lite hemma sen!
Har träningvärk sen igår men bara i ryggen där jag körde lite tyngre vikt och färre reps. Det var så jag tränade när jag fick träningsvärk i armar också.
På nått konstigt vis verkar det vara så jag ska träna för att få träningsvärk så det får väl bli så då!
Det är ju det bästa med träningen, att man får träningsvärk. Haha och att man mår bra, det är kul mm självklart men aa ni fattar! Det är ju roligare om man känner av det!

Hade tänkt städa idag men det blev icket av, sov ut, och var med joey istället!
Det är ju en dag imorgon också!

När jag kommer hem igen ska jag försöka lägga in bilderna från min mobil ska ni få se hur mysigt jag och joey hade det imorse!

/S

Joey!!!

När jag kom hem efter idag så var min pupp hemma! Han hade varit själv i ca 45 minuter helt tyst!
Jätteduktig är han och jag blir så glad, han blir så mkt bättre varje dag!
Nu har jag verkligen den perfekta hunden! :D
Just nu springer han runt och söker lite mat runt i lägenheten. Han var så duktig och väntade tills jag sa varsogod!
Åh!!

Förlåt för er icke hundintresserade men jag måste ju få skryta av puppen!


Idag har jag haft grym huvudvärk och jag sitter här och har tagit två alvedon och hoppar det ska gå över snart! Jag har burit hem massa lite mjölk så mina armar e alldeles sladdriga haha :P

Nu ska jag ta och träna lite med Joey, tänkte ge han en toarulle. Alltså det är en tom rulle man lägger godis i och viker in så det inte är öppet! Men han somnade breve mig nyss så det får bli sen!
Jag ska också passa på att sova, huvudet bultar!

/S


Fredag

Sista dagen på jobbet och det känns skönt!
Min mjölk är slut så jag är lite ledsen. Jag måste gå och köpa när jag slutar jobbet!

Toodles!
/S


Idag

gick inte jättebra på jobbet förrän de sista två timmarna! Det var skönt att sluta bra iaf
Just nu är jag helt slut i kropp och knopp och ska dra mig i sängs och stänga ner allt!
Imorgon är det fredag och då ska det tränas igen, har grym träningsvärk idag så jag hoppas det går över lit etill imorn så jag kan köra utan att va så stel! Jag är riktigt sugen på ett corepass, det behöver jag verkligen. Tycker det är så svårt att träna och hitta motivationen att förtsätta träna mage när det blir jobbigt. Därför kanske det blir bättre om man går corepass ist! Då får man nån som peppar och ser om man slappar efter ;)

Ska skriva ner lite grejer jag ska hinna göra till imorgon och sen sova som sagt.
Vi får höras imorgon istället!
Eller, innan jag går och lägger mig måste jag få berätta att jag äntligen diskat undan berget av tallrikar och glas som varit i min disko, nu kan jag äntligen laga mat igen ;)


Haha hitta den här bilden från när jag och joey busa i sommras, och ni kan va lugna, jag låg inte PÅ honom :P
Jag sitter upp men det syns inte!
Jag älskar min hund <3
Ska gå in och boka frissa tid imorgon om jag hinner, innan juni ska jag ha klippt av halva håret och blitt blond igen, sådeså!

Godnatt

/S

Grattis Joey 1 år!!

Ja nu har min grabb blivit stor kille!
Snart väntar spruta, ögonlysning och patellaundersökning! Synd bara att det inte finns i umeå utan det blir en resa norrut för våran del, men det är det värt!
I helgen blir det jag och Joey som ska fira med en tripp till djurmagasinet och en låååång skogspromenad! Och en massa ensamträning :D

Tänk att tiden går så fort!



/S

Måste skyndA

Oh, nu går bussen snart och jag sitter här fortfarande, dumt!
Jag har inget smink och håret står åt alla håll. Väldigt vackert! NOT

Ska dra mig mot jobbet nu iaf, vi hörs vid nio! :)

/S

Den bästa jag hitta

Är det någon som hittar en bättre variant, skicka länken till mig!!
Egentligen bara den första dansen som är så jäkla bra haha



/S

Glee

Jag önskar jag börjat se den här näm den börja!
Tror den är riktigt bra!



