Jag drömde...

en dröm om Joey inatt, att jag kom hem till sverige och skulle flytta in i ett eget hus. Skulle just hämta Joey hemma i sävar med bilen (som föresten var nisse!)
Joey var då inte liten längre och liknade istället en blandning mellan doberman, rottis och labbe, fast med dp:n drag. Så det var garanterat Joe. Mer som en mellanpincher kanske.
Han var då fin. Och det var som om han äntligen hade vuxit upp från att vara en dvärghund som valp.
Det var lite smålulligt.

Så va säger det? Att jag saaaaaknar Joe!
Och tydligen har han gått å blitt fet igen :P

/S

Time for some PT

Yäy, äntligen tisdag igen! Det betyder PT tid och det har jag längtat efter. Sist körde vi massa roliga kickboxningsövningar så jag hoppas att vi kör mer sånt idag!!
Efter gymmet ska jag fortsätta läsa min bok. The sergeon. Har bara hunnit ca 30 sidor än men den har potential. Är då inte uttråkad än så länge.

Idag går jag runt och tänker på den svenska sommaren (och vintern) och jag hoppas jag hinner hem iår och få andas lite svensk luft igen! Annars får jag ta lite semester eller något.


Tex att träffa lillskorven <3

/S

Smälter bort

Har legat ute en timme och läst min bok. Det var riktigt skönt men nu klarar jag inte lägre! Fick ta en kall dusch för att svalka av mig lite. Städa kasnke inte var så farligt ändå :P

/S

Värme

Det är så skönt och varmt idag, svettas som en galning när jag springer runt med dammtrasa och dammsugare i högsta hugg och låtsas att jag helst av allt inte vill ligga och njuta i solen och läsa min nya bok som verkar riktigt bra.
Så skyndar vi oss lite till va? Halvvägs.

/S

Röd som en räka

Igår skulle jag hämta upp Jutta, en ny finsk tjej som har kommit tillbaka hit till Rudgwick för att hjälpa till hemma hos Pauliina, och vi skulle dra in till parken vid 11. Väderprognos såg lovande ut.
Vad gör jag? Jo, vaknar upp klockan tio i tolv! Har väl knappt sovit så länge tidigare. Speciellt inte i det här huset då man vaknar senast åtta för alla går upp så himla tidigt och lever rövare.

Men plötsligt fick jag för mig att inte höra när familjen gick upp och drog till kyrkan. 9 h sömn. Det kasnke jag behövde efter en natt på dansgolvet.

Iaf, vid 12 drog vi in och käkade lite lunch i parken, låg och pratade och lyssnade på musik. Eftersom jag glömde solskyddet så var det väl inte mer än rätt att jag brände mig, spec på bröstkorgen och i ansiktet. Hohoho va festligt det såg ut. Sedan drog vi hem och svalkade av oss i poolen ett tag också, riktigt skönt!

Idag är det ännu varmare och min färg har lugnat ner sig lite, men det kan nog vara bra att det är städdag idag och jag inte har så mkt tid att ligga och bränna mig ännu mer.
Tar igen det lite imorgon istället!

/S


S


Nu går vi ut och dansar TJOHOO

/S

Saturday - I love u

Idag har det vart fullt upp här i England!
Fick gå upp tidigt imorse för att dra iväg och rida, halv nio skulle jag va där men det tar en halvtimme att bara ta sig dit, om man sedan räknar in hur länge jag behöver för att vakna till liv blev det ganska så tidigt iaf!

Jag har ju börjat rida en frieserhäst ( som är helt otroligt vacker) några gånger i veckan!  hittills bara vart där två gånger men ska dit på onsdag igen! :) Dom är egentligen vagnshästar men går att rida iaf, inte så jättekul att rida runt på ridbanan men härligt att få komma ut i skogen igen! Det är fyra hästar på gården varav tre frieser och en ponny, tanken är väl att jag ska få rida två av frieserhästarna, följa med när dom är ute och kör vagn och kasnke få köra ponnyn också! Jag tror det kommer bli jättekul!
Första gången jag var där i tisdagskväll så pekade hon bara vilken hästa det var och gav mig helt fria tyglar!
Så himla skönt vare!

