Godnatt!

Ligger i sängen och ögonen går i kors!
Dagarna går ut på att jopbba kvällarna busar jag med joey! Han blir så glad när jag kommer hem, sen är han med mig heela kvällen ;)

Måste ju säga att Joey har fått en ny stooor bur, en sån man har i bilen! Står just nu på mitt rum så han springer in och ut och kollar vad det är för något! Just nu ligger han i den med dörren öppen såklart och tuggar på lite tuggben! Det tycker han e super!

Den 28 ska jag till tandläkarn och de e första gången jag känner olust att fara dit. jag vet att jag kommer måsta borra för jag har ont i en tand. Förrut har jag alltid stått ut utan bedövning för jag anser att man kan härda, men jag vill inte ha ont! jobbigt att gå dit och veta att man typ ska bli torterad... eller inte haha ;)

Borde blogga mer men de senaste dagarna har inte varit så intressanta... jag har ätit, sovit och jobbat. Typ.
Vi käkade smörgåstårta hos pappa, det var gott! En fotölj och superfina lampor fick jag av pappa!
Eftersom lamporna nu är undanställda tills flytten så får jag antingen fota när jag flyttat eller försöka hitta de på internet!  Dom e huuur fina som helst iaf! NU vill jag att det ska bli december!
Ser också fram emot utställningen på lördag! Fick papper om det idag.
Vi är nr 23 ut i ringen och det är 6 ST(!!) andra dvärgpinschrar! Det ska bli huur kul som helst, inte minst att få träffa massa andra dp ( för så många har vi ju inte mött)

Nu måste jag sova, jobb mellan halv nio och fem imorn igen!

 

 Så glad att jag köpte honom!
Den bästa såklart <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0