Söker ett annat klipp som är grymt mkt bättre men hittar det inte i bra kvalla, bara massa folk som filmat tv:n och det ger ju inte riktigt samma känsla :P
återkommer med den!

/S

better day

Det har varit en skön dag idag, kort jobbdag sen direkt till gymmet! Jag tränade tills jag stupa haha :P
Nä men trött var jag och jag trodde jag sku svimma när jag sakta men säkert gick hem igen! Så jag har väl fått en timmes prommis idag plus gymmet! Skönt nu i efterhand när man har duschat!

Jag har inte så mycket att skriva förutom att jag inte kom iväg till polisen idag. Det är inge bra ju. Måste fixa mitt pass! Dock så fick jag mitt kort från svenska turistföreningen idag, vad jag ska ha den till kommer jag inte riktigt ihåg men det är till i sommar ;) Sen så ska jag gå på banken och sätta in pengar också, men det får jag ta nån da ;)

Nu ska jag slänga mig i säng och sova! Det ska bli såå skönt!

/S

crapy day

idag har varit en sån där dag, en jobbig en.
Ligger i sängen helt slut och får höra att joey trakkar familjen genom att kissa i jontes säng. Fast han varit ute.
Inte så mkt jag kan göra här men jag tror jag vet varför och ska försöka lösa det. Det kommer leda till att han får vara här oftare och det gillas, av alla. Kasnke inte mamma men ;)

Imorgon ska jag träna har jag bestämt! Efter jobbet, så får vi se om S följer med ;) Ska försöka hinna med polisen också för mitt pass har gått ut. Dock är det svårt att hinna eftersom jag jobbar så då dom har öppet.
Allt löser sig. Imorgon.

Nu ska jag kolla efter en hundkurs med Joey, är så sjukt sugen och eftersom det är så få hundutställningar härikring jag kan ta mig till så får jag väl gå kurser ist! :P

/S


Onsdag

Åh vilken seg morgon! Det är så svårt att sova när det är dagsljus i lägenheten!
Jag ska köpa en sån där sovmask vad det nu heter.
En sån här:

Så jag kan sova nu i sommar också! :) och på tågen i europa. Fast det har jag inte skrivit om här än! Äh, det får vänta ett tag till tycker jag ;) Nästan alla vet om det iaf.
Idag är det nästan bara jobb hela dagen, jag jobbar till nio, så det blir inte så mkt uppdatering (som vanligt kanske ;) )
Det är jättefint väder ute så en vända ut i slalombacken idag hade inte varit illa pinkat men det får vänta till v.15
då vi far till SÄLEN! Jag längtar! Det är väl ungefär 3 veckor kvar, eller på torsdag är det 2 tror jag! Har inte största kollen. Men kul ska det verkligen bli!

/S


Kyckling och skorpor

... blev kvällens middag och det var JÄTTEgott! haha
Jag försöker att inte äta mer skorpor för då kommer dom ta slut imorgon, eller till och med ikväll men det är såå gott! A, får väl käka mer kyckling så jag inte orkar äta upp skorporna!

Dagens jobb gick bra, dagens träning mindre bra och blev lika med noll. Både jag och sofie kände oss inte helt hundra så vi tar det lite senare i veckan. Min hals kändes inte jättebra men inte bra heller, så jag kan nog träna imorgon eller på onsdag! BLir nice!

Nu måste jag fixa mina naglar innan jag biter ner dom!
/S


Dagens rebus vinnare: ...

Rätt svar, och du... Du e så söt! Men rätt blev det ju tillslut ;)


Jag hade en jättetrevligkväll igår, först for jag till sävar och bakade bullar och skorpor! Ringde dit matilda och andreas så dom hjälpte till och bullarna blev jättegoda! Hoppas bara skorporna blev bra också!

Sen for vi och käka på great eastern som var jättegott. Jag hade dock de skabbigaste kläderna på mig eftersom jag klätt mig för bullbak... Men det gick ju bra det ändå :)

På kvällen fick jag öva mina massageskills också, det var så kul! Man vill ju inte glömma bort allt man har lärt sig ju! Det avslutades med mer bullar och beskvier! Tack för en bra dag ni två!

 

Snart blir det jobbet och ikväll vid 19 är det träning på medley! Ska bli nice å röra på fläske!