/S

Friday, friday, friday

Snart är det helg, midsommarhelg hemma i svea men här är det inget speciellt. Jag ville dra in till midsommarfirandet i Hyde Park men det verkar som det blir lite för tight med tid för att hinna det tyvärr.... Så himla tråkigt. Men är jag här om ett år får jag ta och göra det då istället!

IStället blir det ridning och barnvakt och förhoppningsvis gym imorgon istället. Jag har ju ingen bil idag pga besikning så jag kommer inte till gymmet idag :(
Får väl passa på att ligga ute i solen idag istället.

/S


Helg i London

Hade ju en riktigt bra helg i London och efter det har det helt enkelt inte blivit så mkt dator men kan ju gå igenom lite snabbt vad vi gjorde :)

lördagen drog vi in relativt tidigt, 10 gick tåget så ingen sovmorgon för mig. Eller ja, till åtta om inte Hanna hade ringt och väckt mig tio i sju. *HINT*
Iaf, när jag äntligen hittat igen Ylva på Kings cross drog vi vidare till Knightbridge för att hälsa på Hanna som jobbar på Harrods. Där var rean i full gång så det var bara att klämma sig genom folkmassan på nedervåningen för att ta oss uppåt. Babyavdelningen är ju på våning 4 och där var det betydligt färre folk. Tänk va rea kan göra folk galna...

Vi hittade dock ingen Hanna så vi drog in till SoHo för lite lunch istället. Italiensk pizza! :)
Sedan snurrade vi mest runt, tog en glass på regent street och kollade in den gigantiska leksaksaffären Hamleys och kolla runt! Blir det en flytt till London så ska jag lätt söka jobb där.

Våra stora plan för Lördagen var ju WE WILL ROCK YOU men eftersom den började vid halv åtta hann vi med en tripp till camden och träffa hanna efter jobbet en stund också.
Musikalen var bra, musiken kanon, handlingen virrig och artisterna helt suveräna! Nu är det bara Lejonkungen och thriller som jag måste se innan jag flyttar hem igen (vilket jag iofs inte ska göra på ett tag ;) )

Ylva drog hem efter musikalen men jag stannade i London och drog ut med lite folk jag träffade förrförra gången jag var där, en kul danskväll och efter lite snack somnade jag som en stock. Mina ögon gick i kors där i slutet. Speciellt på bussresan hem.

Söndag hände inte så mkt, gick runt själv, frukost i Hyde park, hälsa på Hanna på Harrods igen och sedan for jag till det brittiska museet och kollade runt. For hem vid sju och somnade på tåget. Skönt med en tidig kväll!

SÅ, det var min helg det, nästa helg blir det hästar, barnvakt, gym och parkhäng! Cant wait. Det är ju midsommarfirande i Hyde Park för alla LOndonsvenskar och dit vill jag men det verkar som min lördag blir lite fullbokad tyvärr - men vi får se! Allt går att ordna.


/S

HELG!

Lördag äntligen, men tyvärr fick jag inte mkt till sovmorgon... Hani ringde vid 06.50 och då var jag trött. Men jag halvsov till kvart över åtta innan jag kom på att jag verkligen måste sätta fart om jag ska hinna med mitt tåg som går runt tio. Skyndaskyndaskynda.
Ska duscha, käka frulle, packa och städa upp lite på rummet. Men det som kommer ta längst tid är väl att göra sig iordning, typ håret.

Så då måste jag alltså sätta igång, varför sitter jag här?

/S

Lillebror har blivit stor

GRATTIS TILL STUDENTEN KRILLE!
Ha en toppendag, önskar jag kunde vart där och hejat på dig...



/S

Morsning

Torsdag idag och regnet vräker ner! Hade önskat att vädret från tisdagen kunde hålla i sig. Detta är ju inte ens typiskt juniväder!?! Nästa vecka ser också mörk ut tyvärr... Men vi får väl hoppas på juli och augusti då! Kasnke återgår allt till det normala då!

Idag blir det att tjäna lite extrapengar och ikväll blir det lite jobb på youth club, inte för att jag får nå pengar för det men tror det kommer bli riktigt roligt! Se hur många ungdommar det finns här i byn. :)

Spännande!

/S

Onsdag!

