Weymouth


Förra helgen drog jag och jutta ut på en roadtrip ner till weymouth.
Kom iväg ganska sent men hann ändå ner till 16 och drog direkt ut till portland som är som en halvö (eller vad man kan kalla det) utanför weymouth. Utsikten var toppen och vi promenerade längst kusten och klättrade!



Senare på eftermiddagen drog vi in till Weymouth för att hitta ett vandrarhem och käka lite middag. Det tog lite tid men tillslut hittade vi ett rum som inte var över vår budget. Även om det var just på gränsen!


På söndagen spöregnade det tyvärr så vi bestämde oss att börja köra hem och ta lite stopp på vägen istället. Så vi körde längst kusten, tog en 2 timmar promenad längst jurassic coast som bara gick upp och ner, körde förbi ett monkeyland, ett slott och körde igenom new forrest och såg vilda ponnyer!



Sen drog vi förbi Bournemouth ( dit jag ville flytta) för att kolla på en airshow med flygplan som gjorde olika trick och millitären visade upp stridsflyg! Där var det iaf strålande sol så vi låg på stranden och njöt en hel timme innan vi var tvugna att dra vidare.



Sedan körde vi vidare hem och kom inte hem förrän vad halv åtta! Då var vi nådigt trötta. TYvärr var det lite trafikstockning genom hela new forrest så det tog dubbel så lång tid att köra igenom där. Men hem kom vi iaf!
Tyckte det var en toppenresan helt enkelt! :)

/S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0