 

/S


Dagens Rebus

Idag blir rebusen lite svårare på begäran av förra vinnaren, seså.. Kämpa med den här idag och lista ut vad jag ska göra idag :D




I Ska   Till   

- Ån och +a .   +s.

 

Lycka till!

/S


Bilder från idag!

Var ju ute i det fina vädret och på vår vanliga tur hade vi med oss två fotografer med varsin kamera, man kan säga att jag är lyckligt lottad ;)
Här blev iaf resultatet:








Alla bilder är fotade av Sofie!!
Visst blev dom fina!?

/S

Tillbaka i lägenheten med världens bästa vovve!

Nu har jag kört klart för natten och ska just lägga mig och sova, det har varit en solig kväll med höjdpunkt när jag fick citronvatten sprutat rakt in i ögat, Joey har ett skällhalsband som han hade på sig, och jag myste med honom när sofie sa nånting med att jag skulle akta att den inte sprutade rakt i ögonen, jag skrattade åt det och vips så fick jag hela vänstra ögat nersprutat. Huh va roligt det var!!
Inte att få det i ögat men hela situationen!!


Hela kvällen nästan har vi snackat om tågluffen och det ska verkligen bli kul! Jag hoppas verkligen att jag kan övertala sofie att vi iaf kan ta en dag i paris, så man får en känsla av det iaf! Det hade varit mäktigt!

Nu ska jag sova iaf, imorgon kasnke det blir fotografering av Joey så vi hoppas på bra väder!
Godnatt!

/S

Mjölkbrist

Är det någon som vill komma över med ett paket mjölk skulle jag bli jättegla :]
Jag drack upp mitt sista glas mjölk men det var det godaste hittills! Men så tog det ju slut sen...

/S

Dusch

Idag har jag inte gjort nånting jag skulle gjort men massa annat.
Jag tog en tupplur, en lång dusch och nu sitter jag här, huvudet känns bättre men jag är fortfarande lite snurrig och småyr! Lite jobbigt men jag tänkte gå till sängs snart igen!
Imorgon är det fredag och det gillas, kasnke får man träffa lilla puppen som jag håller kär och kasnke blir det ut och dansa? Det lutar åt puppie för jag saknar han så!
Nu ska jag verkligen ta tag i det här, han har ju verkligen blivit mkt bättre med ensamhetsträningen och jag tror han skulle klara vara ensam ett litet tag i min lägenhet! Mamma har ju börjat jobba nu också så det borde va same-same. Kanske ska prova nu på måndag eftersom jag bara jobbar ett kort pass då! :D
I det fallet är ju mitt jobb perfa, får bestämma själv nästan :)
Fast ulltimat vore ju om han kunde följa mig till jobbet!
I framtiden kasnke om allt funkar!! :)

Nä, va jag svamlar, nu ska jag läsa lite bloggar och ta det lugnt! :)
/S


Sjukling eller nått

Jag mår inge bra, fick fara hem för att det bara snurrade i skallen på mig så jag ska ta och lägga mig och vila och sova. Borde fixa undan här hemma men det orkar jag inte nu, kasnke senare ikväll när jag fått sova lite!

/S

Dagens rebus vinnare: JONTE HAHA

<- Mongot till vänster var snabbast att lösa rebusen

-> mongot till höger grattar så mkt!

 

/S


Skiing in Dubai

I Dubai lyser solen, snön skulle inte ens tänka på att falla här, men det är inga problem för Dubaiborna.
Dom ser nämligen till att få åka sina skidor iaf i denna coola innomhus skidbacke mitt i "öknen"





Coolt va?
Tänk, både sol, bad och slalom!!

/S


Torsdag

Det är en tung dag idag, En massa ångest och jobbiga känslor för en massa olika anledningar!
Jobb till klockan 21 ikväll och det är bara att försöka härda ut det.

Sen ska jag försöka röja upp lite här ikväll eller kasnke redan nu så man får lite ordning!
Mycket att tänka på!

/S

Dagens Rebus

Lös rebusen:

Ikväll Jag S

I   med

 På.

 

Den som löser rebussen först får en länk!

Godnatt

/S


Bra dag - dåligt slut.