Träningsvärk!!
Igår på PT körde vi mkt armar/överkropp och det känns idag! speciellt rygg/nacke.
Känner även vader lite och det är lite skumt eftersom vi inte körde så mkt ben... Men iofs så körde vi kickboxning/boxning i 30 min vilket innebär sparkar och hoppa runt, det kanske var det då? Måste ju vart.
Riktigt jobbigt var det, förstår inte hur man orkar hoppa runt så i en hel timme. 20 kickar och jag kroknade. Då orkade jag inte ens hoppa när jag skulle byta ben längre... haha usch va ofit jag kände mig då!
Men det blir vl bättre, ju mer jag tränar på det så blir ju kroppen van det också.

Idag är det fint väder igen! Jag och levke (den tidigare au pairen som är och hälsar på) ska kasnke gå på national trust idag och kolla. Har aldrig vart så det blir kul, har ju mitt medlemskap till juli så!

Sen blir det nog gymmet ikväll, mina ben och abs behöver tränas!!

/S

say say say

Solen skiner och jag har PT idag - GRYMT

Helgen spenderas i London med musikal, dans och skratt. Men fram tills dess har jag sällskap här hemma av tidigare au pair! Så ingen tråkig stund här inte!



/S

Måndag - städdag

Tråååk med måndag igen!
Måste städa, alla trevliga människor försvinner och vädret är inte bättre heller...
Men, imorgon ska det tydligen bli finväder igen och då ska jag nog ta mig en tur till parken och njuuuta! Läser ju att sverige har så himla härligt väder och då blir jag ju lite ledsen, vill också ha finväder igen!!
Hoppas bror får fint på studenten också!

Så, har just dammtorkat huset och köket e klart. Har sällskap av tidigare au pair så det är inte så himla farligt, inte lika tråkigt som vanligt...

Så, vet ni vad jag gör idag, städar.

/S


Weekend

Så vare söndag igen!
Igår blev det gym, bastu och bio med pauliina och sabrina på dagen och sedan filmkväll med jordgubbar och annat mys på kvällen :)
Idag blev det crawley, lite shopping (!) och nu har vi just badat i regnet. Det är två familjer på besök så det är kul! Ska nog försöka dra iväg på gym ikväll.

Vet ni föresten vad jag gjorde för exakt ett år sedan idag?
Satt i Edinburgh och var ledsen över alla grejer som blev stulna!
Ja, igår var årsdagen från vår tågluff!!! Härliga minnen :)
Va konstigt det känns. Nu är det över ett år sedan jag bodde hemma och hade en normal vardag.


Detta var däremot sista dagen på tågluffen, det var typ den enda bilden jag hittade.... allt annat e på min andra dator :(

/S

Bra start på dagen!

Gooooooooodmorgon!
Idag är det fredag och va skönt det är!!
HElgen ska dock bjuda på lite regn men det gör ju inte så mkt! Pauliina är sjuk så vi ska nog bara va hemma, se film och ta det lugnt! :) Ska komma iväg till gymmet också hade jag tänkt!

Idag blir det dock extrajobb nästan hela dagen! NU blire 4 timmars bilkörning och sen ikväll barnvakt!



/S

Vem kan stoppa mig nu jag bara rullar fram...

Woohoo, extrapengar idag, extrapengar igår och extrapengar och lön imorgon! Vilken helg det kommer bli! Snart blir det middag och efter det en kväll med pauliina :) /S

Make me some money!

Godmorgon!
Solen skiner, snart är det helg och jag har träningsvärk. Allt e bra :)
Igår blev det en tripp med bilen till en liten håla just utanför London för att hämta en annan bil. Lite extra pengar och få köra bil i regnet. Helt okej!

IDag skiner solen och jag ska försöka passa på att lägga mig ute och sola lite! Var ju länge sedan jag gjorde det, kanske låna en bok och läsa lite! Men innan jag kan göra det måste jag fara iväg på lite extra jobb och städa. Det ska vara fint väder hela dagen så jag hinner nog.

Better get going!