Jag har haft en bra dag ida, haft en glatt humör och varit allmänt nöjd, kommer hem och blir bara så besviken och arg. Så jag tänker inte skriva något mer förrän jag lugnat ner mig, vill inte skriva något dumt mot någon.


Tummen ner.

/S

Tidig morgon!

Problemet med att sova i ett rum med stora fönster och inga rullgardiner är att det blir så himla ljust!! Och nu börjar det bli lite för tidigt på morgonen för att jag ska va nöjd... nästa inköp: RULLGARDINER!!

Jag vaknade vid sex imorse, det var nog inte bara ljuset tror jag för jag kände mig lite pigg! Men jag har försökt halv sova ett tag men vid nio gick det inte, blev lite för rastlös haha
Så jag ställde mig i duschen och nu är jag ren igen! Tänkte laga lite mat och sen gå till jobbet i guess!


NU till det roliga!!!!
Jag får tillbaka min mobil idag!! :D:D iiih va glad jag är! Min andra mobil dog ju och jag har laddaren i sävar så jag har inte haft nån mobil alls. Inte så himla farligt som jag trodde det skulle bli men det är ju alltid bättre att ha en som fungerar ifall att ;P

Nu ska jag sätta över lite bilder från kameran till datorn!



/S

Tisdag

Jag är alldeles trött i kropp och huvud, har inte ätit ett riktigt mål mat på hela dagen och nu står det en tallrik med korv, mackisar och en kopp te breve mig! Så gott det ska bli!
Men jag kommer nog somna direkt efter så jag passar på att skriva nu!
Tränade imorse, uh det var jobbigt och nu är jag alldeles slut i kroppen och stela muskler har jag också, kasnke ska fara in ochlägga mig i bastun några timmar imorgon, så skönt!

Ah, imorgon är det vilodag från gym men jag ska nog ta mig en prommis iaf, hem eller till jobbet... eller kanske båda vi får se! Imorgon efter jobbet ska jag också hämta mig älskade telefon och jag hoppas verkligen att den är lagad, håll alla tummar och tår!
Nu svälter jag ihjäl, vi hörs imorn!
GOnatt

/S

waikee paikee

Jag är vaken!!!

Även om min telefon är alldeles död så hann jag vakna upp så jag kommer i tid till medley idag, tyvärr så är ju som sagt min mobil död så S vet inte om jag kommer än, hehe bra va?

Å nu måste jag ta tag i allt och resa mig upp ur sängen och packa ner mina träningskläder och äta lite frukost!
Jobb til nio ikväll, vi hörs väl då i guess!

Toodles

/S


Trött

Prommis imorse, prommis hem från jobbet och gym och bastu mellan, Jag är alldeles slut i kroppen och ska lägga mig tidigt, typ nu...
Nä, först ska jag skriva ner en ide jag har och skicka den till mamma. SEN ska jag sova!

Godnatt!
/S

Vilken underbar morgon!

Vaknade vid nio och kände mig pigg, men istället för att slöa bort den här morgonen också så tog jag mig i kragen och gick ut i solen!

Jag gick väl ut vid tjugo över nio och kom tillbaka 1,5 timme senare! Det var jätteskönt ute, synd bara att träden var ivägen så solen tittade bara fram ibland! Men det var så skönt ändå!
Nu har jag duschat och ska till att laga lite mat innan jag går till jobbet!

Senare idag ska jag och S till medley och träna, ben idag kasnke? oh, orkar jag det? haha!!
Jag ska ta med mig badkläder så kasnke vi kan simma, bubbla och basta efteråt! UNDERBART!
Idag bli en bra dag, det måste det :P


/S

Prommis

Pupp och jag var ute på prommis tidigare idag, 1 timme på vägarna vs 1 timme i skogen är två helt skillda saker!
Mycket härligare att va ute i skogen! Nästa vecka ska jag gå ner på myrorna också och köpa längdskidor så jag kan ta vara på spåret medans det finns kvar :)
Imorgon på morgonen ska vi iaf ta skogen sm spåret igen innan mamma kommer och snor med sig joey till sävar igen!

NU vill joey gå och lägga sig, han sätter sig i sängen och försöker stirra ut mig! Kanske ska börja tänka på att dra mig mot sängen, om ett tag iaf! Och mysa med lillskiten som fyller hela 1 år den 25 mars, herreguu va han har blitt stor! Tiden går fort när man har roligt :D

Nu ska jag fixa mitt spotify, det här var ju kul! :D

/S

Spotify

Vem har äntligen fått spotify 100 år efter alla andra?
JAG:D

Men jag fattar inte riktigt - Bror får hjälpa mig ;)

/S

Havre Fras



/S

I´m back

Hemma igen efter en helg i sävar!
I fredags blev det slalomskidor på och ut i backen! Det blev bygdsiljum och solen sken!
Backen var väldigt hård men det var kul att åka även fast jag fick lite längre skidor och ökade på svårighetsgraden lite... Det blev ju bra ändå!
På kvällen blev det disneykväll med S, M och M supermysigt verkligen!

Lördagen så for vi in till staden, tvättade bilen, fikade lite och köpte ramar till mina nya bilder!
Mkt pengar gick men jag får väl jobba bra nu nästa vecka istället för att kompensera ;)
Melodifestivalen på kvällen och fel låt vann, som vanligt nästan! min röst var på salem som hade en skön låt och förmodligen den enda bra låten i startfältet, Darin var okej också.

Idag har vi satt upp alla tavlorna i lägenheten och dom syns nu när solen inte riktigt lyser in på samma sätt längre! Det blev finfint!
NU ska jag och Joey ta en prommis i skogen och sen gå ner och handla också, måste ju få hem lite mat! Kasnke det är dax att gå ner och hämta cykelt så jag kan börja cykla på jobbet nästa vecka!
Alla vägar är ju skrapade så man inte ramlar och slår sig gul och blå!
Det är ju alldrig kul!

Pappa har farit hem nu också och jag räknar dagarna till sälen v14 - 15



/S

Godmorgon!

Jag kom inte iväg imorse, klockan ringde halv nio och jag var faktiskt pigg!
Så det hade nog inte varit några problem att ta mig upp, men jag låg och skrev ner allt jag behövde göra här hemma innan jag ska till jobbet, för jag kommer ju inte hem igen! EFter jobbet ska jag till pappa över helgen och om han skulle få för sig att kika in i lägenheten nån dag så kan det va bra att det är städat!! Haha

Men hinner jag bli klar innan kvart i så går jag nog, men nja duschen skulle behövas också...
Måste skynda mig, måste ju hitta alla mina slalomgrejer också! Imorgon blir det sista svängen hökarängen! Eller nått sånt ;)

Vi hörs efter helgen eftersom jag inte har något internet där!
KRAM

/S

OPS ingen uppdatering idag (Nästan ;) )

kom just på att jag måste uppdatera bloggen idag också!
Jobbet gick bara bra idag, känner mig faktiskt lite smårik och ser fram emot lön ;) Hade varit nice att vinne en biobiljett också men den äran fick någon annan... Kan ju trösta mig med att jag sålde flest vitaelab och att ante kunde mitt säljnr utantill innan jag gick hem för dagen, Målet avklarat haha!

Ligger i sängen och lyssnar på musik i min ipod som jag verkligen måste fylla med lite ny musik! Har hört samma i flera år nu, dax att ta tag i det snart alltså! Annars ser jag fram emot helgen med disneykväll på fredagkväll, på slalomskidorna fredag och lördag med pappa som kommer upp från storstaden imorgon och äntligen få äta riktig mat utan att behöva laga den själv! - Himmelriket? En Uberbra ( med tyskt U/Y ?:S ) helg iaf! 



Ska försöka uppdatera imorgon, tänkte faktiskt fara till gymmet innan jobbet imorn, tidig morgon alltså :D Om jag tar mig upp haha!!
Vi får se, men jag kan ju avsluta med att säga att jag började gråta när jag gick in på "miras" blogg idag, för det känns fortfarande att hon är min och vi bara har lånat ut henne... Jag hoppas fortfarande att det ska va så så jag slipper acceptera att hon inte kommer tillbaka...

Och nu börja jag gråta igen, en riktig crybaby, kan ju säga istället att min tumnagel aldrig varit så här lång och att jag till och med har svårt att skriva sms! Haha jag är glad över det eftersom jag alltid varit en nagelbitare och aldrig haft naglar lägre än obefintliga :P

NU ska jag lyssna på långsam musik och försöka sova!
Godnatt!!