/S

PT

Min PT idag var kanonkul och superbra! Körde mkt boxning vilket tar bra på både kondis och lite muskler också!
Märker att jag orkar hålla igång mkt bättre och att jag återhämtar mig efter övningarna mkt snabbare än förut! Så visst blire resultat!
Till och med min klocka har gått och blivit för stor... :S Måste korta bandet, för nu kan jag snurra runt den runt handleden och det är så himla störande! Min klocka har gått sönder också, saknar en bit, undrar om jag hade en ett eller tvåårig försäkring på klockan?! Det aksnek är värt att kolla upp, annars måste jag köpa en ny :( Älskade klocka!!
Iaf, PT. Det är helt klart värt pengarna så jag ska försöka hålla igång med det när jag flyttar till nästa ställe, vars det än blir.

Efter PTn tog jag en långprommis med hundarna också. Det var skönt eftersom mina muskler redan hunnit bli lite småstela.... :P Här gåre fort.

Nu har jag iaf käkat klart och gjort klart köket och ska lägga mig i sängen och kolla på glee.
Blir en tidig kväll så jag orkar upp imorgon. 8 h sömn e ju ett måste ;)

/S

Depp

Jag har nog kommit in i en depperiod. Inte deprimerad på riktigt men bara allmänt låg.
Jag vet att jag går runt och ser arg ut utan att jag vill det, men det är ju så svårt att skratta och le när man inte känner sig glad!
Jag har nog tränat för lite den senaste tiden. Man mår ju bättre när man tränar.
Då tycker jag ju att jag är bra och att jag faktiskt kan göra nånting med mitt liv.
Inte som nu, duger inte till nånting.

Hoppas det går över snart. Kasnke är det pms eller något som spökar. Då känner man väl sig värdelös också?
Suck. Konstigt att man kan vara nere när man har det så himla bra! Till och med solen är framme igen!

/S

Gymdax igen

Så har man käkat gomiddag som dottern fixat och nu blire gym, som en uppvärmning till imorgon.
Det känns både jobbigt och roligt att gå till PT timmen, Jobbigt för att jag vet att jag kommer svettas som en gris och bli röd som en tomat och mina ben kommer dallra som gele när jag är klar. Hehe.
Men på nått sätt tycker man ju det är så skönt när man gjort allt det där, får slänga sig på sängen och bara känna hur bra det känns.

/S

Powerwalk with dogs

Eftersom dottern ångrade sig så blev det jag som fick ta ut hundarna idag, inte mig emot egentligen. Hellre idag än strålande solsken iaf, då svettas man ju ihjäl!!
Men, iaf... Tog på mig träningskläderna för tänkte svettas lite iaf och det slutade med en liten jogginrunda, blev så taggad!
Det gick inte fort, men det var nedför och uppför och lerigt och stubbigt (alltså fullt med grenar och träd över stigen) så det blev ju som en liten hinderbana :) Jag som trott att jag inte kan springa alls. Det gick ju faktiskt bra, inte lika bra som dom som springer regelbundet kasnke men kasnke jag kan börja lite smått när jag ändå går ut med hundarna... Så man får in rutinen. Ja, vi får se hur länge det här håller. Jag gissar en vecka.
Eller till imorgon.
För imorgon har jag PT och efter PT har jag alltid träningsvärk.
Med träningsvärk vill jag inte ens gå eller resa mig upp ur sängläge.
Så önska mig lycka till. Det behöver jag nog!

/S

Det värsta är över!

Så har man nästan städat klart, ska bara ta ut soporna och bädda sängen så äre klart! Va skönt!
Tar en liten lunch paus.

Ikväll ska jag ta mig till gymmet och inviga mina nya träningsbyxor, har sprungit omkring i dom idag för att känna efter. Mkt sköna! Vilket bra köp!! Längtar tills ikväll :)

/S

Regnregnregn

Nu har regnperioden dragit igång på allvar. Regnat konstant sen i går och mkt också! Speciellt igårkväll!
Fast det var ju som mysigt att gå av tåget på dorkings tågstation alldeles ensam i regnet och sedan köra hem med snattret på rutan. Jag gillar ju ändå regnet!
Mindre kul är det ju när man ska gå ut med hundarna idag, men jag hoppas att det blir något uppehåll då jag kan passa på!

Igår drog jag in till London, glömde mobilen och fick tilbringa 4 h på tåget och ytterligare några i tunnelbanan men jag fick ju träffa sandra, läsa ut en bok och slippa sitta inne på mitt rum så det var en värd dag!