/S

Nu: cougar town

sen: Somna till en film!

Godnatt!

/S


Dating in the dark

Hahaha SÅ PINSAMT.

/S

Redan hungrig igen!

Sitter och tittar på dating in the dark och det ser väldigt roligt ut, haha!
Det blev kött och pasta till middag idag men jag e redan hungrig igen! inte bra... För jag känner mig grymt sugen att gå ner på cooop och köpa nått gott. Men jag ska försöka hålla mig ifrån det och ska göra lite nyponsoppa istället, och kasnke prova på mitt nya jordgubbste!
AA, så måste det bli!

Föresten, jag såg en i skidspåret i förrgår med en sån här mössa och sen två st på gymmet igår, jag vill också ha!



/S

19.06

Surprise, jag sitter hemma just nu, mätt och belåten även fast jag skulle vart på jobbet.
Det visade sig att jag hade glömt allt när jag sprang till jobbet idag, plånka, mat, sockar... Haha jag är glad att jag hade kläder på mig iaf!

Jag hade riktigt tur för sten sa att det gick bra eftersom det var en extrem sits, jag hade ju inte fått nå mat annars så jag är glad att jag fick byta dag! Jag är också glad att min mobil dog efter jag kommit på bussen hem. Gått hem hungrig och kall utan strumpor kändes inte så kul, funderar på att kasnke ta och gå ner till medley och träna istället! aa, vi får se!

Nu ska jag iaf fixa mina naglar!

/S


Tisdag 13-21

I´m off to work.

/S

Tillbax

Mobilen är inlämnad och jag har äntligen en damsugare!
Fick en fin röd en av kent idag och jag har redan provat den! IH va nice!!

Min älskade mobil får jag inte hem förrän om en vecka och då kan alla mina kontakter ha försvunnit...
Jag hoppas inte det men alla ni som känner mig får gärna skicka ett sms till mig med namn så kan jag lägga in dom :) De vore nice!

Klockan 18 är det medley som gäller och innan dess blir det mat, pasta och köttfärssås :)

/S

Måndag

Min mobilskärm är fortfarande död så jag ska fara och kolla om jag kan laga den eller om det blir att fixa en ny.
Funderar ¨på att bara ta en gamal 3310:a så kan jag tappa den utan att den går sönder ;)

Snart kommer min skjuts ;) Så blir det lite grann på stan och jag har på mig min nya sailortröja och min ljusblå superfina scarf.

Nu är de här
seya

/S

snabbt inlägg


-Jag är lite depp för min mobil dog här för ett tag sen, sskärmen är svart och jag hoppas den vaknar imorgon!
-Jag sprang till konsum tidigare ikväll och jag e stolt!
-Och till sist är jag trött och imorgon är det arbetsförmedlingen som gäller!

Godnatt säger jag.

/S

Söndag

Idag har det varit träning heela dagen!
Jag och joey tog en prommis längs hela smspåret! Alltså skidspåret just bakom huset :D
Det var många långa uppförsbackar och jag tog på mig en jacka för mkt! Huh, svettigt värre!! Men joey tyckte det var kuul iaf!
Jag har hittat en runda nu som jag faktiskt kan gå utan att tappa bort mig själv, jag följer ju bara smspåret så kommer jag förr eller senare tillbaka utanför mitt hus!! Och, nästa gång jag ska ut så ska jag inte ta på mig för mkt kläder och tunga skor!

Hade tänkt att fara ut och springa ikväll också!! Joe måste ju ändå ut och jag har ju redan varit ute i skogen och gått, det kan va skönt att slippa plumsa snö!
Men det hade ju varit kul att gå mitt nyhittade spår på en timme en gång till! Fast åt andra hållet kasnke? :D
Vi får se!

Nu ska jag först fixa mina naglar, lacket har börjat släppa och jag är där och petar... Sen ska jag laga mat och fara ut igen! FunFun!!

Ska ta kort på min tröja jag köpte igår också! Den e superfin och enkel precis som jag har velat ha!! :D

Glad!
/S

Sälen v.15

Ligger i sängen och tittar på alpint, dels för att det är bra men också för att jag blir så sugen att åka skidor!
Jag längtar grymt mkt till v.15 då jag får åka slalom i sälen några dagar! Wonderful!
Det är ju så himla fint väder ute idag så jag ska nog ta och röra mig ut i snön innan den smälter bort i solen! Tråkit att det ska börja ta slut nu när vintern är som finast! Temperaturen börjar redan ligga på +/- 0 ibland! Buhu. Bara den inte blir mer plusgrader så allt smälter så fort!

Snart kommer mamma och har med sig poe! Då ska vi ner på ersboda och kolla efter garn och lite sånt!
/S

Mysteriet är löst!

Varje kväll sen jag flyttade hit har det pipit exakt kl 22.59.50 till 23.00.20 alltså i 30 sek! Varje kväll!
Jag har alltid trott att det har pipit från lägenheten ovanför ig men igår löstes mysteriet!
Det är min PULSKLOCKA!!
ÅH, jag som verkligen blivit galen och hade tänkt gå upp och fråga vad det var som lät! Så visar det sig att det kommer från min lägenhet. Så störande men skönt att jag vet vad det är nu!

/S

Kärlek

Efter två vinflaskor en påse godis, lite nötter och mycket popcorn så säger vi godnatt och jag måste bara säga att jag älskar mina brudar! All kärlek till dom!



/S

Ingen jogg idag heller

Varför ska jag vara så himla dålig på att vakna innan mina 8 timmar. Under OS gick det ju utmärkt meninte nu längre haha!! Jag  tänkte ju att jag ändå ska gymma ikväll... Det här var ju inte bra, men jag tror att jag ska gå till jobbet idag istället! Så får jag röra på mig iaf :D
Tar på mig gymkläderna på en gång eftersom jag ska till medley direkt efter!
Blir nog inte så fräsch på jobbet men who cares? Det är fördelen med mitt jobb ;)

Sitter nu med en kopp te och kollar på days, i pauserna så hänger jag in mina rena kläder i garderoben och fixar lite grann! Då blir det mindre att göra till imorgon!
Ser fram emot ikväll!



/S

Dröm

Jo, inatt, alltså igårnatt, alltså natten till idag så drömde jag en ganska mysig dröm som jag måste dela med mig av!

Den handlade om att dom gav bort olika sorters djur som haft det lite jobbigt och jag for dit och fick en jättesöt och gullig kattunge som blev bästa vän med joey!

Det var en mysig dröm.

Kanske det betyder att jag måste skaffa en katt så joey har lite sällskap så han kan vara här lite oftare!
Jag hoppas det. Men jag tror nog bara att jag drömde det för jag alltid velat ha men inte kunnat ha en katt.
Men nån gång i mitt liv! Då. Då vill jag ha en ny beebop.

För er som inte vet vem beebop var ( ingen förutom familjen davidsson/stenberg) så var det en sjuk katt som vi skulle ta men som blev så sjuk att vi var tvungna att ta bort för hennes egen skull! Så synd på världens vackraste katt! Även om vi bara hade henne någon vecka kommer jag inte glömma bort den söta beebop!


Godnatt igen!

/S

/S

Hemma igen och jag är glad!

Har jag skrivit något idag? Det har jag väl? Att jag var så trött imorse att jag inte orkade gå upp och springa!
Så var det iaf, sen for jag till jobbet och det var ju jättefint väder ute!! Suck. Men jag ska ut imorgon på morgonen och sen blir det gym med söta sofie efter jobbet! Det gäller att ligga i, mamma har ju försprång ;)
Men det är konstigt, ju mer man rör sig desto mer VILL man röra på sig! Så även om jag inte kommer springa så jättelångt på mornarna så kommer man ju ut iaf! Alltid något!

Iaf så känner jag mig glad idag för imorgon kommer mina brudar och som jag saknat dom! Det var bara allt för länge sen! OCh då skiter jag i att jag måste städa och handla och göra så mkt innan dom kommer, det ere värt! :D Men först och främst ska jag komma upp kl nio och springa, det är mitt första delmål!

aa

godnatt
BLOGGTEMA

/S

vad är det för dag idag?

På något knasit sätt tar min mat slut så fort, man måste ju handla hela, hela tiden! Speciellt mjölken. Hm.