Idag är det städdag, alltid lika tråkigt och drygt. Speciellt innan man har kommit igång och vet att jag inte är klar förrän om typ 4h... Men körde igång med köket imorse så 20 min är redan gjorda!



/S

Today

Lördag och ledig! Så skönt!
IDag ska jag dra in till Horsham och kolla efter nya träningsbyxor, mina har blivit för stora så jag tappar dom hela tiden, vilket såklart inte är såkul...
Fast det ärju kul att dom blivit förstora såklart!

Så ska jag sätta in lite pengar på banken och reda ut en grej där, och självklart blir det besök på gymmet också innan jag kommer hem och lägger mig i poolen! En riktig slappardag helt enkelt!
Saknar brudarna redan!

/S

Veckan som vart!

Vi kan ju börja med onsdag:

Brudarna kom vid ett så jag plockade upp dom från gatwick och så drog vi in till Horsham. Satte oss och käka lite glass i parken! Kunde inte stanna så länge eftersom jag hade PT timme så dom fick springa runt själva ett tag....
Onsdag kväll käkade vi middag med familjen och låg i rummet och snackade! Alla var ganska trötta så det blev inte så himla sent, skulle ju jobba heldag på torsdagen också!

Torsdag:
Va gjorde vi på torsdag? Jo, Brudrna drog in till London för lite shopping och jag stannade hemma och pulade på, skulle ju hämta från skolan och laga middag och sånt eftersom Louise jobbade sent.

Fredag:

På fredagen drog vi in till Guildford på dagen och gick runt i lite affärer, käkade och hade det mysigt! Behövde ju inte jobba så himla mkt vilket var skönt!
På kvällen mötte vi upp pauliina och gick ut i Horsham, vilken lyckad kväll! Galet mysigt och kul hade vi!

Vi dansade och sjöng och hade det superkul!

Lördag:
Då var jag hundvakt så kunde inte riktigt ta mig någonvart så brudarna fick fara in till London själv medans jag stannade kvar och städade huset. Mötte upp dom senare för kvällen för utgång i London, och vilken utgång!!


Underbar kväll med underbara människor helt enkelt.
Vi gick inte riktigt och la oss den kvällen, eller jag sov väl någon timme el två men jag hade tur.
så, därför såg vi ut såhär på söndagen:


Vi hade väl inte så mkt energi till att göra så mkt så vi strosade runt på camden market och käkade lite mat innan vi drog hem, väldigt tidigt! Vi kom väl hem vid 5 på eftermiddagen och bestämde oss för att det fick bli godis till middag

Men vid sex - sju tiden slocknade vi, alla i samma rum. Vaknade mitt i natten av att jag låg med alla kläder i deras rum och sov så himla skönt. Synd att jag skulle jobba på måndagen så jag var tvungen att hoppa över till mitt kalla rum eftersom min mobil var där. Den natten sov vi typ 14 h eller nått sånt galet!

Måndag:
Gick up vid sju och gjorde mina morgonsysslor och sedan behövde inte jag jobba mer pga bankholiday så jag följde med brudarna till London ännu en gång.

Vi låg i solen och njöt och gick lite i affärer innan vi slutade på en resturang där vi hämtade upp tove för att dra hem, blev lite för sent för min del eftersom jag jobbade dagen efter och brudarna skulle upp tidigt för att hinna till flyget! Men det var ändå mysigt. Låg och tittade på alla bilder och skrattade ett tag innan vi somnade! Vilken härlig helg!

Det var den veckan! PLaner har vi också så det var absolut inte den sista gången ;)



/S

Godmorgon!?

nä, tror jag somnar om...

/S


Im a little drunk and i need u now...

Så var vardagen tillbaka efter en underbar vecka med brudarna.
Ikväll har det tagits ett kvällsdopp i poolen (det vara bara 27 grader så lite kyligt var det allt) och käkar go mat.
Imorgon är det fredag och då kommer jag ha lite mer tid över pga Louise inte jobbar. Det är ju half term så båda barnen är hemma heltid.

Berättar om helgen som vart en annan gång, kasnke imorgon, när jag inte är så himla trött!
Nu ska jag kolla på en film och sova. Jag är utråkad till max...

/S

Älskade gym...

... va jag har saknat dig den här veckan!

/S

RSS 2.0