Jag kunde inte somna igår, det var så frustrerande och tillslut fick jag nog! Så läste jag i min bok och sist jag kollade på klockan var den 02.10 så jag vågde inte kolla innan jag somna!
Jag som hade tänkt gå upp så jag kunde fara ut och springa vid nio men eftersom jag somnade så sent var jag så trött att jag inte ens fick upp ögonen när mitt alarm ringde så det blev en sovmorgon till! Får väl gå hem från jobbet ikväll istället!


Jag inatt.

 

/S


Jag var ute och sprang idag.

Efter jobbet och efter middagen.
Jag vet bara att det kom en våg av känslor som jag helst av allt låser in i min lilla låda.
Jag kunde inte stanna kvar i min lägenhet själv och bara sitta, jag var tvungen att röra på mig.
Att springa har ju egentligen aldrig varit min grej men att träna och röra på mig har alltid varit avslappnande och ett sätt att få ut alla känslor!

Så jag tog på mig träningskläder och gick ut i snöblåsen! Och jag sprang, jag bara sprang och när jag kom hem så rann tårarna men det var skönt!
Och nu, efter en dusch och tomhet så känns det mkt bättre och jag är faktiskt stolt över att jag sprang!
Jag var ju ute i 50 minuter och bara att jag faktiskt tog mig ut i det här vädret själv är ju bra!
Jag ska nog klara tjejmilen om jag kan fortsätta såhär!
Och på köpet kanske jag får snyggare ben och kropp, som the old days ;)

Nu ska jag titta på tv en stund och sen somna och vakna lite gladare imorgon!
/S


hemma

Idag blir det att gå hem från jobbet, tur att man fick sällskap en bit iaf! Trampade på rätt bra och tog långbacken upp så jag skulle få ut nånting iaf!

Har suttit och kollat på couger town som faktiskt var ganska bra och nu är det paus i CSI och jag ska passa på att duscha, sen blir det sängen!

/S


Godmorgon!

Har nyss varit uppe och lagat mat och matlåda till idag!
Jobbar ju till 21 idag och det känns lite jobbigt. Jag får försöka tänka på pengarna så blir det väl bättre :)
Planerar att gå hem ikväll så jag ska jag ta varma kläder. Det är bara -6 nu men det blir nog kallare tror jag ;)

/S

Tråk

Sitter och tittar på csi
Lyssnar på pauline
och är lite depp att os är slut och det innebär att dygnet ska vändas tillbaka och man måste göra annat!
Jag sitter på golvet med joey och han gör allt för att jag ska se honom, vi har tränat lite och jag tror han vill sova nu! Han ska sitta i knät och kramas hela tiden!
Jag har en massa energi så jag tror jag ska ta ut joey på en till prommis och busa i snön lite... Om han vill det.

/S

vancouver

Jag hade också velat vara på den där avslutningen!
Vilken cool konsert!

/S


Jag har faktiskt varit ute och sprungit idag!

Ja, tro det eller ej men det har jag! Och nu har jag satt upp en plan!
Det blev verkligen inte så långt men det är en början och ska jag inte ge upp utan klara mitt nyårslöfte så är det bra att börja litet!
Jag kanske itne har skrivit mina nyårslöften här?

Jag är ju egentligen ingen som brukar ge sånna löften för jag håller dom ändå aldrig!
Men iår så blir det första året jag ska klara båda mina löften!

NR 1: Se mer film och bio!
- Det ser ljust ut och man kan nästan säga att jag redan klarat det! Jag har aldrig varit någon bio eller film tittare. Och därför ska jag se mer så jag kan följa med när andra snackar film också ;) Har sett fler bio och filmer i år än hela förra året så det ser jag som lyckat :D

Nr 2: Jag och mamma ska springa tjejmilen. (om det heter så?)
- Ser väl inte så ljust ut, men jag tror ändå jag ska klara det! Bara jag anmäler mig till det eller hur det funkar så ska jag nog ta mig igenom det också! :D huh jag som hatar att jogga...

A, men det började idag iaf! Första mars, det var väl inte så illa ;)

/S

Avslutningscermonin OS 2010 repris

Nu på svt 1.

Good bless repriser!
/S

Avslutningscermonin OS 2010

... OCh jag somnade ifrån den när den där gubbarna skulle prata :(

Tror du det går att se någonstans nu i efterhand?

/S

RSS 2.0